Ζώδια και αστέρια: Καλομοίρα - Τι απαντά σε όσους την «έκραξαν» για τον Eθνικό ύμνο;

Η Καλομοίρα τραγούδησε τον Eθνικό ύμνο πριν από τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Νιγηρία στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και τα social media «πήραν φωτιά» από αρνητικά σχόλια. Τι απαντά εκείνη;

Ζώδια και αστέρια: Καλομοίρα - Τι απαντά σε όσους την «έκραξαν» για τον Eθνικό ύμνο;


Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η προφορά και τα λάθη που έκανε η Καλομοίρα, ψέλνοντας τον Eθνικό ύμνο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Νιγηρία εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Χαρακτηριστικά κάποιος σκωπτικά έγραψε: «Αυτή είναι η Καλομοίρα που αγαπήσαμε: καταστροφέας τραγουδιών». Κάποιος στο Twitter ανέφερε: «Καλύτερα να τραγουδούσε τον ύμνο ο παράγοντας του Εδεσσαϊκού» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Άκουσα την Καλομοίρα να τραγουδάει τον Eθνικό ύμνο και θυμήθηκα τη γάτα μου, όταν είχε κλειστεί κατά λάθος στο ψυγείο....».

Τι απάντησε η γλυκιά Καλομοίρα; Η Υδροχόος με τον Ερμή (ομιλία, γνώμη, απαντήσεις) στον Αιγόκερω (δυσκολίες, συγκράτηση) σε σύνοδο με το Δία (αισιοδοξία, χαρά) έχει την τάση, ακόμα και αν βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής, να έχει κάτι καλό να πει και να μεταδώσει.

Κάπως έτσι λοιπόν, όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr, απάντησε «Ήταν τιμή μου που τραγούδησα τον Εθνικό το Ύμνο. Τον είπα μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για την ομάδα μας και σύντομα στην Βραζιλία».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved