Ζώδια και αστέρια: Νίκος Οικονομόπουλος - Ποιο είναι το μεγάλο του απωθημένο;

Ο Καρκίνος, Νίκος Οικονομόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει τη δική του οικογένεια και εξήγησε γιατί το απωθημένο του είναι να αποκτήσει κοριτσάκι.

Ζώδια και αστέρια: Νίκος Οικονομόπουλος - Ποιο είναι το μεγάλο του απωθημένο;


Σαν σήμερα, 30 Ιουνίου, γεννήθηκε ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου που συμβολίζει την οικογένεια. Η πολυαστρία του στον Καρκίνο δείχνει τον ιδιαίτερο δεσμό που νιώθει για την οικογένεια, τις αξίες και τις παραδόσεις και δεν είναι καθόλου τυχαίο που δήλωσε: «Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια μικρός».

Απωθημένο του είναι να αποκτήσει ένα κοριτσάκι διότι όπως αναφέρει, «Έχω τρέλα με τα κοριτσάκια, τα αγαπάω πολύ». Και πώς να μη λατρεύει τα κορίτσια, αφού κυβερνήτης του ζωδίου του είναι η Σελήνη που συμβολίζει τα θηλυκά πρόσωπα; Βεβαίως, στην περίπτωσή του, σε αυτό συμβάλλει και ότι στον αστρολογικό του χάρτη η Αφροδίτη (αγάπη) είναι στον Καρκίνο (γυναίκες, κορίτσια) και μάλιστα σε θετικές όψεις.

Στην οικογένειά του ήταν τρία αγόρια. «Είναι το απωθημένο μου να κάνω κόρη. Εξάλλου, ό, τι λείπει στον καθένα, αυτό συνήθως αναζητάει» εξομολογήθηκε με τον διελαύνοντα Ερμή (δήλωση) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του (απωθημένο).

Ο διελαύνων Ποσειδώνας (όνειρο) από το 2016 ως το 2019 θα σχηματίζει όψη τριγώνου με την γενέθλια Αφροδίτη του στον Καρκίνο (γέννηση κοριτσιού), δείχνοντας ότι εκείνη την περίοδο το όνειρό του μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved