Ζώδια και αστέρια: Πέτρος Κωστόπουλος - Μίλησε για την ανάμειξη του ονόματός του σε θανατηφόρο ατύχημα

«Σκότωσε ο Πέτρος άνθρωπο;» άκουσε η Τζένη Μπαλατσινού 6 ώρα το πρωί από φίλη που την πήρε έντρομη τηλέφωνο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξήγησε τι ακριβώς έγινε.

Ζώδια και αστέρια: Πέτρος Κωστόπουλος - Μίλησε για την ανάμειξη του ονόματός του σε θανατηφόρο ατύχημα

Στους παλμούς της απατηλής Νέας Σελήνης στους Διδύμους –που πραγματοποιήθηκε στις 28/5 και δείχνει σύγχυση και πιθανές παρερμηνείες σε σχέση με ζητήματα και πρόσωπα που συμβολίζονται από τον Ερμή (δημοσιεύματα, μετακινήσεις, οδήγηση - δημοσιογράφοι, ομιλητές, παρουσιαστές) ο Πέτρος Κωστόπουλος με αφορμή την κλήση που δέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξομολογήθηκε μια δική του ιστορία για να δείξει πως κάποιες φορές μπορεί να πράγματα να διαστρεβλωθούν ή να παρεξηγηθούν.

Χαρακτηριστικά όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr είπε: «Θέλω να σας πω ένα ανέκδοτο το οποίο είναι πολύ τραγικό. Ένα βράδυ που ανεβαίνω την Κηφισίας βλέπω μπροστά μου ένα φοβερό ατύχημα, έχει φύγει ένα αμάξι cabrio και μπήκε μέσα σε ένα μαγαζί, κατεβαίνω και βλέπω μια γνωστή μου κοπέλα να είναι σέκος, πάω από πάνω και προσπαθώ με τις πρώτες βοήθειες. Ρωτάω τον οδηγό τι έχει γίνει, προσπαθώ να βοηθήσω, έχω παρκάρει δίπλα, είμαι αυτός που τηλεφωνεί για βοήθεια, ενώ τριγύρω έχει μαζευτεί και κόσμος. Μετά από ένα δίωρο μαθαίνω και το δυσάρεστο για την κοπέλα, έχω πάει για ύπνο και δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ. Η Τζένη με ξυπνάει γύρω στις έξι το πρωί, γιατί της τηλεφώνησε κάποιος και την ρώτησε αν σκότωσα κάποιον άνθρωπο. Ανοίγω μια εφημερίδα και γράφει πάνω τίτλο πως ο Κωστόπουλος σε ατύχημα σκότωσε κοπέλα. Όλο αυτό το λέω για τη μυθολογία γύρω από τα πρόσωπα».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved