Η πεταλούδα - Αφροδίτη στους Διδύμους και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Δες πως θα σε επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους

Η πεταλούδα - Αφροδίτη στους Διδύμους και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους στις 23/6, 15:33 ώρα Ελλάδας και θα παραμείνει μέχρι και τις 18/7. Θα μοιράσει απλόχερα την ευκολία στην επικοινωνία, την χαρά και την αβάστακτη ελαφρότητα του είναι.

Κριός
Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με άτομα που σε ενδιαφέρουν και έχετε κοινές ιδέες τα οποία θα σε παρακινήσουν να κάνεις ταξίδια ή να πάρεις κάποιες γνώσεις μέσα από βιβλία ή εμπειρίες άλλων ατόμων. Οι προσωπικές σου αντιλήψεις θα είναι περισσότερο ανάλαφρες και θα σε βοηθήσουν να ξελαφρώσεις από τα διάφορα προβλήματα. Μια ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο που ταξιδεύει θα σου κάνει καλό γιατί θα σε βοηθήσει να ξεκόψεις από αρνητικές σχέσεις.

Ταύρος
Η Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης σου αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους Διδύμους. Μπορεί να μην σου δίνει την ποιότητα ζωής που θέλεις να έχεις αλλά μια ελαφρότητα και μια μεγαλύτερη διάθεση να παίξεις και να φλερτάρεις. Δεν σημαίνει αυτό ότι θα σου κάνει κακό, απλά θα σε ξεκολλήσει από κάποιες απόλυτες θέσεις που μερικές φορές δεν σε βοηθάνε. Τα χρήματά σου μπορεί να έχεις διάθεση να τα ξοδέψεις πιο εύκολα και να μην υπολογίζεις και πολύ τις συνέπειες. Δίδυμος,Τοξότης και Υδροχόος θα είναι από τα άτομα που θα ανοιχτείς πιο εύκολα.

Δίδυμοι
Θα έχεις την τιμητική σου με την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σου. Θα σε βοηθήσει να αναπτερώσεις το ηθικό σου και να δοκιμάσεις να βγεις προς τα έξω χωρίς να φοβάσαι ότι θα εκτεθείς. Μπορεί να ψάχνεις άτομα που είναι διανοούμενα ή να έχουν καλό χιούμορ και θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα γιατί θέλεις να ξεσκάσεις. Η μόρφωση είναι για σένα πολύ σημαντική κι είναι πιθανό να αναπτύξεις ένα ενδιαφέρον και για την ποίηση και για αυτό τον λόγο να σου βγαίνει παραπάνω ο ρομαντισμός. Το καλό είναι ότι θα περάσεις καλά όσο βέβαια στο επιτρέπουν οι διάφορες περιστάσεις και πιθανόν να γνωρίσεις έναν Τοξότη για να ταξιδεύετε ή να μοιράζεστε μαζί όλες σας τις εμπειρίες.

Καρκίνος
Θα μπεις σε μια περίοδο που θα είναι όλα κάτω από ένα κρυφό πέπλο. Το ερέθισμα να φλερτάρεις, ακόμα και αν είσαι ήδη σε σχέση, ίσως στο δώσει το ταίρι σου που δεν τα πάτε καλά και περνάτε κρίση. Αλλιώς, αν έχεις την ελευθερία σου, μπορεί να ξεμυαλιστείς με ένα πρόσωπο που είναι ήδη αλλού και να δημιουργηθεί ένα πάθος το οποίο όμως θα διαρκέσει για λίγο. Μπορεί να μην είναι εύκολο να ωριμάσεις γιατί κάνεις σκέψεις ή κινήσεις πολύ επιπόλαιες ή επιφανειακές γι' αυτό καλύτερα να προσέχεις πως θα εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου γιατί θα γίνουν λάθη.

Λέων
Θα περάσεις καλά γιατί θα είσαι ανάμεσα σε φίλους και άτομα που περνάς καλά μαζί τους. Για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις μια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή θα έρθει κατά πάνω σου χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Ο Τοξότης μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή αλλά να έχετε κάποιες κόντρες λόγω της ελαφρότητας που μπορεί να δείξει από την πλευρά του. Ένα νεώτερο πρόσωπο μπορεί να μπει στην ζωή σου και να σε ξελογιάσει για τα καλά.

Παρθένος
Θα νιώσεις ξαφνικά μια απελευθέρωση η οποία θα σε σπρώξει πιθανόν να επικοινωνείς πιο εύκολα χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία την ανταλλαγή γνώσεων. Η ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο που ίσως ταξιδεύει, θα σε υποχρεώσει να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η και να αλλάξεις κάπως την οπτική σου για τις σχέσεις. Μπορεί βέβαια να φοβάσαι ότι θα χαλάσεις τελικά ισορροπίες και κυρίως αν είσαι μέσα σε μια σχέση αλλά έχεις την ανάγκη της αλλαγής. Πιθανόν να σου βγουν στην επιφάνεια φιλοδοξίες να πετύχεις κοινωνικά και να κάνεις κινήσεις κάπως που δεν σου ταιριάζουν.

Ζυγός
Θα απολαύσεις πολλά πολιτιστικά γεγονότα και θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης η περιπέτεια μέσα όμως από τους πειραματισμούς για την γνώση. Πιθανόν να σχετιστείς με ένα πρόσωπο που είναι από άλλη χώρα και να ταιριάξεις άμεσα μαζί του γιατί θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και νοοτροπία. Η απόφαση να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου σε ένα τομέα που τον ήθελες από παλιά θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Αρκεί να επιμείνεις και να μην επηρεαστείς από τρίτους. Πάντως θα περάσεις μια καλή περίοδο και θα ξελαφρώσεις αρκετά από τα πολλά βάρη.

Σκορπιός
Θα αλλάξεις τις συνήθειές σου γιατί θα αναγκαστείς πιθανόν να αποχωριστείς κάτι σταθερό και αυτό σε βάζει σε μια μικρή δοκιμασία σε σχέση με τον χαρακτήρα σου αφού δεν σου αρέσουν οι αλλαγές. Το να διασπαστείς σε πολλά κομμάτια και κυρίως να έχεις περισσότερες επαφές που μπορεί να σε ξεβολεύουν δεν είναι εύκολο, αλλά χρειάζεται να δουλέψεις περισσότερο με άτομα που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αντίδραση σου στο καινούργιο. Ο Δίδυμος είναι ένα πρόσωπο που μερικές φορές προσπαθεί να έρθει κοντά σου αλλά χρειάζεται από την πλευρά σου ανοικτό μυαλό.

Τοξότης
Θα ξεκινήσεις νέες συνεργασίες και πιθανόν να γνωρίσεις και να ξανοιχτείς σε νέα πρόσωπα τα οποία θα σε εκφράζουν αρκετά. Η ωριμότητα βέβαια δεν θα έρθει από γνωριμίες που θα είναι αρκετά επιφανειακές αλλά από το συναίσθημα που χρειάζεται να δείχνεις και να δουλεύεις εμπειρικά πάνω σε αυτό. Μπορεί να νιώσεις ξαφνικά ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό και να ενθουσιαστείς τόσο πολύ που στους έξω να φανεί πρώιμο αλλά εσύ πιθανόν να μην θέλεις να το δεις. Το φωτεινό μέλλον είναι πολύ κοντά σου, αρκεί να μην αφήσεις το αρνητικό στοιχείο να σε καπελώσει.

Αιγόκερως
Χρειάζεται να κάνεις κάποια αναγνωριστική κίνηση για να μπορέσεις να δεχτείς κάποιες πιθανές αναστατώσεις που μπορεί να γίνουν μέσα στην προσωπική σου σχέση. Κυρίως να ξεπεράσεις κάποια ροπή δική σου την οποία φοβάσαι γιατί δεν θέλεις ενδόμυχα να φλερτάρεις ή να κάνεις κάτι άλλο που θα σου χαλάσει τις ισορροπίες. Μέσα στην δουλειά σου μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε βγάλει από την μονοτονία σου αλλά φοβάσαι να επεκταθείς γιατί μπορεί να βλέπεις στην συμπεριφορά του επιπολαιότητα. Πρέπει να γίνεις πιο εξωστρεφής και να αναζητήσεις να πάρεις περισσότερο γνώση εμπειρίες από επικοινωνία.

Υδροχόος
Θα δουλέψεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές αλλά θα κάνεις κάτι που θα σου αρέσει και αυτό θα σου δώσει μια μεγαλύτερη ευχαρίστηση γιατί θα έχεις την ψυχολογία της άνεσης και της επάρκειας. Η θετική σου διάθεση θα σε απελευθερώσει από κανόνες και από κλειστές σκέψεις και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Το χαλαρό στυλ σου θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις ανάλαφρα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις με πιο εύκολο τρόπο νέα πρόσωπα. Η φιλία με Δίδυμο ή Τοξότη μπορεί να μεταφερθεί στο ερωτικό πεδίο. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αυτόν τον καιρό.

Ιχθύες
Η πολύπλοκη φύση σου θα σε βάλει σε μικρούς μπελάδες και ο λόγος θα είναι ότι μπορεί να κινηθείς ελαφρώς ανώριμα σε κάποια περίπτωση και να ξεφύγεις από τον εαυτό σου. Αν περνάς και κρίση με το άτομο που είσαι μαζί, θα κάνεις τις υπερβάσεις σου για να ξεσπάσεις και να νιώσεις καλύτερα. Επειδή μπορεί αρκετές φορές να παίζεις τον ρόλο του θύματος με ευχαρίστηση, για να εκδικηθείς μπορεί θα φλερτάρεις με Δίδυμο ή Τοξότη και ξεπεράσεις την αδικία που σου γίνεται. Πάντως αν δεν θέλεις να χαλάσεις την σχέση σου γιατί ακόμα κρατάει καλά να προσέξεις να μην πληγώσεις το ταίρι σου. Πολλές νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved