Ζώδια και αστέρια: Ελεονώρα Μελέτη: Με #Hashtag τον Ερμή στην Παρθένο στο κανάλι Ε

Με κυβερνήτη του Μεσουρανήματος (καριέρα) τον Ερμή (λέξεις) στην Παρθένο (ανάλυση) να δέχεται ευνοϊκή όψη από τον Πλούτωνα (έρευνα, επανεκκίνηση, μετασχηματισμός) η Ελεονώρα Μελέτη αλλάζει σελίδα επαγγελματικά με μια νέα εκπομπή με τίτλο «#Hashtag».

Ζώδια και αστέρια: Ελεονώρα Μελέτη: Με #Hashtag τον Ερμή στην Παρθένο στο κανάλι Ε


Η εκπομπή σε κάθε της αυτοτελές επεισόδιο θα έχει ως σημείο αναφοράς μια λέξη, την οποία η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα ερευνά μέσα από ρεπορτάζ, ντοκουμέντα, συνεντεύξεις αλλά και προσωπική βιωματική εμπειρία, όπως ακριβώς δηλαδή ορίζει η θετική όψη του ακούραστου και αναλυτικού Ερμή της με τον διελαύνοντα διεισδυτικό και ισχυρό Πλούτωνα.

Ο διελαύνων Ουρανός (αλλαγές) σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του 4ου (σπίτι) θα ευνοήσει το νέο, πρωτότυπο εγχείρημά της μέσα από νέα τηλεοπτική στέγη, το κανάλι Epsilon, ενώ η αντίθεση που σχηματίζει με το γενέθλιο Πλούτωνα της δείχνει ότι την αλήθεια που στις σχέσεις οι άνθρωποι φοβούνται ή τους τρομάζει... θα ανακαλύψει και θα αποκαλύψει.

Ο διελαύνων Δίας στον γενναιόδωρο Λέοντα, κυβερνήτη του Ωροσκόπου της, ο οποίος είναι στον πλουραλιστικό Τοξότη, της ανοίγει πανιά στη γνώση, τα πτυχία και τα ταξίδια, ο διελαύνων Κρόνος την ωριμάζει και οικονομικά την προσγειώνει ενώ ο διελαύνων Ποσειδώνας, λόγω της δυσαρμονικής όψης με τον γενέθλιο Κρόνο της στην Παρθένο, δείχνει ότι ούτε για αστείο δεν θα πρέπει να υποβαθμίσει το πρόβλημα υγεία της που και φέτος θα την απασχολεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved