Διαφημιστείτε εδώ

Το Astrology.gr είναι ένα σύγχρονο αστρολογικό ελληνικό portal. Πέρα από τις παραδοσιακές ζωδιακές προβλέψεις και την αστρολογία που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, το site παρέχει έγκυρες και έγκαιρες αστρολογικές αναλύσεις σχετικά με όλα τα θέματα – κοινωνικά, πολιτικά, μεταφυσικά, αισθηματικά, lifestyle κ.λπ. Καθημερινά αναρτώνται άρθρα με την αστρολογική εκδοχή των γεγονότων της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας, όπως αναλύσεις ωροσκοπίων και προβλέψεις για την κοινωνική ζωή γνωστών πολιτικών, καλλιτεχνών, επιχειρηματιών ή άλλων προσώπων που ενδιαφέρουν και απασχολούν μεγάλη γκάμα χρηστών του διαδικτύου.

Το Astrology.gr προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσα από τη δημιουργία μιας online κοινότητας εγγεγραμμένων μελών, ενώ αποτελεί τη νέα πρόταση στη διαφήμιση για κάθε εταιρεία που θέλει να επωφεληθεί από τις δυναμικές δυνατότητες προβολής που προσφέρει το διαδίκτυο, με το επιπλέον πλεονέκτημα του μειωμένου κόστους σε σχέση με τα υπόλοιπα παραδοσιακά μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Τόσο τo υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του portal (συνεργάτες, concept, θεματολογία), όσο και η θεαματική αποδοχή του κοινού, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται στα στατιστικά των Google Analytics, διαμορφώνουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για μια ελκυστική και ταυτόχρονα αποτελεσματική πρόταση προβολής στο Astrology.gr.

Είμαστε τη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε στο τηλέφωνο 210-350 31 30, καθώς και στο e-mail: emporiko@helpe.dpg.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved