Μαρία Σολωμού: Η απολαυστική Ζυγός είναι μια «Μάνα Χ Ουρανού»

Η εντυπωσιακή Ζυγίνα επιστρέφει στην τηλεόραση, στη νέα σειρά του Mega

Μαρία Σολωμού: Η απολαυστική Ζυγός είναι μια «Μάνα Χ Ουρανού»

Μαζί με το καλοκαίρι που βρίσκεται στο φόρτε του, βρίσκονται και διαβουλεύσεις για τις τηλεοπτικές σειρές του χειμώνα καθώς και οι ηθοποιοί που θα τις πλαισιώσουν.

Άλλη μια σειρά που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι αυτή του Mega με τίτλο «Μάνα Χ Ουρανού» με πρωταγωνίστρια την Μαρία Σολωμού.

solomou3 310714

Τρία χρόνια μετά την υπέροχη «Ονειροπαγίδα» του Ant-1, η εντυπωσιακή Ζυγίνα επιστρέφει στην τηλεόραση με μια σειρά, που το κανάλι έχει επενδύσει πολλά σε αυτήν.

Ένας λόγος είναι πως έχει την υπογραφή του Γιώργου Φειδά, δημιουργού της πρωτότυπης και πολύ επιτυχημένης σειράς SΙNGLES, που παίζεται σε επανάληψη για άλλη μια φορά τώρα το καλοκαίρι και στην οποία η Μαρία Σολωμού, οφείλει ένα μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς της.

solomou5 310714

Ο Γιώργος Φειδάς θα υπενθυμίσει το εντελώς ξεχωριστό του στυλ: Θα δούμε και καρτούν που θα έχουν το δικό τους ρόλο στην υπόθεση. Όσο για τη Μαρία Σολωμού, θα υποδύεται μια Ελληνίδα μητέρα που προσπαθεί να φέρει εις πέρας τις οικογενειακές αλλά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

solomou1 310714

Ο ωροσκόπος της στον Σκορπιό αλλά και η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα, της χαρίζουν τον μαγνητισμό που εκπέμπει, ακτινοβολώντας τη λάμψη της Αφροδίτης της στον Λέοντα στον 10ο οίκο της καριέρας.

Η πληθωρική αυτή Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία συμβάλλει στην συνεχόμενη επιτυχία, αλλά και στο υποκριτικό της ταλέντο, που απογειώνεται με το καλλιτεχνικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.

Η τάση της να παίρνει γρήγορες διανοητικές στροφές και εκφράσεις και παράλληλα να τις γειώνει, αποτυπώνεται έντεχνα στους ρόλους της μέσα από τη σύνοδο του Ερμή στον Ζυγό με τον Ουρανό, στον 12ο οίκο.

Η διέλευση του Δία από τον 10ο οίκο της καριέρας για έναν χρόνο, υπόσχεται σίγουρη επιτυχία, δικαιώνοντας και το κανάλι για την επιλογή του.

solomou2 310714

Μαζί της στη σειρά και μια άλλη Ζυγός η Βάσω Λασκαράκη, που επιστρέφει σύντομα μετά τα «Κλεμμένα όνειρα» και θα υποδυθεί την αδερφή της.

Σε αναμονή λοιπόν της νέας σειράς και του νέου της ρόλου ακόμα πιο ώριμη και πιο κατασταλαγμένη και με την αίσθηση πως η επιτυχία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο κατώφλι της, σαν «Μάνα εξ Ουρανού».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved