Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 13/6 έως και 15/6

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ανάγκη να δουλέψεις με περισσότερη ελευθερία και να κάνεις το σχέδιό σου όπως εσύ θέλεις. Η πεποίθησή σου θα είναι πιο δυνατή και θα γίνουν αλλαγές με ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι. Από το Σάββατο και μετά θα μαζέψεις κάπως τις επιθυμίες σου και θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς περισσότερο με τις ανάγκες ή τις καταστάσεις της οικογένειας. Ο Αιγόκερως μπορεί να σε βάλει σε πρόγραμμα και να σε καταπιέσει με τον τρόπο του. Καλύτερα να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου ή με τον χώρο σου για να οργανώσεις πιο εύκολα το περιβάλλον σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις ότι μπορεί να τα πεις έξω από τα δόντια και να μην συμβιβαστείς με πράγματα τα οποία σε πιέζουν. Η αξία του λόγου σου θα μετρήσει πολύ περισσότερο και θα σε κάνει να φερθείς πιο αυθόρμητα, κυρίως με τον Τοξότη. Από το Σάββατο και μετά θα ανασυσταθείς γιατί θα βρεις κάποια κομμάτια σε άλλα άτομα που θα σε εκφράσουν και δεν θα έχεις ανασφάλεια. Η πιθανή σύνδεση με το δημιουργικό σου κομμάτι θα σε βοηθήσει να πετάξει τις αναστολές σου και θα περάσεις καλά με την παρέα σου ή με την οικογένεια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος σε ζορίζει και θα πάρεις ξαφνικές αποφάσεις γιατί δεν αντέχεις να συγκρατιέσαι. Το να εφαρμόσεις τη γνώση είναι αρκετά δύσκολο αλλά θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσεις την έλλειψη ή πιθανόν και την μοναξιά από κάποιες καταστάσεις που εξαιτίας τους πιθανόν να απομονωθείς. Τα οικονομικά σου μπορεί να νιώθεις ότι πάνε πίσω ή οι επαφές με συνεργάτες δεν ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες. Πάντως όταν περνάς τέτοιες καταστάσεις συνήθως ωριμάζεις γιατί βλέπεις και μια άλλη οπτική γωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως και να έχει θα ωφεληθείς γιατί αναγκαστικά με την Πανσέληνο λόγω της Σελήνης που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου πάντα νιώθεις μια επιρροή. Για αυτό θα προσπαθήσεις να φύγεις έξω από τα όριά σου και να δώσεις λύσεις που μόνο ένα άτομο πολυδιάστατο θα μπορούσε. Η πίστη ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες τρέχουσες δυσκολίες με έναν άλλο Καρκίνο. Από το Σάββατο και μετά θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που έχεις καλές σχέσεις. Να προστατεύσεις όμως τον εαυτό σου από πιθανές εκρήξεις γιατί μπορεί να μην κρατηθείς και να λειτουργήσεις παρορμητικά σε όλα τα θέματα.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεται να μπει μέσα στην ψυχή σου το φως και να καταλάβεις ότι όλα γίνονται για το καλό σου, αρκεί να έχεις ανοικτά αυτιά και να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου δημιουργήσουν μεγαλύτερη επαφή και επικοινωνία με άτομα που έχουν κάτι να σου δώσουν. Ο Αιγόκερως θα σε στριμώξει με τις υποχρεώσεις και τα πρέπει του αλλά εσύ θα χρειαστείς να αλλάξεις κάπως το κλίμα γιατί μπορεί να σε πάρει από κάτω. Καλύτερα να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις για αλλιώς θα σου χαλάσει το Σαββατοκύριακο. Το ζητούμενο είναι να μην έχεις αυτή την απολυτότητα που μερικές φορές σε βασανίζει. Για αυτό φρόντισε αν μείνεις ακόμα και μέσα να περάσεις καλά με τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ανοίξεις πολλές πόρτες αλλά δεν θα μπορέσεις να τις περάσεις όλες. Καλύτερα να οριοθετήσεις τα πράγματα και να διαλέξεις έστω και ένα, προκειμένου να το φτάσεις μέχρι το τέλος, ακόμα και μια δουλειά που θέλεις να κάνεις στο σπίτι σου. Η αλήθεια μπορεί να σε ενοχλήσει και κυρίως αν στην μεταφέρει ένας Τοξότης. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσεις ότι μπορείς να ασχοληθείς περισσότερα με πρακτικά θέματα και θα τα πας και καλύτερα γιατί θα έχεις πλέον επιλέξει το σωστό και το λάθος. Αφέσου στο καλό κομμάτι που μπορεί να έχεις και άσε τα υπόλοιπα για αργότερα.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να μπερδεύεσαι στα ερωτικά γιατί αρκετές φορές έχεις αναποφασιστικότητα να καταλήξεις με ένα πρόσωπο. Καλύτερα είναι να μιλήσεις ανοικτά και να μην φοβάσαι την κρίση του άλλου. Ο Υδροχόος μιλάει στην ψυχή σου αλλά μπορεί να μην σου δίνει τα εχέγγυα για να συμπληρώσεις κάποια κενά. Το Σάββατο θα είναι η ημέρα των υποχρεώσεων και της ευθύνης παρά της χαράς και της χαλάρωσης και θα χρειαστεί να ακούσεις την προτροπή του Αιγόκερω, με δυσκολία βέβαια γιατί δεν συμφωνείς, αλλά θα το κάνεις γιατί υπάρχει υποχρέωση. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να συναντήσεις άτομα που θα κάνουν καλό στην δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκμεταλλεύεσαι με καλό τρόπο την εύνοια που μπορεί να έχεις σε οικονομικά θέματα και κυρίως με ένα πρόσωπο που θέλει να σε βοηθήσει για να μην νιώθεις αποκομμένος/η από το σύστημα. Εάν έχεις διάθεση να γνωρίσεις παραπάνω πράγματα θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς στον στόχο σου. Η επαφή με έναν Δίδυμο δεν είναι εύκολη γιατί νιώθεις μερικές φορές ότι με τον τρόπο του σε προδίδει. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι ακριβώς και να κάνεις λάθος. Κάνε εσύ την υποχώρηση και πλησίασέ τον. Θα δεις ότι μπορεί να διορθωθούν όλα. Από το Σάββατο θα είναι πιο στρωμένα και εύκολα τα πράγματα γιατί θα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου. Ένα ταξίδι το οποίο προγραμμάτιζες θα είναι καλύτερο από ό, τι περίμενες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου θα σου ανατρέψει κάποια σχέδια. Πάντως θα προχωρήσεις λίγο παραπάνω και θα μιλήσεις αυθόρμητα. Έχεις ανάγκη σαν ζώδιο να λες την αλήθεια γιατί με αυτόν τον τρόπο ξαλαφρώνεις. Το Σάββατο θα συμμαζέψεις γιατί σε πρακτικό επίπεδο χρειάζεσαι οργάνωση αλλά και θα τηρήσεις όλες σου τις υποσχέσεις γιατί μπορεί να κριθείς κάπως πιο αυστηρά. Το σημαντικό είναι ότι θα ξεκαθαρίσεις με έναν Αιγόκερω ολοκληρωτικά γιατί μπορεί στο παρελθόν να σε είχε πληγώσει και να μην είχες εσύ λάβεις θέση. Μια παρέα είναι πολύ κοντά σου και θα σου δείξει με τον τρόπο της ότι έχεις καλούς φίλους. Αν μπορείς, να συμμετάσχεις σε όλα τα καλέσματα που έχεις αυτές τις ημέρες γιατί θα τους ευχαριστήσεις και συγχρόνως θα περάσεις καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάποια κρυμμένα μυστικά και ένα θέμα βαρύ που μπορεί να σε απασχολεί. Η βοήθεια που θα πάρεις από ένα πρόσωπο θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα σηκώσει στους ώμους του όλες τις δυσκολίες σου. Πιθανόν να βρείτε από κοινού λύσεις που θα σε βάλουν να σκεφτείς περισσότερο αλλά και να σπάσεις κάποια ταμπού που έχεις για να κινηθείς άμεσα. Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι το συμφέρον σου και αυτό μερικές φορές δεν το καταλαβαίνεις και τον βαραίνεις υπερβολικά. Η σαγήνη που έχει πάνω σου ένας Κριός μερικές φορές μπορεί να γίνει βάσανο γιατί δεν μπορείς με το μυαλό σου και την συμπεριφορά σου να αντιληφτείς τις τρέλες του ή την δική του νοοτροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείς να γεμίσεις τα κενά σου για αυτό θα κινηθείς να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις με άτομα τα οποία σε βοηθάνε να μαζέψεις χρήσιμες πληροφορίες και σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε γνωστικό. Το ζητούμενο για σένα είναι πάντα η πρωτοπορία γιατί είναι αυτό που σε καθορίζει. Η επαφή με Καρκίνο σε υποχρεώνει με κάποιο τρόπο να γίνεις πολύ αισθαντικός και αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο για σένα γιατί μερικές φορές μπορεί να μην νιώθεις βαθιά στην καρδιά σου έντονα συναισθήματα αλλά να τα αντιλαμβάνεσαι με το μυαλό σου. Αυτό ίσως να είναι και η διαφορά σου με έναν Ταύρο ή Σκορπιό που μπορεί να κτυπιούνται για την διαφορετικότητά σας. Μπορεί να απομονωθείς το Σαββατοκύριακο γιατί χρειάζεται να προσφέρεις σε άτομα της οικογενείας σου ή κάπου που έχεις υποχρέωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αντιλαμβάνεσαι λάθος τα πράγματα και πιθανόν να τα βλέπεις όλα ανάποδα. Για αυτό μπορεί να νιώθεις ότι χρειάζεται να επαναπροσδιοριστείς για να μην υπάρχουν εντάσεις και χάσιμο χρόνου. Μπορεί να κινείσαι σε πολλές κατευθύνσεις και αυτό πιθανόν να μην σε βοηθάει στην τελική γιατί δε θα μπερδέψεις, εκτός αν πας με συγκεκριμένο στόχο. Με τον Αιγόκερω θα έχεις κάποιες καλές δοσοληψίες και μπορεί να σταματήσεις μέσα σου να τον κατηγορείς. Ο Ταύρος είναι εκεί για να σου υπενθυμίζει ότι θα σου προσφέρει. Από ένα ακίνητο που περιμένεις να πάρεις μια απάντηση θετική, αυτές τις ημέρες θα σου δοθεί και μακροπρόθεσμα θα σε συμφέρει.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved