Ζώδια και αστέρια: Βίκυ Καγιά - Τα απλήρωτα ενοίκια, ο κίνδυνος της έξωσης και η απάντησή της!

Από 14 χρονών η Βίκυ Καγιά ασχολείται με το modeling, έζησε στη «χρυσή εποχή» της μόδας και πριν μερικά χρόνια δημιούργησε το δικό της σχολείο μόδας, το «Fashion Workshop by Vicky Kaya». Τι έπρεπε να γνωρίζει όμως το μοντέλο έχοντας στο γενέθλιο ωροσκόπιό του τον Ήλιο σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα;

Ζώδια και αστέρια: Βίκυ Καγιά - Τα απλήρωτα ενοίκια, ο κίνδυνος της έξωσης και η απάντησή της!


Η Βίκυ Καγιά, ως Καρκίνος, είχε την ανάγκη του δικού της χώρου για να στεγάσει την δημιουργία της και αυτό έκανε μετά τη συμμετοχή της στο «Next Top Model» σε ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας την προσωπικής της σχολή με το όνομα «Fashion Workshop by Vicky Kaya». Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να ξαναφέρει πίσω... την αγάπη για τη μόδα!

Αυτό που δεν υπολόγισε το όμορφο μοντέλο όμως ήταν ότι, αν και το modeling είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της, η «χρυσή εποχή» του έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Σαφώς, η σύνοδος του Ηλίου της με του Δία ευνοεί τη διδασκαλία ενός αντικειμένου που ανήκει σε άλλη εποχή, με πολύ μεράκι μάλιστα, και αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα ανοίγματα προς το διεθνή χώρο. Συγχρόνως, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό υπόσχεται μεγάλη δημοσιότητα! Μια σκιά όμως πλανιέται, κι αυτή είναι το τετράγωνο που δέχεται ο Ήλιος της από τον σκοτεινό Πλούτωνα στο Ζυγό, δείχνοντας ότι με τίποτα δεν θα έπρεπε αυτό το ξεκίνημα να έχει χρηματοδότες άλλους, όπως έναν σύντροφο ή συνεργάτη και να είναι σίγουρη ότι θα έχει τα ψυχικά και οικονομικά αποθέματα να το συνεχίσει, ακόμα και όταν τρανταχτεί συθέμελα η οικογενειακή ή συζυγική της ζωή!

Με τους διελαύνοντες Πλούτωνα και Ουρανό να ενεργοποιούν το τετράγωνο Ηλίου – Πλούτωνα, όψη «καταστροφής και αναδημιουργίας» στο ωροσκόπιό της ήρθε ο χωρισμός της με τον Νίκο Κριθαριώτη. Αυτές τις ημέρες, που είναι πάλι εν ενεργεία από τους παραπάνω πλανήτες, δημοσιεύματα θέλουν να κινδυνεύει η λειτουργία της σχολής μόδας «Fashion Workshop by Vicky Kaya» λόγω απλήρωτων ενοικίων. Εδώ, θυμίζουμε ότι ο Ήλιος σε ένα ωροσκόπιο γυναίκας δείχνει και το σύζυγο και τη δουλειά της και για αυτό η όψη «καταστροφής και αναδημιουργίας» έφερε το διαζύγιο, όπως επίσης προεικονίζει και προβλήματα με την εργασία της!

Η ίδια διαψεύδει ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ότι υπάρχει κίνδυνος έξωσης σχετικά με το κτίριο που στεγάζει τη σχολής της δηλώνοντας: «Τα δημοσιεύματα βασίζονται σε ψευδείς φήμες και ανύπαρκτα δεδομένα».

Ωστόσο τα άστρα υποδεικνύουν σοβαρά προβλήματα με τη σχολή της αλλά και τη δουλειά της γενικότερα, όπως και οικονομικές δοκιμασίες οι οποίες το φθινόπωρο λόγω του ότι ο διελαύνων Κρόνος θα ενεργοποιεί τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου, όψη «οικονομικής στενότητας» θα είναι επίσης έντονες. Το θετικό είναι ότι, αν και ο διελαύνων Ουρανός φέρνει δυσάρεστες αποκαλύψεις, δημοσιότητα που δυστυχώς ούτε τρώγεται ούτε εξαργυρώνεται σε χρήμα, από το 2015, παρότι ακόμα θα αντιμετωπίζει ζόρια, θα πάρει μεγάλη... οικονομική ανάσα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved