Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 20/6 έως και 22/6

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πάρει φόρα και θα κάνεις πολλά πράγματα προκειμένου να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο των ημερών, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα είναι και το καλύτερο μέσο, κυρίως για τις σχέσεις σου γιατί θα έχεις μεγαλύτερη παρόρμηση από άλλες ημέρες και πιθανόν να χάσεις την υπομονή σου. Για αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς με σοφία την ενέργεια που θα σε κατακλύσει και να μην κάνεις υπερβολές ή λάθη από την βιασύνη σου. Πάντως από το Σάββατο ξεκινάει μια καινούργια περίοδος για σένα όπου θα έχεις μεγαλύτερη ευαισθησία και συναισθηματική φόρτιση και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις καλύτερα έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω γιατί κατά κάποιο τρόπο θα είσαι πιο κοντά στις ανάγκες του. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα γίνεις κάπως πιο πρακτικός/η και ένα ωραίο γεύμα με φίλους θα σου κάνει πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επανάσταση μπορεί να κρατήσει μέχρι το Σάββατο και η παρόρμηση επειδή σου είναι ένα συναίσθημα πιθανόν άγνωστο θα σε βάλει να κινηθείς σε μυστικό επίπεδο αλλά θα πάρεις πολλές πληροφορίες. Το καλό είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα περισσότερο συναισθηματική και κυρίως θα ασχοληθείς με την οικογένεια σου ή θα φροντίσεις τους φίλους σου πολύ περισσότερο. Από την Κυριακή και μετά θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό γιατί θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και μια δυνατή πεποίθηση ότι κατέχεις εξ ενστίκτου την εμπειρία της ζωής. Η προστασία που θα δημιουργήσεις γύρω από τον εαυτό σου θα είναι καλή αλλά μπορεί κατά κάποιο τρόπο να βλέπεις ελαφρώς εγωιστικά όλα τα θέματα που αφορούν τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις αλλάξει αρκετά και μπορεί να νιώθεις περισσότερο συναισθηματική ευαισθησία για τους γύρω σου. Αυτό θα σε φέρει πιο κοντά με τις κρυμμένες σου δυνάμεις και θα σε οδηγήσει σε ένα τελείως διαφορετικό δρόμο. Η αυτογνωσία θα είναι η δύναμή σου και θα σε κάνει να ξεφύγεις από πολλές δυσκολίες οι οποίες σου εμποδίζουν τον δρόμο. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου θα σε επηρεάσει με ένα τρόπο ώστε να θέλεις να ολοκληρώσεις κάποιες κινήσεις που είχες κάνει πριν λίγο καιρό και να τις εντάξεις στο τώρα. Η επαφή με Κριό θα σε βγάλει από κάποια αδιέξοδα. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα που θέλεις να ξεκουραστείς και πιθανόν να βγεις εκτός παιχνιδιού για να μείνεις με τον εαυτό σου. Ο Σκορπιός θα σου θυμίσει την ύπαρξή του με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις να κάνεις κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα τα οποία θα σου δώσουν την ώθηση για μια καινούργια αρχή ακόμα και σε μικρά θέματα. Η εμφάνισή σου θα είναι άκρως επιδεικτική και αν έχεις λίγο περισσότερο τρέλα μέσα σου θα γίνεις και αρκετά εκκεντρικός/η. Η διάθεσή σου μπορεί να είναι ελαφρώς επιθετική αν δεις ότι σε αδικούν ή δεν σου δίνουν αυτό που σου ανήκει. Έχεις πάντως το περιθώριο, αν το θέλεις, να περάσεις καλά. Το Σάββατο που είναι το Θερινό ηλιοστάσιο και μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σου θα ξεκινήσει για σένα μια νέα περίοδος όπου θα δυναμώσεις περισσότερο γιατί θα ξέρεις τι ακριβώς θα πρέπει να κάνεις. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που θα απολαύσεις το καλό φαγητό αλλά και την καλή παρέα.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείς να φανείς μέσα από κινήσεις που θα σου δώσουν την προβολή αλλά και καταξίωση. Η πιθανότητα να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να κερδίσεις ένα προσωπικό στοίχημα που έχεις βάλει θα είναι μεγάλη. Το εξωτερικό συνεχίζει να παίζει και κυρίως αν ανταλλάσεις απόψεις που μπορεί να σου κάνουν καλό. Μια ξαφνική επαφή με Κριό θα σε αναστατώσει γιατί σου ενισχύσει κάπως την ατομικότητα και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεσπαθώσεις και να κάνεις κάποιες καινοτομίες που άλλες φορές φοβόσουν. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου μπορεί να παρουσιάσει κάποια μικρά θέματα υγείας και ίσως να τρέξεις σε αυτό, γενικά όμως θα έχεις μια τάση για συναισθηματική απομόνωση. Από την Κυριακή θα μιλήσεις περισσότερο για υλικά θέματα και κυρίως για το θέμα ενός σπιτιού που σε προβληματίζει. Το καλό είναι ότι η λύση θα βρεθεί εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες θα σε σπρώξουν να κάνεις τομές που άλλες φορές θα φοβόσουν γιατί δεν έχεις συνηθίσει να λειτουργείς ανατρεπτικά. Ο Κριός θα παίξει ένα ρόλο πολύ σημαντικό και αυτό θα σε κάνει να διερευνήσεις με ένα δικό σου τρόπο περισσότερο τον χαρακτήρα σου. Είναι φυσικό πάντως να ανησυχείς για το θα γίνει στο μέλλον σου αν δεν έχεις κάνει κινήσεις που θα σου δημιουργήσουν την διάθεση να υπηρετήσεις ή να κάνεις μια δουλειά που θα ενέχει την έννοια της προσφοράς ή της αναλυτικής διαδικασίας. Πάντα θα πρέπει να υπάρχουν αυτά στην δουλειά σου για να νιώθεις ότι καλύπτεσαι. Από την Κυριακή και μετά η ερωτική σου διάθεση θα ανέβει αρκετά και ένας Σκορπιός που μπορεί να είναι μακριά σου θα σου λείψει αλλά ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε θα σε καλύψει απόλυτα.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να δυναμώσεις περισσότερο και να μην γίνεσαι το μοιραίο πρόσωπο που οι άλλοι φταίνε για ό, τι του έχει συμβεί. Μπορεί βέβαια την δύναμη να την αντλήσεις από έναν Κριό αλλά δεν έχει σημασία. Το ζητούμενο είναι να πάρεις φόρα και να μην έχεις αναστολές σε κάθε τι που σε βγάζει από τον λήθαργο. Η διάθεση να έρθεις περισσότερο κοντά με άτομα της οικογένειάς σου που μπορεί να βρίσκονται στο εξωτερικό ή μακριά σου σίγουρα θα σε ευαισθητοποιήσει παραπάνω και η νοσταλγία θα είναι αρκετά μεγάλη. Για αυτό φρόντισε να ανοίξεις περισσότερο τις κεραίες σου. Ο Καρκίνος ίσως σε βοηθήσει περισσότερο γιατί βρίσκεται με κάποιο τρόπο κοντά σου. Το θέμα είναι να μην σε πνίγει και νιώθεις καταπίεση. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα που θα έχεις να κάνεις πολλά πράγματα τα οποία όμως θα σε δυσκολέψουν, αν δεν πιάσεις εύκολα το νόημά τους. Κυρίως δούλεψε με τα χέρια σου και θα δεις ότι θα έχεις μια ανακούφιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση γιατί το βλέπεις και εσύ ότι ο κλοιός σφίγγει και πρέπει να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά για να μην σε πάρει από κάτω. Ό, τι φτιάχνεις καλό είναι να το ανακοινώνεις και να παίρνεις πρωτοβουλίες πάνω σε αυτό. Η ειρήνη θα έρθει μέσα σου, αν εσύ αποφασίσεις να σβήσεις το παρελθόν και να κάνεις κάποια βήματα περισσότερο φιλικά σε άτομα που έχεις θυμώσει μαζί τους. Η γνωριμία με Κριό είναι πολύ πιεστική και σίγουρα κάτι θα γίνει μεταξύ σας. Αν πάντως υπάρχει ένα άτομο που αμφισβητεί την αξία σου θα δεις ότι θα αλλάξει στάση, αν αλλάξεις κι εσύ γνώμη για τον εαυτό σου. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα μοιραστείς τα περισσότερα πράγματα με τους άλλους και κυρίως με το άτομο που είσαι μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπαίνεις σε μια άλλη σφαίρα που κατά κάποιο τρόπο θα δοκιμαστείς γιατί τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και πιθανόν να μην μπορείς να τα διαχειριστείς εύκολα. Η οικογένεια επίσης θα παίξει πολύ δυναμικό ρόλο γιατί οι υποχρεώσεις σου αλλά και οι ενοχές σου θα μεγαλώσουν. Η δύναμη όμως είναι δική σου υπόθεση και με τον τρόπο σου θα καταλάβεις περισσότερο πως πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η ξαφνική επικοινωνία με έναν Δίδυμο που έχετε χαθεί θα είναι το έναυσμα για να ξαναρχίσει η φιλία σου μαζί του. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις πρακτικές δυσκολίες και με ένα Ταύρο θα έρθετε πιο κοντά αλλά και πάλι θα σου δημιουργήσει ένα μικρό φόβο για τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποθέσεις των άλλων θα σε απασχολήσουν πολύ γιατί θα ευαισθητοποιηθείς παραπάνω και πιθανόν να κινηθείς πιο εύκολα με τους γύρω σου. Πρέπει όμως να το κάνεις δυναμικά και να κόψεις κατά κάποιο τρόπο τον γόρδιο δεσμό γιατί δεν είναι εύκολο να ξεκολλήσεις και με τον τρόπο αυτό θα πάρεις αποφάσεις που θα σε καθορίσουν. Η αυτονομία σου είναι το πιο σημαντικό. Η σχέση με Κριό θα σε προβληματίσει αρκετά γιατί γίνονται διάφορα μεταξύ σας και ο λόγος είναι ότι μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις για την ζωή και πιθανόν να μην αφήνουν να χαλαρώσεις. Από την Κυριακή και μετά θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και κυρίως θα βοηθηθείς σε θέματα ενός παιδιού ή να λύσεις κάποια πρακτικά θέματα που σε απασχολούν γι' αυτό θα ανακουφιστείς και θα ξαλαφρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δύναμη που χρειάζεται να ξεκολλήσεις από κάποιες καταστάσεις που σε γυρνάνε πίσω και δεν σε βοηθάνε να κάνεις αποκλειστικά κάτι δικό σου, θα σου δώσει την αυτονομία σου και θα σε αναγκάσει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα ή μια νέα αρχή. Ο Ζυγός ή ο Σκορπιός θα είναι από τα άτομα που σε ενδιαφέρουν πάρα πολύ γιατί θα σε «πιάσουν» κάπως εσωτερικά και θα σου δημιουργήσουν μια αίσθηση ικανοποίησης. Επειδή μπαίνεις σε ένα καινούργιο κύκλο εμπειριών και συναισθηματικών εξάρσεων θα χρειαστεί να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να επικοινωνήσεις με τα άτομα της οικογένειάς σου με μεγαλύτερη αγάπη. Η Κυριακή θα σε βρει να φτιάχνεις τον χώρο σου στο σπίτι σου γιατί θα σε πιάσει ο οίστρος της διακόσμησης ή της μαγειρικής.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις κάποιες εξάρσεις και προσπαθείς να ξεφύγεις από τις δυσκολίες που δεν σου αρέσουν καθόλου. Για αυτό πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με το να είσαι ο εαυτός σου και να δημιουργήσεις μια νέα κατάσταση γύρω σου. Οι ισορροπίες που χρειάζεται να κρατήσεις σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολες για την ψυχοσύνθεσή σου γιατί εσύ είσαι ή του ύψους ή του βάθους και επειδή ξεγλιστράς σαν χέλι δεν σου αρέσει να σε καταπιέζουν και να σε βάζουν οι άλλοι σε καλούπια. Ο Κριός μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Η επιστροφή ενός Δίδυμου σίγουρα θα σε χαροποιήσει, χωρίς να σημαίνει ότι τελικά θα είστε μαζί γιατί και πάλι μπορεί να μην σου αρέσουν οι τρόποι που σε προσεγγίζει. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα που θα περάσεις όμορφα με φίλους και γνωστούς και πιθανόν να διασκεδάσεις κάνοντας τρέλες που όμως θα σου αρέσουν.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved