Ζώδια και αστέρια: Σμαράγδα Καρύδη - Ποιοι της στάθηκαν στα δύσκολα;

Μπορεί η Σμαράγδα Καρύδη να μην είναι «το χτυπημένο παιδί της μοίρας» ωστόσο, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, έχει περάσει και εκείνη τα... ζόρια της! Ποιοι στάθηκαν τότε δίπλα της;

Ζώδια και αστέρια: Σμαράγδα Καρύδη - Ποιοι της στάθηκαν στα δύσκολα;


Η Λέων ηθοποιός που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μεγάλες επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση και φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση του «Celebrity Game Night» στο Mega, ένα show που έχει κλέψει τις εντυπώσεις, δήλωσε ότι στη ζωή της μπορεί να μην έχει περάσει τραγικά, όμως έχει περάσει και πολύ ζόρικα.

Και ο λόγος που η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει χρειαστεί να χτυπήσει την πόρτα του ψυχιάτρου είναι γιατί «μέχρι τώρα οι ψυχίατροί μου είναι οι φίλοι μου. Αυτοί με νταντεύουν στα δύσκολα! Στα ζόρια μου, ήταν όλοι εκεί».

Οι δυσκολίες και οι αναποδιές σε ένα ωροσκόπιο συμβολίζονται από τον Κρόνο που στο ωροσκόπιο της ηθοποιού σχηματίζει θετική όψη με τον Ερμή, τον πλανήτη που συνδέεται με τους φίλους, δείχνοντας ότι τα κοντινά της πρόσωπα και οι φίλοι της στα δύσκολα θα της σταθούν και μάλιστα όσο χρειαστεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved