Ζώδια και αστέρια: Τρεις επώνυμες γυναίκες Καρκίνοι απαντούν στον χαρακτηρισμό «Cougar»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Γερμανού, Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τρεις Ελληνίδες που υπερασπίζονται το ρητό «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά».

Ζώδια και αστέρια: Τρεις επώνυμες γυναίκες Καρκίνοι απαντούν στον χαρακτηρισμό «Cougar»


Με τον διελαύνοντα Άρη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Ήλιο της στον Καρκίνο, όψη που δείχνει εναντιώσεις για την επιλογή συντρόφου που καταλήγουν να τη θίγουν ως προσωπικότητα, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ αντιδρά στον χαρακτηρισμό «κούγκαρ» που της προσάπτεται λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχει με τον μικρότερό της Ζήση Παπαμίχο λέγοντας πριν λίγες μέρες: «Είναι σεξιστικό να με αποκαλούν Cougar» ενώ υποστηρίζει ότι δεν της αρέσει να κρίνεται επειδή είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη με ένα νεότερο άνδρα.

Όμως η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν είναι η μόνη που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου και έχει κάνει σχέση με μικρότερο άνδρα. Στην ελληνική showbiz δύο πολύ γνωστά πρόσωπα είναι η Ναταλία Γερμανού και Αλικη Βουγιουκλάκη. Πώς αντιμετώπιζε η Αλίκη Βουγικουκλάκη τις «μπηχτές» για τη σχέση της με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τι λέει η Ναταλία Γερμανού για τις σχέσεις της με διαφορά ηλικίας;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συχνά έλεγε: «Γιατί είναι κακό δύο άνθρωποι που αγαπιούνται να είναι μαζί;» ενώ η πιο η κλασική χιουμοριστική ατάκα της με την οποία σχολίαζε δημοσίως τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν: «Εμείς οι δύο, αγάπη μου, μαζί θα... γεράσουμε».

Ναταλία Γερμανού: «Οι σχέσεις μου με τους νεότερους άνδρες δεν είναι σχέσεις βασισμένες στο σεξ. Γιατί και στο σεξ μετά από τρεις, τέσσερις, άντε πέντε μήνες, λες "εντάξει, φτάνει!"- εκτός αν είσαι νυμφομανής. Κι εγώ δεν είμαι. Κάτι υπήρχε πέρα από όλα αυτά. Υπήρχε χημεία, επικοινωνία, κάτι που θαύμαζα στα άτομα αυτά. Την καλοσύνη, το χιούμορ, το χαρακτήρα, τη γλύκα τους. Πάντα είχαμε κάτι κοινό. Όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας είναι αριθμοί και μαθηματικά. Είναι χημεία. Μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό σε έναν άντρα 28 χρόνων ή σε κάποιον που είναι 57 χρόνων. Ο έρωτας είναι λαχείο και ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Εσείς τι επιλέγετε; «Κούγκαρ ή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά;»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved