Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη - Το χτύπημα στο κεφάλι, τα ράμματα και η selfie

Φωτογραφία με ένα σημάδι πάνω από το φρύδι της ανήρτησε η Ελένη Μενεγάκη στο Twitter γράφοντας «Καημέρααα! Όπως βλέπετε χτες έκανα (σαν παιδάκι κι εγώ) τα πρώτα μου ράμματα». Τι ακριβώς έγινε;

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη - Το χτύπημα στο κεφάλι, τα ράμματα και η selfie


Την Παρασκευή το απόγευμα με τη διελαύνουσα Σελήνη να ενεργοποιεί τη γενέθλια όψη του Ουρανού (ξαφνικό ατύχημα) με τον Ωροσκόπο της στον Κριό (κεφάλι) η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα και αναγκάστηκε να κάνει ράμματα πάνω από το φρύδι.

Τη φράση «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος» την ξέρετε; Στην προκειμένη αυτό που συνέβη την Παρασκευή το βραδύ συμβολίζει κάτι που απασχολεί όλο το χρόνο τη γνωστή παρουσιάστρια, και αυτό σχετίζεται με τα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα που προέκυψαν μετά την αγωγή – βόμβα οικονομικών διεκδικήσεων ύψους 1.600.000 ευρώ από τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Λάτσιο.

Πως προκύπτει αυτό; Η Αφροδίτη που συμβολίζει τα οικονομικά θέματα από πέρσι και όλο το 2014 δέχεται αρνητικές όψεις από τους διελαύνοντες Ουρανό και Πλούτωνα που δείχνουν ξαφνικές οικονομικές απώλειες οι οποίες αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε έξαρση λόγω ότι οι συγκεκριμένες όψεις ενεργοποιήθηκαν από τον διελαύνοντα Ήλιο τις προηγούμενες ημέρες. Ως εκ τούτου, μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είχε στείλει μήνυμα στον Γιάννη Λάτσιο «Δυο χρόνια δεν ήθελες τίποτα. Δεν σου δίνω δεκάρα» όμως οι αστρολογικοί δείχτες δείχνουν ότι η Βασίλισσα τη μεσημεριανής ζώνης έχει αναγκαστεί να κάνει υποχωρήσεις και να δεχτεί οικονομικές απώλειες, γεγονός που αποτελεί αυτόν τον καιρό για εκείνη... πλήγμα!

Όμως, η Αφροδίτη δεν συμβολίζει μόνο τα χρήματα και τις κτήσεις, συμβολίζει και το δέρμα και την ομορφιά και οι όψεις που δέχεται από τον Ουρανό (ξαφνικό ατύχημα) και τον Πλούτωνα (σημάδι, ανάπλαση) δείχνουν κάτι όμορφο που παθαίνει απρόσμενα ζημιά ή/και και το δέρμα που ξαφνικά αποκτά... ουλή! Πολύ πιθανόν, στην ουλή που θα αφήσουν τα ράμματα η παρουσιάστρια να κάνει επανορθωτική χειρουργική.

Το ξαφνικό ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη, τα ράμματα και η ουλή λοιπόν, απεικονίζουν με έναν άλλο τρόπο, όσα βιώνει η γνωστή παρουσιάστρια από την οικονομική διένεξη με τον πρώην σύζυγό της δηλαδή την οικονομική αγωγή – σοκ, την «πληγή» και τον πόνο που υπέστη από αυτή, αλλά και κάποιο «σημάδι» - απώλεια που της αφήνει η διαδικασία διευθέτησης των περιουσιακών διαφορών, αυτήν την περίοδο, τόσο συναισθηματικά όσο και... υλικά!

Μπορεί η παρουσιάστρια ως Σκορπιός να είναι μυστικοπαθής και να προσπαθεί να κρατήσει μυστικό όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή όμως ο αστρολογικός της χάρτης, όπως συμβαίνει και με του κάθε ανθρώπου, αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από όσα λέει και δείχνει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved