Ζώδια και αστέρια: Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Ποιος πήρε την απόφαση του χωρισμού;

Φτάνει ένας Κρόνος για να διαλύσει έναν γάμο; Άλλοτε ναι κι άλλοτε όχι...

Ζώδια και αστέρια: Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Ποιος πήρε την απόφαση του χωρισμού;

Η είδηση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου έπεσε σαν βόμβα στη showbiz! Η ανακοίνωση χωρισμού του ζευγαριού έγινε με τη διελαύνουσα Σελήνη στο Ζυγό (γάμος) σε αντίθεση με τον διελαύνοντα Ουρανό (σπάσιμο, διάλυση) όψη που δείχνει διαζύγιο, και λόγω ότι ενεργοποιεί την όψη ταυ – τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα σε κοσμικό επίπεδο φαίνεται ότι πρόκειται για ένα διαζύγιο που σιγοέβραζε καιρό, και τώρα έγινε το «μπαμ».

Αμφότεροι, Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος έχουν την Αφροδίτη (σχέση) σε σταθερό ζώδιο, στον Σκορπιό και τον Υδροχόο αντίστοιχα, και ο διελαύνων Κρόνος (κρίση) σε όψη με την Αφροδίτη και των δύο υποδείκνυε ότι ο γάμος τους θα περάσει ένα crash test. Το γεγονός ότι ο διελάυνων Κρόνος (μοναξιά, απόσταση, τέλος) περνάει στον 7ο οίκο (γάμος) του Πέτρου Κωστόπουλου επίσης έδειχνε ότι η σχέση του ζευγαριού θα δοκιμαστεί.

Φτάνει όμως ένας Κρόνος να διαλύσει έναν γάμο; Άλλοτε ναι κι άλλοτε όχι. Στην προκειμένη περίπτωση ο Κρόνος, από τη φύση του περιοριστικός, βρίσκεται στο ζώδιο του θανάτου και της αναγέννησης, τον Σκορπιό, και τα πράγματα γίνονται πιο ζόρικα γιατί ο κυβερνήτης του, ο Πλούτωνας (τέλος, κρυφή κατάσταση, ριζική αλλαγή) κάνει πολύ καιρό ένα τετράγωνο με τον Ουρανό (αποκάλυψη, ρήξη, ξάφνιασμα), όψη η οποία, αν επηρεάζει άλλους πλανήτες στο ωροσκόπιό τους, υποδεικνύει κάτι παραπάνω από κρίση... δείχνει ότι έφτασε η ώρα του χωρισμού!

Και το θέμα είναι, δονείται κάποιος πλανήτης τους κάτω από την όψη της «ξαφνικής ριζική αλλαγής» Ουρανού – Πλούτωνα; Ναι, της Τζένης Μπαλατσινού! Και δεν πρόκειται απλά για πλανήτη πρόκειται για τη σύνοδο Άρη (πρωτοβουλία) – Ουρανού (χωρισμού) στον αστρολογικό της χάρτη δείχνοντας ότι το πρώτο βήμα για το διαζύγιο το έκανε εκείνη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved