Ζώδια και αστέρια: Τα «καρφιά» της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Φαίη Σκορδά

Το ρόλο της Φαίης Σκορδά ως κεντρική παρουσιάστρια σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη και επέμεινε ότι αυτό που κάνει η Φαίη Σκορδά «Δεν είναι παρουσίαση – Είναι στη σκιά του εαυτού της».

Ζώδια και αστέρια: Τα «καρφιά» της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Φαίη Σκορδά


Υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha είναι η Ταυρίνα Ζήνα Κουτσελίνη. Ως Ταύρος είναι σταθερή, επίμονη και προσπαθεί να εξασφαλίζει το ευχάριστο αλλά και το ωφέλιμο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Happy Day μίλησε μεταξύ άλλων για τη Φαίη Σκορδά. Εξέφρασε τις απόψεις της για την παρουσιάστρια του «Πρωινό» με ένταση και επιμονή, και όσο η ευέλικτη Δίδυμος Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερνε αντιρρήσεις τόσο εκείνη ως Ταύρος επέμενε με νέα πιο ισχυρά επιχειρήματα τα οποία υπερασπίζονταν με τη βοήθεια της φωνής που, σε σημαντικά σημεία ο τόνος της υψωνόταν!

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Για εμένα και το έχω ξαναπεί, μου έχει λείψει η Φαίη σαν παρουσιάστρια. Αυτή τη στιγμή βλέπω, τον Γιώργο παρουσιαστή, δεύτερο ακριβώς ρόλο τη Σάσα Σταμάτη και από εκεί και πέρα η Φαίη είναι ένα κομμάτι της παρέας που ούτε καν τη νιώθω στην εκπομπή». Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη λέγοντας ότι κάποια θέματα τα κάνει μόνη της. Η αποστομωτική απάντησή που πήρε ήταν: «Τι θέλεις να μου πεις; Κάποιος που κάνει ένα χρηστικό θέμα σε μια εκπομπή, δεν γίνεται αυτόματα και κεντρικός παρουσιαστής. Αυτό είναι λίγο μπερδεμένο. Ξέρεις ποιος είναι παρουσιαστής; Αυτός που κλέβει την παράσταση!».

Παράλληλα για τον τρόπο που η Φαίη Σκορδά αντιμετωπίζει το σχολιασμό προσώπων της showbiz είπε: «Φαίνεται σα να κάνει δημόσιες σχέσεις ενώ πρέπει να είναι κεντρική παρουσιάστρια». «Προσπαθεί να έχει συγκαταβατικό ρόλο» εναντιώθηκε η Σταματίνα Τσιμττιλή και εκείνη αιχμηρά απάντησε: «Δεν είναι αυτή παρουσίαση, είναι σκιά του εαυτού της! Φέτος είδα μια Φαίη όπου γύρω της μπορούσαν να κατηγορούν και εμένα και εκείνη να μη συμμετέχει. Εγώ αυτό από έναν κεντρικό παρουσιαστή δε το δέχομαι. Την Φαίη την πιστεύω και με στεναχωρεί να τη βλέπω να κάθεται απλά σε ένα τραπέζι και απλά να βάζει τους άλλους σε τάξη. Αυτό δεν είναι παρουσίαση».

Τις απόψεις της άλλοι της χαρακτήρισαν άκρως υποκειμενικές, απόλυτες και υπερβολικές και άλλοι σκληρές αλήθειες, χωρίς βέβαια το ένα να αναιρεί το άλλο. Εσείς τι λέτε;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved