Ζώδια και αστέρια: Νατάσσα Μποφίλιου - Ποιος άντρας δεν της κάνει με τίποτα;

Η Νατάσσα Μποφίλιου ως Κριός δεν κρύβεται πίσω από το τακτ ή την ευγένεια, αν κάτι δεν της αρέσει ή δεν της κάνει το δείχνει και το εκφράζει ειλικρινά και με θάρρος, δεν φοβάται.

Ζώδια και αστέρια: Νατάσσα Μποφίλιου - Ποιος άντρας δεν της κάνει με τίποτα;


Ο Ήλιος συμβολίζει τον σύντροφο ή τον άντρα σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο και το γεγονός ότι στον δικό της αστρολογικό χάρτη είναι στον άφοβο Κριό δείχνει ότι θα της άρεσε να είναι δυναμικός, απείθαρχος, τολμηρός και με τίποτα φοβητσιάρης.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ήλιος της στον Κριό σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα δείχνει αφενός ότι αναπτύσσει ακλόνητες πεποιθήσεις για το πώς θέλει έναν άντρα και δεν της αλλάζει εύκολα, και αφετέρου ότι ο τρόπος που εκφράζεται δεν είναι μόνο ευθύς και ειλικρινής αλλά συνάμα ισχυρός, βαθύς και ενίοτε με κάποια γερή δόση ισχυρογνωμοσύνης.

Κάπως έτσι ερωτηθείσα για τη σχέση της με τους άντρες και αν έχει νιώσει να τη φοβόνται απάντησε με σθένος και χωρίς δισταγμό: «Δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία να συνυπάρξεις με έναν άνθρωπο που μπορεί να κομπλάρει επειδή κάνεις μια συγκεκριμένη δουλειά ή επειδή είσαι αναγνωρίσιμη. Γιατί, κατ' αρχάς, δεν θεωρώ τον εαυτό μου τρομακτικό. Για να φοβάται, λοιπόν, σημαίνει ότι φοβάται και τον ίδιο του τον εαυτό. Τέτοιους ανθρώπους δεν τους θέλω καθόλου δίπλα μου, ούτε για συντρόφους, ούτε για φίλους, ούτε καν για γνωστούς».

Μια ξεκάθαρη απόρριψη είναι πάντα καλύτερη από μια ανειλικρινή και ψεύτική αποδοχή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved