Ζώδια και αστέρια: Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η Ferrari, οι «χαμένες» πινακίδες και ο ρόλος του Ποσειδώνα

Σκοπό να δημιουργεί μυστήριο γύρω από το όνομα και τη ζωή του έχει το άστρο ενός Σκορπιού και κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα και για τον Σκορπιό Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ζώδια και αστέρια: Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η Ferrari, οι «χαμένες» πινακίδες και ο ρόλος του Ποσειδώνα


Ο διελαύνων Ποσειδώνας (πλάνη, ψεύδος, κλοπή, παρανόηση) ενεργοποιεί στο ωροσκόπιο του Μιχάλη Χατζηγιάννη τη δυσαρμονική όψη Ερμή (έγγραφα, πινακίδες, όχημα) με τον Δία (υπερβολική νομική ή ηθική αισιοδοξία) και ο τραγουδιστής, μαζί με το λογιστή του, κατηγορείται για ψευδή αναφορά στις Αρχές για την κλοπή πινακίδων της Ferrari του.

Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής: Ο λογιστής του Μιχάλη Χατζηγιάννη εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και δήλωσε ότι κλάπηκαν οι πινακίδες της Ferrari του ενώ αυτή βρίσκονταν παρκαρισμένη στη Γλυφάδα. Συγχρόνως, δήλωσε ότι το υπερπολυτελές αυτοκίνητο φυλασσόταν πλέον σε μάντρα στην Αγία Παρασκευή.

Η αστυνομία έκανε έρευνα! Κι όποιος ψάχνει βρίσκει! Μόνο που στην προκειμένη δεν βρήκαν μόνο τις πινακίδες αλλά διαπίστωσαν και ότι δεν είχαν ποτέ χαθεί! Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η μάντρα ήταν έκθεση αυτοκινήτου και ενημερώθηκαν από την ιδιοκτήτη ότι «η Ferrari είναι εκεί από το 2009 και βρίσκεται προς πώληση».

Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια διότι, επειδή η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειάς της, ο τραγουδιστής μάλλον θα βρεθεί και στο δόκανο της εφορίας.

Με τον διελαύνοντα Κρόνο στο Σκορπιό (φορολογικός έλεγχος) να ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανό – Άρη (ξαφνικά γεγονότα)- καθότι δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι πρόθεση του τραγουδιστή ήταν να αποφύγει την πληρωμή χρωστούμενου φόρου παρακράτησης στο δημόσιο από το 2008 βγάζοντας καινούργιες πινακίδες και άδεια που θα παραδιδόταν σε αγοραστή- ένας έλεγχος από το ΣΔΟΕ φαίνεται αναπόφευκτος.

Ωστόσο, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη απάντησε ότι «το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση. Όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν θα προσκομισθούν στις αρμόδιες αρχές οι οποίες ασχολούνται με την υπόθεση».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved