Ζώδια και αστέρια: Ρένος Χαραλαμπίδης - Το «δίκαιο» μαύρο της ΕΡΤ και η αντίδραση «Lifo-φασιστάκο»

Με τη φράση «Επειδή το παράκανες lifo-φασιστάκο» ξεκινά η οργισμένη επιστολή πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ προς τον Ρένο Χαραλαμπίδη, μετά τη δήλωση υποστήριξής του προς το "μαύρο".

Ζώδια και αστέρια: Ρένος Χαραλαμπίδης - Το «δίκαιο» μαύρο της ΕΡΤ και η αντίδραση «Lifo-φασιστάκο»


Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει στον αστρολογικό του χάρτη τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, στο Ζυγό, ζώδιο που επιθυμεί την αποδοχή των άλλων και συμβολίζει τους συνεργάτες και τους συντρόφους. Ως εκ τούτου, η σκέψη του συχνά είναι ευεπηρέαστη από τους άλλους και είναι φορές που λέει, γράφει ή εκφράζει γνώμες που δεν εκφράζουν τόσο τον ίδιο όσο κάποιον που συμπαθεί ή υπερασπίζεται. Συνήθως, οι απόψεις του σκοπό έχουν να προσελκύσουν τους άλλους θετικά προς μια ιδέα.

Καθόλου λοιπόν δεν εκπλήσσει που για τον Αντώνη Σαμαρά δηλώνει: «Είμαι με τον Σαμαρά, όχι με τη ΝΔ, όπως κι αν ακούγεται αυτό και θεώρησα ότι έχω ένα χρέος απέναντι στο γενικό καλό: όσο μπορώ, να επηρεάσω υπέρ του Σαμαρά».

Το γεγονός όμως ότι ο Ερμής του (λόγια, σκέψεις, ιδέες) στο Ζυγό (υπέρ του άλλου) στο γενέθλιο ωροσκόπιο του κάνει όψη συνόδου με τον Ουρανό (αντίδραση, σάλος) είναι αιτία για να βρίσκεται αντιμέτωπος με αντιδράσεις. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτή η όψη Ερμή – Ουρανού είναι εδώ και καιρό ενεργοποιημένη από τον διελαύνοντα Πλούτωνα (αντιπάθεια, σκληρά γεγονότα, απώλειες, συλλογική επιρροή) δείχνει ότι θα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα συλλογικό αρνητικό κλίμα εξαιτίας δηλώσεων που θεωρούνται προκλητικές.


Έτσι το γεγονός ότι υποστήριξε ότι: «Οι εργαζόμενοι που έκαναν κατάληψη στην ΕΡΤ ήταν υπεύθυνοι για το μαύρο. Η κυβέρνηση δεν είχε κανέναν λόγο να ρίξει μαύρο. Επικροτώ απόλυτα το κλείσιμο. Την έζησα από μέσα την ΕΡΤ, ήταν ό,τι πιο διεφθαρμένο μπορούσε να υπάρξει, και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε αυτή η σαπίλα να διατηρηθεί» είχε ως αποτέλεσμα μια οργισμένη επιστολή με απειλή νομικής προσφυγής από εργαζόμενους τους ΕΡΤ με χαρακτηρισμούς που δείχνουν αγανάκτηση και ισχυρή αντιπάθεια προς τις απόψεις του, που εκτείνονται και προς το πρόσωπο του.

«Επειδή το παράκανες lifo-φασιστάκο... Κι επειδή είμαστε αποφασισμένοι από Δευτέρα να τα πούμε και νομικά... Κι επειδή δεν υπήρξαμε ποτέ καταληψίες αλλά υπερασπιστές του χώρου εργασίας μας και της ίδιας της έννοιας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης... Κι επειδή το "μαύρο" στη Δημοκρατία το "έριξε" ο κολλητούλης σου ο Σαμαράς... Κι επειδή οι απολυμένοι της ΕΡΤ, δεν έκαναν όπως δήλωσες στη συνέντευξή σου "την κ@βλα τους"...(ίσως να την κάνουν από δω και πέρα)...Ούτε βέβαια αμείβονταν με 5000 ευρώ για εργασία 2 ωρών την εβδομάδα, εκτός ίσως από αυτούς των ειδικών θέσεων και συμβάσεων που διόριζαν κατά καιρούς οι δικοί σου...

Απαιτούμε:
Να εξειδικεύσεις (με πρόσωπα, καταστάσεις και στοιχεία) όσα ανέφερες για "σαπίλα" στην ΕΡΤ, γιατί αν δεν το κάνεις μιλάμε ξεκάθαρα για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.
Να μας παρουσιάσεις αναλυτικά, πόσα έπαιρνες εσύ το 2013 (λίγο πριν το κλείσιμο) από την ΕΡΤ για να παρουσιάζεις ραδιοφωνικά ένα λεπτό απαγγελία ποιημάτων του Ελύτη, εκπομπή που παιζόταν και από τις περιφερειακές συχνότητες της Ε.ΡΑ. για κάνα μήνα... Πόσα πήρες γι' αυτό το ένθετο και τί σύμβαση υπέγραψες;
Να μην ξανασχοληθείς με τους αγωνιζόμενους, παρανόμως απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ γιατί το "ΔΕΝ" της αξιοπρέπειας, του θάρρους και της επιμονής τους εσύ δεν το γνωρίζεις..
"Απόφοιτε" του Actor's Studio και "Αγανακτισμένε" του κ@λου...».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved