Ζώδια και αστέρια: Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση Κωστόπουλου - Λιάγκα – Σκορδά!

Το Σαββατοκύριακο ο Πέτρος Κωστόπουλος και το ζευγάρι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας τα είπαν από κοντά. Τι πληροφορήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος που δεν ήξερε;

Ζώδια και αστέρια: Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση Κωστόπουλου - Λιάγκα – Σκορδά!


Όπως αποκάλυψε χθες το πρωί ο Πέτρος Κωστόπουλος, είχε μια τυχαία συνάντηση με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα. Ο διελαύνων Ερμής που συμβολίζει τη συζήτηση βρίσκεται στον Καρκίνο (βρέφη, παρελθοντικά γεγονότα) έκανε θετική όψη με τον Ερμή (πληροφορίες) του Πέτρου Κωστόπουλου και, όπως είπε ο ίδιος, ήταν μια συνομιλία πολύ γλυκιά, κατά τη διάρκεια της οποίας, εκτός από το να μιλήσουν για το νεογέννητο του ζεύγους, του οποίου είδε και φωτογραφία, του είπαν και για πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να ξέρει και δεν ήξερε.

«Είδα τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και είδα και τον γιο... σε φωτογραφία. Η Φαίη ήταν στα καλύτερά της, πρέπει να έχει χάσει τα 2/3 από τα κιλά της εγκυμοσύνης. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ γλυκά, κατά λάθος έγινε η συνάντηση. Ένα που έχω να πω είναι ότι η Φαίη ήταν στις ομορφιές της και ότι ο μικρός τους γιος είναι κούκλος! Μου έδειξαν φωτογραφία από το μαιευτήριο και ήταν ωραίος, ένα κουκλί» ανέφερε και πρόσθεσε «Χάρηκα με τους ανθρώπους και με ενημέρωσαν και για πάρα πολλά πράγματα που θα έπρεπε να ξέρω και δεν τα ήξερα».

Όταν ρώτησαν σχετικά με αυτά τα πράγματα οι συνεργάτες του στο πάνελ του «Πρωινό mou» εκείνος απάντησε «Που βρίσκομαι, που πάω, που θα πάω... Πραγματικά ήταν μια καλή κουβέντα και το χάρηκα».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved