Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 30/5 έως και 2/6

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Οι φιλοδοξίες σου θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια χωρίς όμως να μπορείς εύκολα να τις κουμαντάρεις γιατί θα υποστείς πίεση από την οικογένεια να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό, το οποίο όμως εσύ το φοβάσαι. Η σχέση με ένα άτομο που είναι μακριά σου πιθανόν να ξεκινήσει με άλλες προοπτικές και αυτό θα σε βοηθήσει στο να νιώσεις πολύ καλύτερα. Από το Σάββατο και μετά θα δημιουργηθεί γύρω σου μια συναισθηματική ζεστασιά και ίσως ένας Αιγόκερως να στην βγάλει στην επιφάνεια. Το νερό και γενικά η φύση θα σου δημιουργήσουν ηρεμία και γαλήνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχεις μια οικογενειακή συγκέντρωση και αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις ψυχικά όμορφα και γαλήνια. Η Αφροδίτη που έχει μπει στον Ταύρο θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και θα σε κάνει να τρέχεις από εδώ και από εκεί για να κερδίσεις τον χρόνο που έχασες. Επειδή η ομορφιά και η κομψότητα θα είναι αυτό που θα αναζητήσεις για να νιώθεις καλύτερα, η καλλιτεχνική σου φύση θα σε σπρώξει σε κατευθύνσεις που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί μέχρι τώρα. Για αυτό αυτές τις ημέρες θα περάσεις καλά με παρέες και άτομα που γνωρίζεις και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναρωτιέσαι γιατί μερικές φορές εκεί που είσαι στα πάνω σου κάτι σκέφτεσαι και πέφτεις. Για αυτό χρειάζεται να σκέφτεσαι θετικά και όχι μίζερα γιατί μερικές φορές έχεις την τάση να περιορίζεσαι, κυρίως όταν νιώθεις ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ εύκολα. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να περιορίσεις την δράση σου γιατί θα βρεθείς με άτομα της οικογένειάς σου ή με πρόσωπα που συνδέεσαι στενά αλλά δεν έχεις την ευκολία να τα πείτε συχνά. Το καλύτερο από όλα είναι να ηρεμήσεις και να μείνεις περισσότερο με τον εαυτό σου, κάνοντας όνειρα με ένα βιβλίο στο χέρι ή μαγειρεύοντας τις δικές σου σπεσιαλιτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέρα από την πίεση που νιώθεις γιατί αγχώνεσαι για όλα, θα περάσεις ένα καλό Σαββατοκύριακο και θα δεις ότι μπορείς να χαλαρώσεις και να κρατήσεις μέσα σου κάποια όμορφα στοιχεία. Η σύνδεσή σου με την οικογένεια θα είναι αρκετά καλή γιατί θα βρεις καταφύγιο να κουρνιάσεις και να κρυφτείς για να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις από την ένταση των ημερών. Η ουσία είναι να καταλάβεις την αλήθεια της ζωής που για σένα τελικά είναι πολύ απλή. Να έχεις ένα όμορφο σπίτι και ανθρώπους γύρω σου να σε καταλαβαίνουν και το κυριότερο να μην σε κρίνουν. Η θάλασσα είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος για αυτό να πηγαίνεις συχνά στην παραλία.

ΛΕΩΝ

Διατηρείς κάποιες επιφυλάξεις γιατί βλέπεις ότι θα χρειαστεί να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα για να ευχαριστήσεις τους γύρω σου κι εσύ να θεωρήσεις ότι αυτό σε καταπιέζει γιατί θέλεις να μείνεις στην ησυχία σου. Το γράψιμο σε ένα τετράδιο μπορεί να σε βοηθήσει να ξεσπάσεις όλη την πίεση που μπορεί να έχεις υποστεί. Επειδή η σκέψη ενός Αιγόκερω μέσα στην δουλειά μπορεί να σε απασχολεί, πιθανόν να βρεθείτε να συζητάτε περί ανέμων και υδάτων ή να κάνετε κόμμα για να νικήσετε ένα κοινό αντίπαλο. Πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα κάνεις πολύ προσωπικές και ευαίσθητες σκέψεις που πιθανόν να μην σε ωφελούν. Τα οικογενειακά θέματα και η έγνοια σου για τους δικούς σου ανθρώπους σίγουρα θα σε κάνουν να κινηθείς με διάθεση προστασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις όλα τα φόντα να περάσεις όμορφα. Για αυτό κανόνισε να χαλαρώσεις και να μην αναλώνεσαι σε άσκοπες συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Από το Σάββατο και μετά θα σου δοθεί η ευκαιρία να έχεις την συναισθηματική ηρεμία που χρειάζεσαι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ο Σκορπιός μπορεί να φαίνεται για λίγο κάπως αυταρχικός ή μυστικοπαθής αλλά τουλάχιστον μαζί περνάτε ωραία. Πάντως είναι η καλύτερη περίοδος για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου πηγαίνει και θα σε ολοκληρώνει ψυχικά. Επειδή παραμονεύει πάντα ένας κίνδυνος να τα χαλάσεις όλα μια εσωτερική αναρχία, να κρατηθείς και με την λογική σου να οδηγηθείς σε ασφαλή συμπεράσματα.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις κάποιο κενό συναισθηματικά για αυτό θα προσπαθήσεις να το καλύψεις είτε μέσα από την οικογένεια σου είτε μέσα από ένα άτομο που αντιπροσωπεύει την εσωτερική σου κατάσταση. Βέβαια δεν θα είναι πολύ εύκολο γιατί θα ευαισθητοποιηθείς πολύ ακόμα και με πράγματα πολύ ασήμαντα. Η ιστορία ενός Καρκίνου θα σε βάλει στην πρίζα και θα τρέξεις περισσότερο για να έρθετε κοντά, αρκεί να μην σε κουράσει γρήγορα η γκρίνια ή μεγάλη εξάρτηση από εσένα. Την Κυριακή μπορεί να βρεθείς με κόσμο πολύ δικό σου και από την μια να περάσεις καλά αλλά να νιώθεις λίγο ότι ασφυκτιάς με την πίεση από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις οραματιστεί όμορφα πράγματα και πιθανόν να βγουν αυτή την περίοδο και θα κατορθώσεις να κάνεις κάποια βήματα πολύ πιο δυνατά και σταθερά. Η αφερεγγυότητα κάποιων ατόμων μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό αλλά εσύ θα φερθείς άψογα και πιθανόν να λυθεί όλη η παρεξήγηση και η αδικία που μπορεί να σου έχει γίνει. Για αυτό μερικές φορές χρειάζεσαι να διαλέγεις δρόμο λιγότερο αγχωτικό και με το χέρι στην καρδιά θα λειτουργείς καλύτερα. Ο Ταύρος θα κάνει την εμφάνισή του. Επίσης ένα Λιοντάρι από το παρελθόν που έχει περίεργη συμπεριφορά δηλαδή μια εμφανίζεται και μια εξαφανίζεται, θα σε αναστατώσει για λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις ανάγκη κάπου να κάτσεις και να ηρεμήσεις γιατί βλέπεις ότι ο χρόνος σου είναι αρκετά περιορισμένος και δεν έχεις και πολλά περιθώρια για να ασχοληθείς με το σπίτι ή με πρακτικές δουλειές που πρέπει να τελειώσεις. Επίσης το διάβασμα ή μια έρευνα που σου αρέσει δεν είναι εύκολο για σένα να τα ξεκινήσεις και πάλι γιατί πιθανόν να βαριέσαι ή να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Αλλά αν αποφασίσεις πραγματικά να ξεκουραστείς θα πρέπει για λίγο να χαθείς από τις πολλές παρέες, τους φίλους και τις επικοινωνίες που τις πιο πολλές φορές σε κυνηγάνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είναι ένα τριήμερο που ναι μεν την Παρασκευή θα περάσεις μια ένταση και ένα αλαλούμ από διάφορες απαιτήσεις συνεργατών ή κάποιων ατόμων που είστε μαζί και δεν βρίσκεται άκρη σε αυτά που θέλετε αλλά από το Σάββατο και μετά θα χαλαρώσεις τόσο πολύ ώστε θα ξεχάσεις τελείως όλη την ένταση. Χρειάζεσαι που και που να είσαι ο εαυτός σου που σημαίνει περισσότερο μοναχικότητα και επιλεκτική παρέα. Το θέμα της οικογένειας θα σε απασχολήσει και πάλι και αν δεν έχεις σκεφτεί να ολοκληρωθείς μέσα από ένα πρόσωπο τώρα θα σου παρουσιαστεί ένα κίνητρο που θα σε σπρώξει προς τα εκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποτραβιέσαι γιατί το περιβάλλον που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή σε απορροφά λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Το να φροντίσεις να κινηθείς για να καλύψεις με την παρουσία σου προβλήματα συναισθηματικά ή την έλλειψη επικοινωνίας με ένα Καρκίνο ή Σκορπιό οι οποίοι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, θα σου αρέσει από την μια και από την άλλη θα σου δημιουργεί κάποιες πιέσεις γιατί δεν μπορείς οι άλλοι να είναι εξαρτημένοι από εσένα. Ένα καφέ με φίλους και η συζήτηση πάνω σε κοινά σας θέματα θα σε ξελαφρώσει. Το φαγητό έξω καλά θα κάνεις να το περιορίσεις, ιδίως αν έχεις πρόβλημα βάρους γιατί μπορεί να πάρεις γρήγορα κιλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να βρεθείς πιο κοντά με όλα τα άτομα που αγαπάς και που νοιάζεσαι για αυτά. Η επαφή με Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερη την σχέση σας γιατί κατά εποχές κοντράρεστε και τώρα θέλεις να αλλάξεις την συμπεριφορά σου απέναντί του. Το σπίτι σου χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα γιατί μερικές φορές τα αφήνεις όλα και δεν δίνεις σημασία. Τώρα θα ασχοληθείς περισσότερο και θα βάλεις το χέρι σου στην διακόσμηση. Ο Ταύρος θα έρθει πολύ κοντά σου και θα περάσετε καλά.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved