Ζώδια και αστέρια: Πώς έκανε πρόταση γάμου ο Ανδρέας Καψάλης στην Έλενα Παπαρίζου;

Τη ρομαντική πρόταση γάμου που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου από τον Ανδρέα Καψάλη περιέγραψε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ζώδια και αστέρια: Πώς έκανε πρόταση γάμου ο Ανδρέας Καψάλης στην Έλενα Παπαρίζου;


Με τον διελαύνοντα Ερμή στον ρομαντικό και συναισθηματικό Καρκίνο είναι μια εποχή που κανείς θυμάται, διαβάζει, εκφράζει ή ακούει λόγια που προκαλούν ή συγκεντρώνουν... «αααχ!» συγκίνησης!

Η Έλενα Παπαρίζου με τον διελαύνοντα Ερμή (λόγια) στον Καρκίνο (αξέχαστα) σε θετική όψη με τον γενέθλιο Δία της (ευτυχές γεγονός) μίλησε για την ρομαντική και γεμάτη συναίσθημα πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης ένα πρωινό που έπιναν οι δύο τους καφέ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διηγήθηκε η τραγουδίστρια, ο Ανδρέας Καψάλης ξαφνικά γονάτισε και με μάτια βουρκωμένα της είπε: «Έλενα, είσαι το φως της ψυχής μου, το φως της ζωής μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σαν εσένα και θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Θέλεις να με παντρευτείς;».

Η Υδροχόος τραγουδίστρια που έχει την ακμή του 4ου στον ζώδιο του Υδροχόου, που δείχνει το διαφορετικό περιβάλλον που μεγάλωσε στην Σουηδία με την ίδια να είναι από τα ελάχιστα παιδιά στο σχολείο που οι γονείς της ήταν παντρεμένοι, δεν περίμενε ότι θα μπορούσε ποτέ να δεχτεί πρόταση γάμου για να κάνει οικογένεια.

Ξαφνιάστηκε, αρχικά, όπως δήλωσε, όμως βίωνε συνάμα κάτι όμορφο που τη συγκίνησε και κλαίγοντας του είπε πως και εκείνη θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί του και δέχτηκε να τον παντρευτεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved