Ζώδια και αστέρια - Θέμης Γεωργαντάς: «Εμείς μιλάμε για τη showbiz κι άλλοι δεν έχουν να φάνε. Ποιος χέσ@@@ε»

Ο Ιχθύς Θέμης Γεωργαντάς εξήγησε πως βλέπει και αντιμετωπίζει τη δουλειά του και τις «μαύρες» μέρες στην καθημερινότητά του.

Ζώδια και αστέρια - Θέμης Γεωργαντάς: «Εμείς μιλάμε για τη showbiz κι άλλοι δεν έχουν να φάνε. Ποιος χέσ@@@ε»


Με το Ήλιος στους Ιχθύες, ζώδιο που σχετίζεται με τη μουσική, ο Θέμης Γεωργαντάς από το 1996 έχει μακροχρόνια συνεργασία με το μουσικό κανάλι MAD. Η μεταβλητή και διπλή φύση του Ήλιου του πνίγεται και μόνο στην ιδέα να αφοσιωθεί σε ένα μόνο αντικείμενο ή να κάνει κάτι με μονότονο τρόπο και δεν είναι τυχαίο που είναι παρουσιαστής και παράλληλα δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και dj.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες δεν δείχνει μόνο στοιχεία για το επάγγελμά του, αλλά υποδεικνύει και ανάγκες της προσωπικότητάς του όπως το αίτημα για λύτρωση και ψυχική ηρεμία. Τον τρόπο με τον οποίο βρίσκει τη γαλήνη όταν τα πράγματα στη δουλειά ή την καθημερινότητά του δεν πάνε καλά, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Το έχω φιλοσοφήσει πια, δεν είναι κακό αν δεν μου κάτσει καλά μία μέρα κάτι στη δουλειά. Δεν είναι άλυτο. Άλυτα είναι τα θέματα υγείας, αυτά που χτυπούν την πόρτα, είτε σε εμάς είτε στους δικούς μας. Εμείς μιλάμε για τη showbiz κι άλλοι δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν το νοίκι τους ή το ρεύμα. Ποιος χέσ@@@ε» είπε επιβεβαιώνοντας πως, ως Ιχθύς, μέσα από μια εσωτερική διεργασία των ζητημάτων της ζωής γίνεται πιο ευαίσθητος και πονόψυχος και δεν χάνει τον ύπνο του με τα μικρά και ασήμαντα της ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved