Ζώδια και αστέρια: Δήλωση βόμβα: «Ο Ζάχος έφαγε όλα τα λεφτά της Καρέζη»

Ο Έλληνας μόδιστρος, Ντίμης Κρίτσας, που έντυσε τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες του θεάτρου και του κινηματογράφου όπως η Ρόμυ Σνάιντερ, Λάνα Τάρνερ, Έλλη Λαμπέτη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μελίνα Μερκούρη και Τζένη Καρέζη, έκανε μια δήλωση... φωτιά!

Ζώδια και αστέρια: Δήλωση βόμβα: «Ο Ζάχος έφαγε όλα τα λεφτά της Καρέζη»


Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει έναν μήνα που επανέρχονται γεγονότα που έχουν περάσει ή/και αφορούν πρόσωπα που μέσα από το έργο τους έχουν αφήσει τη δική τους εποχή!

Ένα από τα πρόσωπα, που αν και έχει φύγει από τη ζωή από τις 27 Ιουλίου 1992 οτιδήποτε αφορά το όνομά της ακόμα προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η Αιγόκερως Τζένη Καρέζη, μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς, που άφησε τη σφραγίδα της στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Στους παλμούς της αυριανής Πανσελήνου στον Αιγόκερω, που πέφτει ακριβώς πάνω στον Ήλιο της, τονίζοντας την τάση να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας το όνομα, η προσωπικότητα, η ζωή της αλλά και ο σύζυγός της -λόγω ότι ο Ήλιος σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο που δείχνει τον πατέρα και το σύζυγο, γνωστός μόδιστρος έκανε δήλωση... βόμβα.

Πιο συγκεκριμένα, ο μόδιστρος Ντίμης Κρίτσας που γνώριζε τόσο την Τζένη Καρέζη όσο και τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Χατζηφωτιού, όταν ερωτήθηκε αν ίσχυε δήλωση του τελευταίου, προ ημερών, ότι η μεγάλη ηθοποιός τον ερωτεύτηκε τρελά και τον φιλούσε με μάτια κλειστά ενώ εκείνος με ανοιχτά δήλωσε: «Γι' αυτό της έφαγε όλα τα λεφτά; Γι' αυτό της έφαγε το κότερο και τα λεφτά από το «Μαίρη - Μαίρη». Εσείς είστε νεαρός και δεν τα ξέρετε. Σε εμάς δεν μπορεί να τα πει, γιατί θα τον βάλουμε στον τοίχο».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved