Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 6/6 έως και 8/6

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολλές δουλειές να κάνεις αλλά θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε φίλους και σε γνωστούς ή ακόμα σε συγγενικά πρόσωπα. Θα βάλεις σε μια οργάνωση όλα τα θέματά σου και θα ξέρεις τι σου γίνεται. Η διατροφή και η υγεία σου θα είναι ένα κομμάτι που θα σε απασχολήσει αρκετά. Από το Σάββατο και μετά θα ασχοληθείς το να έχεις αρμονικές συνεργασίες. Την Κυριακή θα περάσεις όμορφα και θα έχεις διάθεση να βγεις βόλτα χαλαρά με φίλους και με το άτομο που είσαι μαζί. Το δοντάκι σου μπορεί να πονάει ακόμα για ένα Ζυγό για αυτό μπορεί να σκεφτείς να επικοινωνήσεις μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δουλειές μετράνε πάνω από όλα για αυτό θα πέσεις με τα μούτρα για να τελειώσεις και μετά να έχεις χρόνο να περάσεις καλά. Οι πιθανότητες να ρισκάρεις θα είναι πιο μεγάλες από αυτές που έχεις μέχρι τώρα. Το θέμα ενός παιδιού θα σε ευχαριστήσει και θα σου δημιουργήσει συναισθήματα θαλπωρής και εμπιστοσύνης. Μπορεί να προχωρήσεις με ένα άτομο που η σχέση σας να ήταν στην αρχή φιλική και μετά να γίνει πιο ερωτική, κυρίως με Παρθένο ή Ιχθύ. Από το Σάββατο και μετά κάποιες συνθήκες θα σε υποχρεώσουν να κάνεις κινήσεις για να εξομαλύνεις όλες τις αντιξοότητες που βρίσκονται ακόμα και στην καθημερινότητά σου. Η αρμονία σώματος και ψυχής θα είναι απαραίτητες για να περάσεις όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα έχει κάποιες ευθύνες παραπάνω και θα σε ζορίσει για αυτό πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές οι οποίες όμως σε βάζουν στον σωστό δρόμο. Η επαφή με Παρθένο είναι αυτή που μπορεί να σε βοηθήσει παραπάνω. Το Σάββατο θα ξεκινήσει μια άλλη ημέρα αφού θα βρεθείς μέσα σε περιβάλλον που θα είναι περισσότερο εποικοδομητικό και πιο δημιουργικό. Θα επικοινωνήσεις πιο εύκολα και θα αναζητήσεις ανάλαφρες επαφές γιατί έχεις ανάγκη από ξεγνοιασιά. Θα δεις ότι θα γίνεις ένα με μια παρέα και θα απολαύσεις τις συζητήσεις και τις σχέσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ο συναισθηματισμός σου θα είναι έντονος όλες τις ημέρες και θα έχεις μεγαλύτερη επαφή με άτομα από την οικογένεια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής που είναι στο δικό σου ζώδιο σου ανοίγει πόρτες για να μπεις και να παραμείνεις γιατί θα βρεις κοινά ενδιαφέροντα με άλλα πρόσωπα και πάνω από όλα θα κάνεις μεγαλύτερη συναισθηματική επαφή κι αυτό θα σε ικανοποιήσει. Η σχέση με ένα άλλον Καρκίνο μερικές φορές είναι δύσκολη αλλά νιώθεις ότι καλύπτεσαι οπότε πάς στην άκρη όλες τις δυσκολίες. Από το Σάββατο και μετά θέματα αρμονίας, ομορφιάς και γενικότερης ισορροπίας θα τεθούν από την αρχή και πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι σου δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Μπορεί να καλέσεις και άτομα πολύ δικά σου για φαγητό. Ο Ζυγός θα έρθει πιο κοντά σου αλλά χρειάζεται να σταματήσεις να τον προστατεύεις και να κάνεις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Η θετική σου συμβολή σε διάφορα πράγματα σε κάνει περισσότερο να προσέχεις τις λεπτομέρειες και γενικά οτιδήποτε αφορά στην πρόνοια και την φροντίδα σε οικονομικά θέματα. Η διάθεση για νοικοκύρεμα των λογαριασμών σου αλλά και όλων των υποθέσεων σου θα σε απασχολήσει και μέχρι την Παρασκευή. Από το Σάββατο και μετά θα δικτυωθείς περισσότερο και θα έχεις την άνεση είτε να ταξιδέψεις με φίλους είτε να δεχτείς καλέσματα που θα σε ευχαριστήσουν. Η καλή ζωή πηγαίνει σε όλους αλλά και με μια καλή παρέα γίνεται ακόμα καλύτερη. Το ότι θα βρεθείς με άτομα που συμφωνούν μαζί σου και ταιριάζετε στον τρόπο έκφρασης ή επικοινωνίας θα είναι ό, τι καλύτερο. Η σχέση με συγγενείς ή με ένα πρόσωπο που είναι σε ταξίδι θα είναι για σένα όαση χαράς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρασκευή θα κυλήσει πολύ ευχάριστα γιατί θα νιώθεις προστασία και κυρίως ότι μπορείς να φτάσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Η επαφή με την οικογένεια θα είναι πάρα πολύ καλή για αυτό θα προσπαθήσεις να είσαι εκεί και να εξασφαλίσεις κάποιες ώρες μαζί της. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να έχεις την επιθυμία να αγοράσεις πράγματα για σένα που μπορεί να αφορούν σε ομορφιά, ρούχα αλλά και πιθανόν κούρες για το δέρμα. Όταν ασχολείσαι με τον εαυτό σου σταματάς να ελέγχεις και να ασχολείσαι με τους άλλους και πάνω από όλα νιώθεις κάποιες ισορροπίες να επιτυγχάνονται. Επειδή με τον Κριό έχεις κάποιες αναστολές πιθανόν να βάλεις ένα άτομο να βοηθήσει στην μεταξύ σας σχέση.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σου είναι να μείνεις με τον εαυτό σου και να κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί του. Ο Καρκίνος θα σε βάλει σε προβληματισμό και θα δημιουργήσεις προστασία γύρω σου γιατί δεν θέλεις να εκτίθεσαι. Ο λόγος που χρειάζεται να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που συνδέεσαι πιθανόν να σου κάνει καλό σε ένα επίπεδο. Κάποιες εξετάσεις ρουτίνας σε θέματα υγείας πιθανόν να σε αγχώσουν αλλά τουλάχιστον θα τις βάλεις στο πρόγραμμα. Το Σάββατο θα δικαιωθούν κάποιες επιλογές σου και θα φανείς ανώτερη/ος περιστάσεων για αυτό καλύτερα να παραμείνεις σε πράγματα που έχεις αποφασίσει να κάνεις και να μην δημιουργήσεις αντιπαλότητες. Το ότι μπορεί να σκέφτεσαι ένα άτομο που είναι μακριά δεν σημαίνει ότι έχεις το θάρρος να σηκώσεις και το τηλέφωνο για να το πάρεις γιατί μέσα σου δεν έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει τι γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επιθυμίες σου είναι κάπως ελεγχόμενες αυτό το διάστημα γιατί υπάρχει ρεαλισμός οπότε θα κάνεις οτιδήποτε σε πρακτικό επίπεδο για να ολοκληρώσεις μια δουλειά χωρίς όμως να αφήσεις πίσω σου κάποιες ανησυχίες που σε βαραίνουν. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και κυρίως από τις 15.11 και μετά θα έχεις καλύτερες προοπτικές γι' αυτό χρειάζεται να κάνεις μεγαλύτερα άλματα για να κερδίσεις την εύνοια πολλών πραγμάτων. Από το Σάββατο και μετά θα δοκιμάσεις να γεμίσεις κάποια κενά σε θέματα εμπειριών. Η διασκέδασή σου πάντως μπορεί να είναι πριβέ και κυρίως με ένα πρόσωπο που σε ιντριγκάρει αρκετά γιατί δεν σου κάνει τα χατίρια αλλά χρειάζεται από σένα να μην βιάζεσαι γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Η ευαισθησία ενός ατόμου από την οικογένεια θα σε κάνει να οδηγηθείς σε κάποιες άλλες επιλογές και κυρίως να δεχθείς ακόμα και συμπεριφορές που σε μπλοκάρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να τηρήσεις και κυρίως αν θέλεις να κάνεις σωστή διατροφή θα ζοριστείς για να κρατήσεις την υπόσχεσή σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γυμνάζεσαι για να μην νιώθεις αυτή την έλλειψη. Ανέβασε το ηθικό σου και σκέψου ότι θα τα καταφέρεις γιατί όλα είναι στο μυαλό σου. Από το Σάββατο και μετά θα έχεις κοινωνικότητα και θα κάνεις τόσες πολλές επαφές που μπορεί να κουραστείς στο τέλος. Μια όμορφη παρέα θα σου γεμίσει τις μπαταρίες και θα σε κάνει να ξεφύγεις από τις πολλές έννοιες. Επειδή σου αρέσει να βλέπεις τους φίλους σου καλά θα προσπαθήσεις να ανεβάσεις το κέφι ενός ατόμου που πιθανόν να περνάει κάποια προβλήματα. Οικονομικά θα έχεις μια εύνοια οπότε αυτό θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευαισθησία σου θα σε παρακινήσει να κάνεις κάποιες κινήσεις για να προστατέψεις τα δικά σου άτομα. Η εμπιστοσύνη απέναντι στον εαυτό σου είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερες κινήσεις ως προς τη ζωή σου. Ο έλεγχος πάντως κάποιων πραγμάτων θα σε οδηγήσει σε καλύτερες προοπτικές και κυρίως μεταξύ κάποιων συνεργατών. Ο Παρθένος θέλει να σε έχει κοντά του και για αυτό θα σου δείξει έμπρακτα ότι θέλει να είστε μαζί. Για αυτό να μην κλείνεσαι μέσα στις σκέψεις σου γιατί έχεις μια τάση για μελαγχολία και δεν πρέπει να το κρατάς για πολύ καιρό. Από το Σάββατο μπορεί να δυσκολέψουν για σένα κάπως οι επαφές γιατί όλα θα σου φανούν πολύ επιφανειακά και ίσως και ψεύτικα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχεις δίκιο γιατί στην ζωή χρειάζεται να έχουμε και ευχάριστες εναλλαγές οπότε μην νιώθεις τύψεις όταν περνάς καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις διάφορες δουλειές και μπορεί να αφήσεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις πολύ πίσω. Διατροφή, οργάνωση και παροχή υπηρεσιών θα σου κάνουν την ζωή κάπως ανιαρή. Ευτυχώς από το Σάββατο και μετά θα μπεις σε άλλη φάση που θα σου προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην επικοινωνία. Ακόμα και κάποιες δυσκολίες που μπορεί να έχεις με την οικογένεια θα τις αλλάξεις και θα τις κάνεις πιο εύκολες. Αν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις σπίτι μπορεί τώρα να είναι καλύτερη περίοδος για να δοκιμάσεις την τύχη σου. Θα σε βοηθήσουν βέβαια κάποια άτομα που θα έχουν και ιδέες και γνωριμίες για να βρεις κάτι που σου πηγαίνει και είναι στα μέτρα σου. Ο Καρκίνος μπορεί να ξαναμπεί στην ζωή σου γιατί θα θέλει να δοκιμάσει και πάλι τις αντοχές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή μπορεί να είσαι σε μια υπερένταση θα σπάσεις κάποιες συμφωνίες οι οποίες δεν ήταν και τόσο εύκολες για να τις δημιουργήσεις. Αν πραγματικά το θέλεις θα δεις ότι με τους χειρισμούς σου θα αποφύγεις τις διακοπή. Πιθανόν να χρειάζεσαι μεσολαβητή για να κινηθεί πιο διπλωματικά από εσένα. Η επαφή με Ζυγό θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα εσώψυχά σου γιατί έχετε ένα κοινό σημείο επαφής και κυρίως σε επίπεδο δημιουργίας. Το καλό είναι ότι υπάρχει μέσα σου ένα κομμάτι διαισθητικό που σου λέει πως να κινηθείς ακόμα και σε μια προσωπική σχέση που δεν μπορείς εύκολα να χειριστείς και αφορά σε έναν Καρκίνο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved