YFSF: Η αντιπαράθεση της Τοξοτίνας Σοφίας Βόσσου με τον Δίδυμο Τάκη Ζαχαράτο

Η έμμεση αντιπαράθεση Βόσσου – Ζαχαράτου στιγμάτισε το φετινό YFSF

YFSF: Η αντιπαράθεση της Τοξοτίνας Σοφίας Βόσσου με τον Δίδυμο Τάκη Ζαχαράτο

Το φετινό show του YFSF θα γράψει ιστορία, όχι μόνο για τις εκπληκτικές εμφανίσεις, τη μεγάλη προσπάθεια των διαγωνιζόμενων και τις κριτικές, αλλά και για την πικρία που άφησε στη Σοφία Βόσσου και τον εκνευρισμό του Τάκη Ζαχαράτου.

Η Σοφία Βόσσου που αποτελούσε ένα μεγάλο όνομα μέσα στη 10άδα, θεώρησε πως αδικήθηκε από τη βαθμολογία των κριτών και μέσα από εμφανίσεις της σε μεσημεριανές εκπομπές άφησε να εννοηθεί πως δεν είναι αντικειμενικό να παίρνει τόσο χαμηλή βαθμολογία θεωρώντας πως την υποβιβάζουν στο κοινό και δεν σέβονται την καριέρα της.

Οι δηλώσεις της πως οι δύο Δίδυμοι της κριτικής επιτροπής Κατερίνα Γκαγκάκη και Τάκης Ζαχαράτος πολλές φορές δεν ήξεραν τι έλεγαν και πως ο Τάκης Ζαχαράτος δεν διαθέτει τις γνώσεις της Μπέσης Μάλφα και του Αλέξανδρου Ρήγα για να κρίνει, δημιούργησαν έντονο κλίμα ανάμεσα σε αυτήν και στον Τάκη Ζαχαράτο.
Το έντονο κλίμα δεν είναι απαραίτητα μια άμεση κόντρα, ειδικά όταν πρόκειται για δύο ανθρώπους που προτιμούν την έμμεση αντιπαράθεση.
Η Σελήνη στον Σκορπιό της Σοφίας Βόσσου προκαλεί αφάνταστα τη Σελήνη στον Ταύρο του Τάκη Ζαχαράτου, που τα προβλήματα της προσωπικότητας της πρώτης, τα βλέπει η δεύτερη σαν καθρέφτη των δικών της, με τη διαφορά πως έχει τον τρόπο να τα αντιμετωπίσει καλύτερα.

Κι ενώ οι φωτοδότες βρίσκονται σε αντίθεση εφόσον εκτός από τις Σελήνες είναι και οι Ήλιοι τους (εκείνος Δίδυμος εκείνη Τοξότης), έρχεται και ο γεμάτος απόψεις Άρης της Σοφίας Βόσσου από τον Τοξότη, να τσιτώσει τον ευμετάβλητο Ήλιο του Τάκη Ζαχαράτου. Ο δικός του εξευγενισμένος Άρης στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Ήλιο του, που του επιτρέπει να καυτηριάζει εξευγενισμένα σύμφωνα με τον υπόλοιπο χάρτη του, περίμενε την ευκαιρία μέσα από την κριτική του, να δώσει μια δεικτική απάντηση. Κρίνοντας την εμφάνιση του Άρη Πλασκασοβίτη και της Σοφίας Κουρτίδου τόνισε: «Εύχομαι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί έχετε πολύ ταλέντο και να κάνετε τραγουδιστική καριέρα στο χώρο σας. Γιατί δυστυχώς βλέπουμε και κάποιες καραβοτσακισμένες καριέρες να κάνουνε καριέρες σε μεσημεριανά. Δεν το θέλω για εσάς».

Συνεχίζοντας, όταν έπρεπε να κρίνει την εμφάνιση της Σοφίας Βόσσου και της Μπέτυς Μαγγίρα στον τελικό είπε: «Πραγματικά είναι μεγάλη μου τιμή Μπέτυ μου κάθε εβδομάδα να σε θαυμάζω περισσότερο. Εκτιμώ πάρα πολύ το ταλέντο σου, απευθυνόμενος μόνο στην Μπέτυ Μαγγίρα».
Κατόπιν του καρφιού για την καραβοτσακισμένη καριέρα της Σοφίας Βόσσου που ήταν άδικη φράση γι αυτήν, εκείνη δεν πήγε στο πάρτι του YFSF γεγονός που σχολιάστηκε κατά της. Διότι όπως και να το κάνουμε ο σταθμός την προσκάλεσε όχι ο Τάκης Ζαχαράτος και ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός.

Όσο για την τελευταία δήλωση της Σοφίας Βόσσου: «Εγώ είπα κάποια πράγματα αυτά που είπα, τα μετέφρασαν κάποιοι διαφορετικά, δεν πειράζει, τηλεόραση είναι αυτή για να ζουν και οι εκπομπές. Τι να κάνουμε... Όλα καλά. Σόου ήταν και τέλειωσε» ακούστηκε μάλλον σαν πρόχειρη υποχώρηση μετά από όλο αυτό τον ντόρο.

Φυσικά και ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ικανός να κρίνει ένα show μιμήσεων και μεταμφιέσεων, όχι μόνο γιατί το κάνει ο ίδιος χρόνια και με μεγάλη επιτυχία, αλλά γιατί ένας Δίδυμος με Ήλιο τετράγωνο Ουρανό και Πλούτωνα και Ερμή κυβερνήτη του ζωδίου του σε τετράγωνο με Κρόνο, δεν έχει την αφέλεια να μη δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό που καλείται να κάνει, εστιάζοντας σε αυτό με άψογη εκτελεστική ικανότητα. Το να εκφράζει δε τα συναισθήματά του θέλοντας και να εντυπωσιάσει, είναι απαραίτητο κάτω από τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Δία στον Λέοντα.

Από την άλλη φυσικά και η Σοφία Βόσσου δεν έχει καραβοτσακισμένη καριέρα, έχει απλά καριέρα και μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητική στη δεκαετία του 80'.
Παράλληλα όμως έχει και σύνοδο Ήλιου – Ερμή - Άρη στον Τοξότη, που της αρέσει να συνδιαλέγεται με τους πάντες φιλοσοφώντας το παραμικρό και μια Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ουρανό σαν ζεστό νερό, που όταν το βάλεις στην κατάψυξη το παίρνεις παγάκι. Όσο για τη σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα στον Σκορπιό η διαίσθηση μπορεί εύκολα να γίνει φαντασίωση και η συναισθηματική ανάγκη μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις.

Κανένας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με όλους και με όλα και έρχονται στιγμές που η ένταση θα βγει στην επιφάνεια, πάντα σε ένα καθόλου τυχαίο αστρολογικά, διάστημα.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved