Ζώδια και αστέρια: Βλαδίμηρος Κυριακίδης - «Πλήρωσα την αποτυχία μου χάνοντας δύο σπίτια»

Ο Καρκίνος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, πρωταγωνιστεί στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όμως, εκτός από την επιτυχία, έχει γνωρίσει και την αποτυχία...

Ζώδια και αστέρια: Βλαδίμηρος Κυριακίδης - «Πλήρωσα την αποτυχία μου χάνοντας δύο σπίτια»


Με τον διελαύνοντα Ερμή (συζητήσεις, δηλώσεις) στον Καρκίνο (παρελθόν, σπίτια) ο ηθοποιός μίλησε για την οικονομική του καταστροφή, πριν από περίπου 10 χρόνια. Η εισπρακτική αποτυχία της θεατρικής παράστασης «Η φωλιά του κούκου» του κόστισε όπως εξομολογήθηκε δύο σπίτια.

«Απ' τα λίγα ξεκίνησα, στα λίγα ξαναγύρισα. Και το χρήμα δε σημαίνει κάτι. Ξέρω κι άλλους ανθρώπους που το χρήμα δεν σημαίνει κάτι, ξέρω κι άλλους ανθρώπους που όταν ήρθα στα δύσκολα με βοήθησαν κι αυτούς τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχασα δυο σπίτια που ευτυχώς που μπόρεσα να τα έχω κι αυτά γιατί ξέρω ότι σε αυτό που ήθελα να κάνω, στο όραμά μου δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν και οι άλλοι το δικό μου όραμα, τη δικιά μου αποτυχία. Έπρεπε αυτοί που συνεργάζονται μαζί μου να πληρωθούν. Δε με απασχόλησε, δεν έχω καμία κτημοσύνη στα πράγματα, ούτε και στους ανθρώπους» είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved