Ζώδια και αστέρια: Ποιος και γιατί μπουγέλωσε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο;

Ένας ρομαντικός γάμος με... ευτράπελα! Την αγαπημένη της καρδιάς του, Λίνα Πρίντζου, παντρεύτηκε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στη Βενετία και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο γάμος τους ήταν ένα παραμύθι με αστεία περιστατικά!

Ζώδια και αστέρια: Ποιος και γιατί μπουγέλωσε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο;


Στις 7 Ιουνίου 2014, με τη Σελήνη στο Ζυγό, το ζώδιο του γάμου, και τον διευλαύνοντα Ποσειδώνα (όνειρο) να ενεργοποιεί την «όψη γάμου» Αφροδίτη σύνοδο με Δία στο Σκορπιό (κρυφά, κλειστά) στο ωροσκόπιο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο ηθοποιός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιά του στη Βενετία κάτω από άκρα μυστικότητα.

Όπως εξομολογήθηκε ο χαμηλών τόνων Παρθένος ηθοποιός, επέλεξε τη Βενετία για να γλιτώσει το τριήμερο γλέντι με κλαρίνα, αν γινόταν ο γάμος στον τόπο της νύφης. Η επιθυμία του ήταν να ζήσει τη μαγεία του μυστηρίου με την αγαπημένη του, χωρίς κάμερες, χωρίς παπαράτσι, με τους συγγενείς και λίγους καλούς φίλους.

Καλεσμένος στο Πρωινό πριν λίγες μέρες, δεν ήθελε να πει περισσότερα για το γάμο αλλά με χαρά διηγήθηκε δύο ιστορίες, τονίζοντας «αυτά θα τα πω, γιατί μου αρέσουν, είχαν πλάκα».

Την ημέρα του γάμου, τα ανθοπωλεία ήταν κλειστά, δεν έβρισκαν λουλούδια και έφτιαξαν την νυφική ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα με τη βοήθεια πλανόδιων που βρήκαν κάτω από μια γέφυρα.

Εκτός από αυτό το περιστατικό που συνέβη το πρωί, κάτι απρόσμενο συνέβη και το βράδυ που, με τη διελαύνουσα Σελήνη στο Ζυγό (χαρούμενη διάθεση) πάνω στον Ουρανό του (ξάφνιασμα), ο ηθοποιός ούτε είχε προβλέψει, ούτε περίμενε! Πιο συγκεκριμένα, το νιόπαντρο ζευγάρι στο τέλος του γλεντιού μαζί με τους καλεσμένους βγήκαν σε ένα ιταλικό σοκάκι τραγουδώντας ελληνικά τραγούδια χωρίς μουσική και τότε έγινε το εξής απρόσμενο... Ιταλοί τους πέταξαν νερό!

Εμείς θα πούμε «γούρι – γούρι» και τους ευχόμαστε «βίον ανθόσπαρτον»!

Δείτε το βίντεο στο gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved