Ζώδια και αστέρια: Άννα Βίσση – «Με σύντροφο τον Καρβέλα βίωσα πάρα πολύ ρατσισμό»

«Η σχέση μου με τον Νίκο Καρβέλα ήταν αιτία για να βιώσω τον ρατσισμό» εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση μιλώντας για την διαφορετικότητα ενώ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχει μάθει να ζει τη ζωή της.

Ζώδια και αστέρια: Άννα Βίσση – «Με σύντροφο τον Καρβέλα βίωσα πάρα πολύ ρατσισμό»


Η Σελήνη, κυβερνήτης του 7ου (ο σύζυγος) στο ωροσκόπιο της Άννας Βίσση βρίσκεται στον 12ο (δοκιμασίες, κρυφές καταστάσεις, εσωτερική ζωή) σχηματίζοντας ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό (διαφορετικότητα, διασημότητα, πρωτοπορία) και μια σύνοδο με τον Κρόνο (στερεότυπα, κριτική, προβλήματα, μοναξιά), γεγονός που μαρτυρά ότι, αν και ο αντισυμβατικός και «διαφορετικός» Νίκος Καρβέλας που είχε επιλέξει για σύζυγό της θα συνέβαλλε σημαντικά σε πρωτοποριακές σε ύφος και στυλ δουλειές αλλά και εμπειρίες, θα ήταν συνάμα και αιτία για αρνητικές καταστάσεις, όπως να βιώσει η τραγουδίστρια τον ρατσισμό.


«Με σύντροφο τον Καρβέλα, στα 80's, βίωσα πάρα πολύ ρατσισμό! Ο Νίκος τότε φορούσε σκουλαρίκι, είχε μακριά μαλλιά και μιλούσε μόνο με αλήθειες. Αυτό ήταν μια ενοχλητική κατάσταση για τους συντηρητικούς, που αντιλαμβάνεσαι τότε ήταν πολύ περισσότεροι και επικρατούσαν. Αυτό τον ρατσισμό τον βίωσα κι εγώ ως γυναίκα του» αποκάλυψε.

Η τραγουδίστρια, ακόμα και όταν στενοχωριόταν (Σελήνη σύνοδο με Κρόνο) και δεν το έδειχνε (στον 12ο), προσπαθούσε να έχει αισιοδοξία, να γελάει (στο ζώδιο του Τοξότη), να εισπράττει στο τέλος θετικά την όλη αρνητική κατάσταση με τον σύζυγό της (Σελήνη σύνοδο με Κρόνο) και να νιώθει καλά με τη διαφορετικότητα και εκείνους που τολμούν να ξεχωρίσουν (Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό).

«Δεχόμασταν καθημερινά γελοίες και ενίοτε αρκετά επιθετικές κριτικές. Πάντα γελούσαμε, όμως, με αυτό. Δεν φοβόμασταν, ούτε τις παίρναμε σοβαρά γιατί -ευτυχώς- είχαμε μυαλό, βλέπαμε μπροστά και κυρίως βλέπαμε μέσα μας» ανέφερε η Άννα Βίσση και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι εκείνος που έχει προσωπικότητα, που τολμάει να ξεχωρίζει, να είναι διαφορετικός, να κάνει ακριβώς αυτό που αισθάνεται, όσο περίεργο κι αν μοιάζει, αρκεί να είναι πιστός στα θέλω και τα πιστεύω του, για μένα αυτός είναι ο κανονικός».

Τέλος, με τον Ήλιο στον Τοξότη (χαρά, τύχη, χιούμορ) και τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω (σοβαρότητα, επαγγελματισμός) δήλωσε: «Προσωπικά ξέρω δύο τρόπους για να ζω: Με τη βαθιά σοβαρότητα που αντιμετωπίζω τον συναισθηματικό μου κόσμο και τη δουλειά μου ως ευθύνη επιβίωσης και το χιούμορ μου που με βοηθά να ξεπερνώ τα ανθρώπινα κόμπλεξ μου».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved