Γιώργος Λιάγκας: Ο ρόλος του Δία στην αποχώρηση από τη Real

Ο δημοσιογράφος αποχωρίζεται το «σπίτι» της Real: Ο Δίας στο Λέοντα δημιουργεί προϋποθέσεις για νέους ορίζοντες

Γιώργος Λιάγκας: Ο ρόλος του Δία στην αποχώρηση από τη Real

Πριν από λίγες μέρες ο απρόβλεπτος Δίδυμος, Γιώργος Λιάγκας, αποχαιρέτησε τους ακροατές του στον Real FM γράφοντας και στην εφημερίδα το φινάλε της συνεργασίας με τον δημοσιογραφικό οίκο του (Ζυγού) κουμπάρου και στενού του φίλου, Νίκου Χατζηνικολάου.

Στην ευθύνη που του δόθηκε από την εφημερίδα, ο ωροσκόπος του στην Παρθένο αντέδρασε με ανάλογο αίσθημα, προσπαθώντας να ανταποκριθεί σε όλα εξίσου καλά.

Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον πίεζαν και προκειμένου να αποδώσει καλά, αποφάσισε να αποχωρίσει από τη δημοσιογραφική του συνεργασία.

liagas2 real29072014

Παρ' όλες τις διαβεβαιώσεις πως αυτό που κάνει τον πονάει, η γενέθλια σύνοδος Δία – Ουρανού στον πρώτο οίκο και ο Πλούτωνας από κοντά, του δίνουν την απαραίτητη δόση αποδέσμευσης χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς.

Το ερώτημα είναι πώς προκατέβαλε πως στο μέλλον δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του;

H απάντηση είναι μάλλον προφανής και συνοψίζεται στο γεγονός πως και αυτή τη χρονιά, η τηλεόραση είναι η επιλογή του διατηρώντας μια περίοπτη θέση σε αυτήν.

Η είσοδος του Δία στον Λέοντα είναι πολύ υπαινικτική για τις επιχειρηματικές του επιλογές, εφόσον αυτή τη στιγμή σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο του, πιέζοντάς τον να διαλέξει.

Πέραν αυτού, ο ανάδρομος γενέθλιος Άρης του στον Τοξότη στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή του στον 9ο οίκο, θα δεχτεί την ευνοϊκή επιρροή του Δία μέσα στο καλοκαίρι, με τον Ερμή να κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας αλλά και τον ωροσκόπο.

Οι προτάσεις που θα δεχτεί και που ήδη έχουν μπει στη σειρά είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, ενώ την επόμενη χρονιά ο Δίας θα πλησιάσει με άκρως ευνοϊκή διάθεση τη Σελήνη και την Αφροδίτη του.

Η δημοτικότητά του θα ανέβει στα ύψη συμπαρασύροντας και τις χρηματικές του απολαβές, που η Σελήνη στον Ζυγό στον 2ο οίκο τον κάνουν να αισθάνεται μια ιδιαίτερη εξάρτηση.

Τα ταξίδια της αλλαγής είναι μέσα στο αίμα του από τον τονισμένο άξονα 3ου – 9ου οίκων βλέποντας μέχρι τώρα πως οι εμπειρίες του βγαίνουν μόνο σε καλό.

Αξιολογώντας λοιπόν τα πράγματα και με τη γνωστή ευθύτητα αλλά και παρόρμηση που τον διακρίνει λόγω της θέσης του Ερμή, του Άρη και της Αφροδίτης, αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του στο ραδιόφωνο και στην εφημερίδα, κρατώντας αποθέματα για αυτό που πραγματικά ξέρει να κάνει τόσο καλά στην τηλεόραση.

liagas3 xatzinikolaou

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έχει σχολιάσει ακόμα την απόφασή του, αλλά ουδεμία ρήξη υπήρξε μεταξύ τους όπως διαβεβαιώνει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η παρότρυνση του Δία ήταν καταλυτική εφόσον πριν λίγο καιρό φλέρταρε τον Δία και τον Ουρανό του, γεγονός που σημαίνει πως έπρεπε να κάνει αυτό που ακριβώς που έκανε μέσα από την ρήση του μεγάλου ποιητή: «Έρχεται κάποτε η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved