Η ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Δες πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη ακολουθεί το δικό της μονοπάτι και συνεχίζει το ταξίδι της στα ζώδια. Στις 18 Ιουλίου το απόγευμα θα μπει στον Καρκίνο και μέχρι τις 11.8 θα αυξηθούν οι σκέψεις για την οικογένεια καθώς και τα έντονα συναισθήματα προστασίας και φροντίδας. Από την άλλη, θα υπάρχει έντονη διάθεση για οικονομική και οικιακή ασφάλεια. Στις ερωτικές σχέσεις που θα δημιουργηθούν τα ζευγάρια θα έχουν την τάση να συζήσουν και θα υπάρχουν περισσότερα συναισθήματα φροντίδας παρά ερωτικού πάθους.

Κριός

Θα κάνεις μια στροφή προς στην οικογένεια, θα της αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, πράγμα που θα σου δώσει το περιθώριο να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπήρχαν εδώ και καιρό. Το να εκφράζεις και να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου δεν ήταν ποτέ εύκολο για σένα, αλλά τώρα θα σε βοηθήσει η τρυφερότητα και η συμπαράσταση από τους οικείους σου. Μπορεί αυτό βέβαια να σε κάνει να νιώθεις πολύ εξαρτημένος/η και πιθανόν να μη σε αντιπροσωπεύει. Ένας Καρκίνος θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα και θα σκεφτείς πολύ διαφορετικά για το πρόσωπο του. Από τις 26/7 έως και τις 2/8 μπορεί να γνωρίσεις έναν νεώτερο σου άτομο ή αν σχετίζεσαι με Αιγόκερω, ίσως, υπάρξουν διενέξεις για τον έλεγχο της σχέσης σας.

Ταύρος

Είναι μια καλή περίοδος για σένα, επειδή θα νιώσεις μεγαλύτερη ζεστασιά και θα έχεις ανάγκη να προστατέψεις όλους όσους είναι δίπλα σου. Καλοί φίλοι θα σου σταθούν και θα ανακάμψεις από μια προσωπική δυσκολία. Η καλύτερη συμβουλή είναι να βελτιώσεις τη αυτοπεποίθησή σου και να μη σε καταρρακώνουν τα οικονομικά θέματα, καθώς η ασφάλεια χρειάζεται να πηγάζει από μέσα μας και όχι από τις εξωτερικές συνθήκες. Δεν είναι εύκολο να το μάθεις αυτό, αλλά αν το καλλιεργήσεις θα δεις ότι σιγά-σιγά θα επέλθουν θετικές αλλαγές. Η περίοδος αυτή ευνοεί τα ανανεωτικά ταξίδια με την οικογένεια ή με άλλα συγγενικά πρόσωπα. Μπορεί να ενδιαφερθείς, ξαφνικά, να παρακολουθήσεις μαθήματα μαγειρικής ή κάποιας άλλης δραστηριότητας, που θα σε κάνει να νιώθεις ότι κατέχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα.

Δίδυμοι

Οι ισορροπίες ανατρέπονται και οι τομείς της επικοινωνίας σου προσανατολίζονται σε πιο κλειστούς κύκλους. Η ευαισθησία σου μπορεί να είναι αρκετά ανεπτυγμένη, αλλά αποτελεί συγχρόνως και τροχοπέδη για κάποιες περαιτέρω δραστηριότητες. Η προσωπική σου ζωή θα είναι πιο μαζεμένη και θα αναγκαστείς κατά κάποιο τρόπο να ακολουθήσεις τις επιταγές ενός Αιγόκερω. Τα οικονομικά σου και γενικά οτιδήποτε θέλεις να δημιουργήσεις θα βελτιωθούν αρκετά γιατί θα φροντίσεις όλα όσα μέχρι τώρα είχες αμελήσει. Πιθανόν να γίνεις για λίγο προσεκτικός/η σε κάθε σου κίνηση και να μελετάς ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η πιθανή ζήλια, που μπορεί να νιώθεις για ένα Καρκίνο ή για το σύντροφό σου, θα ξαφνιάσει και εσένα ακόμη.

Καρκίνος

Ο τροχός της τύχης σταματά σε σένα αυτή τη στιγμή, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και θα σε πριμοδοτήσει με όλα της τα χαρίσματα, αρκεί να έχεις τη διάθεση να τα δεχτείς, για να βελτιώσεις όλες τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής. Αν ξεκινήσεις πρώτα από την εμφάνισή σου, μπορεί να κάνεις τολμηρές αλλαγές για να φανείς πιο νεανικός/η. Η γνωριμία με έναν Κριό θα γίνει ξαφνικά και πιθανόν να σε υποχρεώσει να κάνεις κάποιες παρασπονδίες, που δε θα είναι ίδιον του χαρακτήρα σου. Η ανάγκη σου να περιποιείσαι τους πάντες σε κάνει να ανοιχθείς πολύ περισσότερο και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και επαφές. Στις νέες σου σχέσεις, ωστόσο,(κι αφορά στις γυναίκες αυτό) συμπεριφέρεσαι περισσότερο σα μητέρα, παρά σα σύντροφος. Η πλειονότητα των αντιδράσεών σου, αυτό το χρονικό διάστημα, θα είναι περισσότερο βασισμένη στο ένστικτο παρά στη λογική, ενώ, υπό την επιρροή της ευαίσθητης αυτής Αφροδίτης, η προσκόλληση σε αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να σε οδηγήσει σε εξάρτηση από αυτά.

Λέων

Θα αυξηθεί περισσότερο η συμπόνια και η διάθεση σου για φιλανθρωπία. Θα βοηθήσεις, μάλιστα, δικά σου πρόσωπα τα οποία σε έχουν ανάγκη και κυρίως μπορούν να στηριχτούν πάνω σου. Αυτή την περίοδο, σε ελκύει το απόκρυφο, το πνευματικό και γενικά οτιδήποτε αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σου και σε κάνει να αποτραβηχτείς για να ψάξεις το βαθύτερο νόημα της ζωής και της αγάπης. Μια κρυφή ερωτική σχέση μπορεί να σε απασχολήσει και να σε κάνει να κινηθείς κάπως μυστικά για να μάθεις την αλήθεια για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καλύτερα πάντως να κρατάς μικρό καλάθι και να μην εντυπωσιάζεσαι από άτομα που δεν είναι ξεκάθαρα μαζί σου. Η αγάπη, ωστόσο, για ένα πρόσωπο που δεν είναι ελεύθερο, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ματαίωση.

Παρθένος

Μπαίνουν κάποια καινούργια δεδομένα στην ζωή σου, τα οποία θα σου κάνουν καλό και θα σε ενεργοποιήσουν περισσότερο. Η σοφία με την οποία θα αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες, αποτελεί και ένα είδος αλλαγής πορείας ζωής, καθώς κρίνεις εσύ και μόνο πια για τη ζωή σου και όχι οι άλλοι. Αν μαζί με την λογική προσθέσεις και το ισορροπημένο συναίσθημα, θα δεις ότι μπορείς να εξελίξεις την προσωπική σου σχέση πολύ πιο εύκολα, επειδή μερικές φορές λόγω του ζωδίου σου παραμένεις λίγο κλειστός/η και απομονωμένος/η και απορρίπτεις οποιαδήποτε σχέση. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να περιορίσεις ελαττώματα, όπως την γκρίνια και την έντονη κριτική. Φίλοι θα σου προσφέρουν ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση. Μπορείς, μάλιστα, να κάνεις και καινούργιες γνωριμίες, που θα σε εξελίξουν επαγγελματικά.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης σου, μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα χρειαστεί να ακολουθήσεις το ρεύμα της οικογενειακής ζωής και όχι τις δικές σου επιθυμίες. Η κοινωνικότητά σου θα είναι περιορισμένη καθώς θα κινείσαι στα πλαίσια της οικογένειας και του σπιτιού σου. Το καλό είναι ότι θα βρεις ανθρώπους που θα είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν χωρίς αντάλλαγμα. Πιθανόν, εκείνος ο αέρας των πολλών γνωριμιών, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας να μην υπάρχει για ένα διάστημα. Η διάθεσή σου είναι κάπως περίεργη και περιτριγυρίζεσαι από ένα πιο περιορισμένο κύκλο. Η επιθυμία για οικογένεια μπορεί να γίνει μεγαλύτερη και ίσως ένας Καρκίνος να έρθει πολύ κοντά σου.

Σκορπιός

Επιτέλους θα νιώσεις ότι προστατεύεσαι περισσότερο κι από την οικογένεια σου κι από τον κοντινό σου περίγυρο. Έχεις κουραστεί κι αυτό που χρειάζεσαι είναι στήριγμα και μια μεγάλη αγκαλιά να κουρνιάσεις. Η νοσταλγία και η διάθεση για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αναμνήσεις του παρελθόντος ή σε σημεία που σου δημιουργούν ευφορία ψυχική θα είναι στοιχεία που θα σε δυναμώσουν περισσότερο. Η σκέψη του εξωτερικού και ενός ταξιδιού σε γεμίζει ανυπομονησία και χαρά, οπότε μην αφήνεις κάποιες δύσκολες στιγμές να σου χαλάνε την καλή διάθεση. Η επαφή με το υδάτινο στοιχείο, όπως οι βόλτες στη θάλασσα, σε ηρεμεί και σε χαλαρώνει, ενισχύοντας το συναισθηματισμό των ημερών.

Τοξότης

Δεν είναι και η πιο εύκολη περίοδος για σένα γιατί θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, οι οποίες πιθανόν σε κάνουν να νιώσεις ότι βγαίνεις έξω από τα νερά ή τις συνήθειές σου. Είσαι τύπος της περιπέτειας και συνήθως, όταν σε καταπιέζουν διάφορα άτομα και συνθήκες, νιώθεις μεγάλο εγκλωβισμό. Η οικογένεια και οι υποχρεώσεις της, κυρίως σε επίπεδο οικονομικών θεμάτων και αναγκών, θα σε κάνουν να νιώσεις ενοχές και σε αναγκάζουν να δώσεις περισσότερα από αυτά που μπορείς. Ένας Καρκίνος θα σε προβληματίσει, γιατί δεν τα πάτε και τόσο καλά. Η στήριξη από κάποια άτομα θα είναι πολύ πιο δυνατή από άλλες φορές. Θα μάθεις εμπειρικά τί χρειάζεται να προσέξεις για να μην πληγώνεις και να μην πληγώνεσαι από τους άλλους.

Αιγόκερως

Θα δημιουργήσεις ένα ευχάριστο και προστατευτικό περιβάλλον και μέσα σε αυτό θα προσπαθήσεις να βρεις την ευτυχία με το σύντροφό σου. Κάποια «ζιζάνια» θα σου χαλάσουν την αρμονία αλλά αν τα χειριστείς με μαεστρία, θα επιβιώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πιθανόν, μια αλήθεια που θα βγει στην επιφάνεια να σε ενοχλήσει, αλλά δε θα κάνεις πίσω, θα τη χρησιμοποιήσεις δημιουργικά για να προχωρήσεις και να κάνεις τις αλλαγές σου. Νομικά θέματα σε απασχολούν αυτό το διάστημα και η υποστήριξη τρίτων ατόμων σε αυτά θα σε βοηθήσουν στη διεκπεραίωσή τους. Η καλαισθησία και η ισορροπία της εξωτερικής και εσωτερικής εμφάνισης θα είναι ο επιδιωκόμενος στόχος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πάντως, θα αναζητήσεις προστασία και προσοχή από έναν Καρκίνο και πιθανόν να είστε μαζί.

Υδροχόος

Χρειάζεται να δεις με ευαισθησία τα θέματα των άλλων και των ατόμων τα οποία είστε καθημερινά μαζί. Γι' αυτό δε θα είναι πολύ εύκολο διάστημα. Η προσφορά, η προστασία και η υπηρεσία θα είναι αξίες που θα βρίσκονται για σένα στην πρώτη γραμμή. Ένας Καρκίνος θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα θέλει να είστε και πάλι μαζί. Εάν συνδέεστε, μάλιστα, με οικογενειακές σχέσεις θα έρθετε κοντά για να δοκιμάσετε και να ζήσετε κοινές εμπειρίες. Το συναίσθημα της αγάπης και της ευαισθησίας, τώρα, θα κάνει πιο εύκολα την εμφάνισή του και θα σε αλλάξει σε κάποια θέματα, ιδιαίτερα αυτά που συνδυάζουν το βίωμα με την πράξη. Σαν ιδεολόγος Υδροχόος, θα κάνεις πολύ περισσότερη δουλειά αυτό το διάστημα και θα ασχοληθείς με τα πιο απαιτητικά ζητήματα, παρά με αυτά που σου φαίνονται πιο εύκολα.

Ιχθύες

Έχεις διάθεση για παιχνίδι και αυτό σε κάνει να νιώθεις όμορφα, καθώς χαλαρώνεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές, φλερτάρεις και δημιουργείς νέες προοπτικές για σένα. Η γονιμότητά σου, ίσως, είναι περισσότερο αυξημένη από άλλες φορές και είναι μια καλή ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς αν θέλεις να κάνεις ένα μωρό. Η σχέση με την οικογένεια θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Κάποια χρήματα έρχονται μέσω ρίσκου και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να πας διακοπές ή να διασκεδάσεις με φίλους. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει, τώρα, με κάποια άτομα, σύντομα μετατρέπεται σε συνεργασία, πράγμα που θα δώσει νέα πνοή στα επαγγελματικά σου.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved