Σχετικά με εμάς


Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Η Μπέλλα Κυδωνάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία είχε μεγάλη αγάπη σε όλα τα μεταφυσικά θέματα, την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και την τέχνη. Όταν τελείωσε το Λύκειο ξεκίνησε να κάνει κλασσικές σπουδές. Σταθμός στην ζωή της στάθηκε η αγγελία μαθημάτων από μια σχολή Αστρολογίας. Από εκεί και πέρα αλλάζουν όλα. Πήγε κόντρα στην οικογένεια της και έφυγε από την εξασφαλισμένη δουλειά της για μπει στην περιπέτεια του Αστρολογικού δρόμου. Επίκεντρο πάντα η αγάπη της για τον Άνθρωπο και επιδίωξή της η βελτίωση και η γνώση του εαυτού.


Για αυτό συγχρόνως με την Αστρολογία (INSTITUT RAIT) τελειώνει τις σπουδές της στην ψυχολογία, στην ομοιοπαθητική, στις ενεργειακές θεραπείες, στην Ιστορία Τέχνης, και στην φιλοσοφία σε συνδυασμό με την Αρχαία Ελλάδα. Ο συνδυασμός όλων αυτών της ανοίγει δρόμους και την βοηθάει να διδάσκει τους ανθρώπους με ποιο τρόπο θα εκμεταλλευτούν όλο το δυναμικό τους που υποδεικνύεται από έναν αστρολογικό χάρτη. Να αλλάζουν την μοίρα τους και να αποδυναμώνουν τις αρνητικές πεποιθήσεις οι οποίες τους βασανίζουν και τους χαλάνε την ζωή. Έκανε ταξίδια σε πολλά μέρη του κόσμου με στόχο να συλλέξει γνώσεις και πληροφορίες ακόμα και από αρχαία κείμενα για την Αστρολογία.


Από το 1997 και μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στο AVALON SCHOOL OF ASTROLOGY. Έκτοτε κάθε χρόνο συμμετέχει στα αστρολογικά συνέδρια σε διάφορα μέρη της Αμερικής όπου εκεί ειδικεύεται στην Χρηματιστηριακή Αστρολογία. Από το 1999 μέχρι και το 2004 ζει μόνιμα στο Μαϊάμι, όπου απέκτησε έναν μεγάλο κύκλο διάσημων και επώνυμων πελατών.


Τέλος το 2004 πραγματοποιεί αρκετές συνεργασίες στην ελληνική τηλεόραση: στον ALPHA με τον Α. Μικρούτσικο, στο 9 CHANEL στην εκπομπή ΝΕΣΕΣΕΡ το 2005 και το 2006-2007 συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη. Από το 2007 μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με την Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη, Βάσια Λόη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Φωτοπούλου. Επίσης αρθρογραφεί στα περιοδικά ΟΚ, Υυpi και Νίtro. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές και από τον Ιανουάριο του 2010 ξεκίνησε με πολύ μεράκι στο ράδιο ΣΦΑΙΡΑ 102,2 για μια σωστή ενημέρωση με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Το τελευταίο της δημιούργημα είναι η συμμετοχή της σε ένα βιβλίο Φιλοσοφίας με τον τίτλο «Περί μνήμης και Αναμνήσεως» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος. Τέλος συχνά συμμετέχει σε σειρές διαλέξεων και σεμιναρίων με κεντρικό θέμα την Μεταφυσική Αστρολογία και την εξελικτική πορεία του Ανθρώπου στην περίοδο που διανύουμε.

Γιώργος Χαραλαμπίδης


xaralambidis

Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1969.

Από πολύ μικρός έδειξε το ενεργό ενδιαφέρον και την αγάπη του για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, μελετώντας φιλοσοφία και παρακολουθώντας πλήθος εξειδικευμένων μαθημάτων, με στόχο την εναρμόνιση της ζωής του με τα Ελληνικά ιδεώδη καθώς και την επίτευξη του «Ευ ζην».

Ασχολείται ιδιαίτερα με την έρευνα του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα και αρθρογραφεί σε σχετικά περιοδικά, ενώ παράλληλα παραδίδει σεμινάρια και διαλέξεις παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της προσωπικής του πολύχρονης έρευνας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο από τις εκδόσεις «Οσελέτος» με τον τίτλο «Περί Μνήμης και Αναμνήσεως» στο οποίο αναλύεται το αρχαίο κείμενο του Αριστοτέλη με απλό και κατανοητό τρόπο, καθώς και η μέθοδος που θα μπορούσαμε μέσω διαλογισμού, να ανασύρουμε τις αναμνήσεις από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, στην παρούσα ζωή μας.

Εργάζεται ως εναλλακτικός θεραπευτής με ειδικότητα στην ρεφλεξολογία.

Νία Θεοφανίδου
Copy_of_photo_winter_high

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το ενδιαφέρον μου για τον κόσμο των συμβόλων και των μεταφυσικών τεχνών άρχισε από μικρή ηλικία. Χιλιάδες ανεξήγητα «γιατί» και η ανάγκη μου να βρω απαντήσεις, με οδήγησαν στις πρώτες μου αστρολογικές έρευνες. Όσο πιο πολύ μελετούσα, τόσο πιο πολύ πίστευα στην εγκυρότητα της Αστρολογίας.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με την Αστρολογία από το 1990. Ταυτόχρονα, ασχολήθηκα με τη φιλοσοφία του Ταρό και την Αριθμολογία. Θέλοντας να μοιραστώ τη γνώση που απέκτησα ύστερα από μελέτη και έρευνα χρόνων, άρχισα να κάνω σεμινάρια και να αρθρογραφώ στο internet.

Το 2012 εκδόθηκε το βιβλίο μου «Ταρό για όλους», από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα.


Σμάρω Σωτηράκη


smarw

Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Η αστρολογία και η ψυχολογία είναι οι δύο μεγάλες μου αγάπες! Με γοήτευσαν από μικρή γι αυτό δε θα πάψω ποτέ να τις σπουδάζω.

Παράλληλα, λατρεύω να διδάσκω τους αστρολογικούς συμβολισμούς και τις εφαρμογές τους και ονειρεύομαι την ημέρα που η Ελλάδα θα ξαναγίνει ο ομφαλός της γης αστρολογικά.

Έχω συνεργαστεί με την ΕΤ1, στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα με χαμόγελο» (1992 - 1993), όπου παρουσίαζα την αστρολογική «στήλη» και γενικά έχω σαν αστρολόγος τακτική παρουσία σε μεγάλα ελληνικά κανάλια.

Από το 1990 που ασχολούμαι επαγγελματικά με την αστρολογία, έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όπου έγραφα τη στήλη της αστρολογίας, βιβλία, ειδικά ένθετα αφιερώματα.

Τώρα γράφω στο περιοδικό Άστρα και όραμα και συνεργάζομαι με το κυπριακό έντυπο Όμικρον.

Επίσης δίνω το παρόν μου στο διαδίκτυο με το προσωπικό μου blog.

Τα βιβλία μου είναι: «2012: Αλήθειες και ψέματα», των εκδόσεων IntroBooks και «Τα αστρολογικά μονοπάτια του Έρωτα», των εκδόσεων IntroBooks.


Πάρις Σιδηρόπουλος


Πάρις Σιδηρόπουλος

Ο Πάρις Σιδηρόπουλος εξάσκησε την Δυτική Αστρολογία στην Αθήνα από 1990-1998. Έκτοτε εξασκεί και ερευνά, αποκλειστικά, την Ινδική Αστρολογία.

Είναι αριστούχος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Βεδικών Σπουδών στον κλάδο της Ινδικής Αστρολογίας.

Εντεταλμένος εκπρόσωπος για την Ελλάδα του Διεθνούς Ινστιτούτου Βεδικής (Ινδικής) αστρολογίας (I.I.V.A. Νέο Δελχί, Ινδία)

Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Βεδικών Σπουδών, Σρί Ναβαράτνα (Πρωτοδ.Αθηνών,13035/7.8.2008).

Από το 1999 συνεργάζεται με το μηνιαίο περιοδικό ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Γιάννης Μπαρδόπουλος


Γιάννης Μπαρδόπουλος

Προϋπηρεσία
1. Αύγουστος 1991. 1η Συνεργασία με το περιοδικό “Η Αστρολογία σήμερα” μέχρι και το κλείσιμο του τον Ιανουάριο του 1992.
2. Μαΐος 1993. Επτά γραπτές προ-ανακοινώσεις γεγονότων στο περιοδικό “Τρίτο μάτι”, (Τεύχη Νο 25 έως 31), μέχρι τον Ιανουάριο του 1994. Στις πολλές επιτυχίες συγκαταλέγεται και η γραπτή πρόβλεψη του σεισμού (με μέρα και ώρα) στην Ινδία τον Σεπτέμβριο του 1993.
3. Νοέμβριος 1994. Μηνιαία στήλη ζωδίων στο περιοδικό STATUS. Από Νοέμβριο 1994 έως Μαΐο 1995.
4. Δεκέμβριος 1995. Μηνιαία στήλη ζωδίων στο περιοδικό PlayBoy, από την νέα περίοδο, από τον Δεκέμβριο του 1995 έως τον Ιανουάριο του 2001.
5. Οκτώβριος 1997. Ραδιοφωνική συμμετοχή σε καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού ραδιόφωνου Πειραιά, FM 90,6.
6. Φεβρουάριος 1998. Εκπομπή με εβδομαδιαίες προβλέψεις στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό κάθε Σαββάτο 09:30 ~ 10:00. Η εκπομπή διακοπεί μετά τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 1998 για λόγους “αναθεωρήσεων” και “ανανέωσης” του Σταθμού.
7. Φεβρουάριος 2000. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Έλληνα Αστρολόγο προσφέρεται στο διαδίκτυο μηνιαίο δελτίο προβλέψεων για τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιων Αθηνών.
8. Μαΐος 2000. Δημοσίευση του δελτίου για το Χ.Α.Α. στο ένθετο περιοδικό ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, (6 Μάιου 2000, τεύχος 10).
9. Ιούνιος 2000. Στο μεσογειακό συνέδριο που οργανώθηκε στην Μύκονο (Αστρομύκονος 2000) από 9 έως 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ομιλία για το Χ.Α.Α. από τον Μπαρδόπουλο Ιωάννη, μαζί με την πρόεδρο της Ιταλικής ομοσπονδίας Κα Mirti. Η οποία μίλησε για τα διεθνή χρηματιστήρια. Παρών στο διεθνές συνέδριο ήταν και ο παγκόσμιου φήμης Αμερικανός αστρολόγος Robert Hand.
Ιανουάριος 2002. Αρχίζει μηνιαία συνεργασία με το περιοδικό «Αστρολόγος» και ο γράφων αναλαμβάνει την στήλη για της προβλέψεις του χρηματιστηρίου. Η επιτυχία είναι μεγάλη γιατί ανάλογη στήλη σε άλλο περιοδικό υποχρεώθηκε να σταματήσει τον Οκτώβριο του 2002 την σύγκριση, αφού δύο φορές ο υπεύθυνος της στήλης είχε αναφέρει με πλάγιο τρόπο την μη «δεδομένη» των προβλέψεων του. Από τον 11ο/2002 ο Μπαρδόπουλος Ιωάννης είναι ο μόνος αστρολόγος στην Ελλάδα που γράφει προβλέψεις για αυτό τον τομέα.

Karl Heinz Ottinger


Είμαι ο Karl Heinz Ottinger, δάσκαλος στο επάγγελμα και παντρεμένος με 3 παιδιά. Έκανα ένα μεταπτυχιακό επάνω στις ελληνιστικές σπουδές μιας και η καταγωγή μου είναι κατά το ένα μέρος από Ελλάδα μιας και η μητέρα μου είναι από την Θεσσαλονίκη. Δεν είμαι αστρολόγος επαγγελματίας και ούτε σκοπεύω τώρα πια στα γεράματα να το κάνω. Ελπίζω τα θέματα να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Βασιλική Κόντη


Βασιλική Κόντη

Ονομάζομαι Βασιλική Κόντη και ασχολούμαι ερευνητικά με την Αστρολογία περίπου 15 χρόνια ενώ εργάζομαι σαν επαγγελματίας Αστρολόγος από το 2000. Είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου της Πάτρας και ξεκίνησα να σπουδάζω Αστρολογία στην σχολή Cosmic Patterns του Ιωάννη Παναγιωτόπουλου. Κορυφαίος Δάσκαλος που επηρέασε σημαντικά την μετέπειτα επαγγελματική μου εξέλιξη υπήρξε ο Δρ Χρήστος Παΐζης (καθηγητής της Φιλοσοφίας), όπου μαθήτευσα επί πολλά χρόνια και στην συνέχεια στο κολέγιο Bristol school of Astrology καθώς και στο διαδικτυακό σχολείο του Αμερικανού διάσημου για τα βιβλία της Ωριαίας Alphee Lavoie καθώς επίσης και πολλά σεμινάρια από γνωστούς Αμερικανούς καταξιωμένους καθηγητές όπως η Misty Kuceris, Laura Nalbandian, Sophia Mason, Kim Rogers κλπ.

Με πάρα πολλά άρθρα δημοσιευμένα στο διαδίκτυο και στο προσωπικό μου blog θεωρώ ότι ειδικεύομαι σε θέματα σύγχρονων σχέσεων (συναστρίες, σύνθετα) και διατηρώ μόνιμη στήλη στο περιοδικό "Αστρολόγος" τα τελευταία 4 χρόνια. Άλλες παλαιότερες συνεργασίες ήταν σε εβδομαδιαίες εφημερίδες όπως η weekendexpress και το περιοδικό "Ζωή και Ζώδια". Το 2007 είχα δική μου τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι Blue Sky η οποία ονομαζόταν "Παρέα με τα ζώδια". Παλεύω για τη διάδοση της σωστής γνώσης της Αστρολογίας και όνειρό μου είναι η θεσμική κατοχύρωσή της κάτω από μία επίσημη και αναγνωρισμένη σχολή από το Ελληνικό κράτος.

Γιάννης Ριζόπουλος


Γιάννης Ριζόπουλος

Ο Γιάννης Ριζόπουλος ασχολείται με την αστρολογία από το 1983. Συνεργάστηκε με το «Κέντρο Αστρολογικών Ερευνών» της Γιώτας Καλογερά και ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Astrologia Nova. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί εντατικά στον ηλεκτρονικό τύπο.


Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg

Η αστρολογία με συνόδευσε από τα παιδικά μου χρόνια, όπως η σχολική τσάντα που ακόμα και όταν δεν την κρατούσα, ήταν πάντα κάπου μπροστά στο χώρο μου.

Γρήγορα κατάλαβα τη σύνδεσή μου με αυτήν και άρχισα να την επεξεργάζομαι.

Η ενθουσιώδης Σελήνη μου στον Κριό έχει αναγάγει την παρατεταμένη ενασχόλησή μου σε θαύμα, μια και είναι το μοναδικό ενδιαφέρον της, που θα κρατήσει ισόβια.

Δεν είμαι επαγγελματίας αστρολόγος, αλλά λόγω της αγάπης μου προς τον γραπτό λόγο και τις προτροπές των φίλων μου, που σαν Ζυγός με συμφέρουν, έχω αρθρογραφήσει από το 2006 έως σήμερα και για μεγάλα διαστήματα, στα περιοδικά Marie Claire, ΓΥΝΑΙΚΑ, Αστρόπολις και Ζωή και Ζώδια, ενώ στο διαδίκτυο έχω εδώ και καιρό βάλει την αστρολογική πινελιά μου ως συμπρωταγωνίστρια στους «αστροσυμμορίτες».

Από εδώ έχω τη χαρά να προσφέρω τις κατά την κρίση σας δυνατότητές μου.

Urania lab


Urania Lab

Γεννήθηκα κάποια μακρινά Χριστούγεννα, με τον Κρόνο να κάνει τσαλιμάκια στην Σελήνη μου, ήμουν οκταμηνίτης και βάρος μόνο 1,2 κιλά. Ξέφυγα τον κίνδυνο να γίνω αγγελάκι και από τότε αρχίζει η περιπέτεια της Αστρολογίας. Στα 14 χρόνια πέφτει στα χέρια μου το περιοδικό ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ της κυρίας Μεταλληνού και μπαίνει μέσα μου το σπέρμα της Αστρολογίας. Διαβάζω, μαθαίνω και είμαι από τους πρώτους μαθητές της κυρίας Ντάκου. Πνεύμα ανήσυχο, αρχίσω τις πρώτες αστρολογικές έρευνες, που με πείθουν για την ορθότητα της Αστρολογίας. Είμαι ερευνητής αστρολόγος, το επάγγελμα μου μικροβιολόγος, πάνω από 30 χρόνια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχω για την Ιατρική και Κοσμική Αστρολογία. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της Αstrologia Nova και συνεργάτης πολλών αστρολογικών περιοδικών στο παρελθόν. Έχω εκδόσει δύο βιβλία. Πιστεύω τα θέματα που θα δημοσιεύω να έχουν κάποια χρησιμότητα για τους αναγνώστες του παρόντος ιστοχώρου.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved