Ζώδια και αστέρια: Ποιο είναι το μυστικό της Ταυρίνας Κάτιας Δανδουλάκη για να διατηρείται στα ίδια κιλά;

Ταύρος χωρίς έστω και λίγο παραπάνω βάρος δεν είναι συχνό φαινόμενο. Κι όμως! Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μια Ταύρος που καταφέρνει να διατηρείται επί πολλά χρόνια στα ίδια κιλά. Πώς τα καταφέρνει;

Ζώδια και αστέρια: Ποιο είναι το μυστικό της Ταυρίνας Κάτιας Δανδουλάκη για να διατηρείται στα ίδια κιλά;


Η Κάτια Δανδουλάκη είναι Ταύρος, το ζώδιο στο οποίο το φαγητό όχι μόνο του δίνει ευχαρίστηση αλλά συχνά είναι και ο τρόπος όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες να γραπώνεται από τη ζωή με κάτι απτό και γήινο.

Ο Ωροσκόπος της όμως είναι στον Αιγόκερω, το ζώδιο της αυτοπειθαρχίας και σχηματίζει θετική όψη με τον Ήλιο της τον Ταύρο, γεγονός που τη βοηθά μέσα από πράγματα που εφαρμόζει καθημερινά να υπηρετήσει το αίτημα του Ταύρου για αυτοσυντήρηση, δηλαδή το ένστικτο του ανθρώπου να φροντίζει το σώμα, τη διατροφή και τη φυσική του κατάσταση ώστε να λειτουργεί σωστά σαν οργανισμός με σοβαρότητα και συνέπεια.

Όπως και η ίδια είπε το μυστικό της να διατηρείται στα ίδια κιλά δεν είναι κάποια θαυματουργή συνταγή αλλά: «Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες ξέρουμε την απάντηση: τα αγαθά κόποις κτώνται. Καταφέρνω χρόνια να διατηρούμαι στα ίδια κιλά μ' ένα "μυστικό": μην τρώγοντας πολύ και προσέχοντας τη διατροφή μου. Και είμαι σε φόρμα επειδή καθημερινά γυμνάζομαι. Ένα μισάωρο τη μέρα το αφιερώνω σε ασκήσεις για τους κοιλιακούς και για τον αυχένα. Όχι σε γυμναστήριο, στο σπίτι μου».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved