Ζώδια και αστέρια: Κώστας Σπυρόπουλος: «Δεν είναι αυτοσκοπός ρε φίλε το χρήμα»

Ο Παρθένος Κώστας Σπυρόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεόραση και τα χρήματα.

Ζώδια και αστέρια: Κώστας Σπυρόπουλος: «Δεν είναι αυτοσκοπός ρε φίλε το χρήμα»


Ο Κώστας Σπυρόπουλος ως Παρθένος είναι προσγειωμένος, ενώ με τον Ουρανό (ηθικές αρχές μη συνήθεις, ελευθερία ) σε ακριβές εξάγωνο με την Αφροδίτη (χρήματα, αγάπη) δήλωσε ότι δεν κάνει τα πάντα για τα χρήματα και δεν τον ενδιαφέρουν σε βαθμό που να προτιμήσει μια δουλειά που δεν του αρέσει επειδή θα αμειφθεί περισσότερο.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Βέβαια, όλοι λέμε μεγάλες κουβέντες. Οι δουλειές που γίνονται μπορεί να είναι καλές και η τηλεόραση να πάρει τα πάνω της ξανά, αλλά με όλα αυτά που κάνω εγώ δεν έχω τον χρόνο. Οι εργατοώρες είναι πάρα πολλές για να παίξω στην τηλεόραση. Άσε που εγώ δεν θεωρώ ότι τα χρήματα είναι κάτι σημαντικό. Τους έχουμε δώσει μεγάλη αξία. Τα 'χεις, δεν τα 'χεις. Εγώ θέλω πια να 'χω τα βασικά. Τώρα πια το ξέρω και το έχω αποφασίσει. Δεν είναι αυτοσκοπός μου το χρήμα. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω αυτό που γουστάρω. Έχουν περάσει χρήματα από τη ζωή μου. Εμένα μου αρέσει να κάνω αυτά που θέλω. Είμαι ευτυχής που μπορώ να ζω κάνοντας αυτό που αγαπώ. Δεν είναι πάντα εύκολα όλα αυτά... Ζούμε μόνο από τους τζίρους, κανένας δεν έχει κέρδη πια».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved