Ζώδια και αστέρια: Συναυλία Ρέμου - Βίσση στην Κρήτη! Με τι γελάνε ακόμη οι Κρητικοί;

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος έδωσαν μια εκπληκτική συναυλία στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ της Δευτέρας. Τι έγινε και ακόμη γελάνε οι σύντεκνοι στην Κρήτη;

Ζώδια και αστέρια: Συναυλία Ρέμου - Βίσση στην Κρήτη! Με τι γελάνε ακόμη οι Κρητικοί;


Η Τοξότης Άννα Βίσση και ο Δίδυμος Αντώνης Ρέμος την Δευτέρα 7 Ιουλίου έδωσαν μια μοναδική συναυλία στο Ηράκλειο της Κρήτης! Η αφίσα τους, που είχε κατακλύσει το νησί, παραλίγο να μπερδέψει τους Κρητικούς και να μην πάνε. Ο λόγος; Είχε ένα λάθος "καραμπινάτο" που εκείνοι αμέσως είδαν αλλά πολλοί άλλοι, που έτυχε να την δουν αναρτημένη στο διαδίκτυο, ούτε και το πρόσεξαν.

Για δείτε τη και σεις! Βλέπετε κάτι που δεν... «κολλάει»;

- Η Δ-

Με τον διελαύνοντα Ερμή στους Διδύμους, σε γραφόμενα συνήθως έμφαση δίνεται στη χαρά και το κέφι που αποπνέουν και πολλές φορές φράσεις, πληροφορίες και λέξεις γράφονται γρήγορα χωρίς να ακολουθεί μια δεύτερη... πιο προσεκτική ματιά! Δεν έχει χρόνο για τέτοια ο Ερμής στους Διδύμους, που βλέπει μπροστά του μόνο τη διασκέδαση και έτσι συχνά... μένει μόνο στην όμορφη και χαρούμενη επιφάνεια.

Εκτός πάλι και αν του «κουρδίσεις» την περιέργεια «να κοιτάξει καλά» για να 'χει να πει, να σχολιάσει και στην παρέα για πλάκα να τα ξεφουρνίσει!

Αν δεν το προσέξατε ούτε εσείς, στην αφίσα υπάρχει αναγραμματισμός στη λέξη «Παγκρήτιο» με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να γελούν και να λένε «σύντεκνοι, αφήστε τη Βίσση και τον Ρέμο να πάνε στο "Πακγρήτιο" και πάμε εμείς... στο Παγκρήτιο»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved