Η λουσάτη Αφροδίτη στον Ταύρο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Δες πως θα σε επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο

Η λουσάτη Αφροδίτη στον Ταύρο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ταύρο από τις 29.5 και θα παραμείνει μέχρι τις 23.6 αλλάζοντας κάπως το καθημερινό σκηνικό. Δηλαδή θα αναζητηθεί η ποιότητα στις σχέσεις και θα δώσει κάποιες καλύτερες προοπτικές πάνω σε οικονομικά θέματα αλλά και στην αγοροπωλησία ακινήτων. Το κάθε ζώδιο θα έχεις ιδιαίτερες επιρροές οπότε θα δημιουργηθεί προοπτική για νέες κινήσεις και αλλαγές.

Κριός
Θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου ζητήματα και μέσα από αυτά θα διαλέξεις να κάνεις τον διαχωρισμό μεταξύ του τι σε συμφέρει και τι όχι. Το θέμα ενός ακινήτου θα έχεις κάποιες νέες προοπτικές και με τον δικό σου τρόπο θα διεκδικήσεις αυτά που έχεις για το δικό σου το μερίδιο. Η επαφή με ένα Σκορπιό θα αλλάξει γιατί θα σου δοθεί μια καλύτερη ευκαιρία να τον γνωρίσεις καλύτερα.

Ταύρος
Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σου θα σε απαλλάξει από σκοτούρες και έγνοιες για πράγματα που αφορούν κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Η επιθυμία σου να αλλάξεις την εμφάνισή σου και να καλυτερέψεις ακόμα και την διατροφή σου και για λόγους υγείας θα σε προσγειώσει και θα σε βάλει σε πολύ καλό δρόμο. Η σχέση με Σκορπιό θα γίνει καλύτερη και θα ευδοκιμήσει γιατί θα αποφασίσεις να δημιουργήσεις μια καλύτερη επαφή και να ξεχάσεις κάποια δύσκολα κομμάτια που υπήρχαν και από τις δυο πλευρές.

Δίδυμοι
Θέλεις - δεν θέλεις, θα κάνεις σε κάποια πράγματα πίσω γιατί θα δοκιμάσεις να δουλέψεις κάπως μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Επειδή θα περάσεις από μια φάση που δεν θέλεις να φαίνεσαι και να δείχνεις τι νιώθεις αληθινά μπορεί να μπλοφάρεις και να περνάς άλλα μηνύματα από αυτά θα έπρεπε να δείξεις. Η σχέση με Σκορπιό μέσα σε εργασιακό χώρο θα πάρει μια καλύτερη τροπή μεταξύ σας αλλά θέλεις χρόνο για να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας. Η τέχνη και κυρίως ο χορός μπορεί να σε ξεμυαλίσει και να ξεσηκωθείς για να κάνεις κάτι που θα σου φέρνει χαρά.

Καρκίνος
Θα φορτσάρεις και το καλό είναι ότι θα σταθεροποιήσεις φιλίες και γνωριμίες. Ένας Ταύρος μπορεί να προστεθεί στην λίστα των νέων επαφών σου και σίγουρα θα περάσεις καλά γιατί θα έχεις μια κοινωνική ζωή. Η καλλιτεχνία και γενικά η όμορφη εμφάνιση θα σε κάνει να ψάξεις πιο πολύ στο να ζητήσεις την ποιότητα στην ζωή σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και θα προσελκύσεις διάφορες συνεργασίες, αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και να μη φοβάσαι να πεις την αλήθεια, δηλαδή να μην αποκρύψεις τι είναι αυτό που προσδοκάς από αυτές.

Λέων
Θα κάνεις κάποιες υπερβολές με στόχο την καλυτέρευση της εμφάνισής σου αλλά και γενικά της εικόνας σου. Ίσως να αισθανθείς ότι δεν είσαι ο εαυτός σου αλλά στην πορεία θα δεις ότι κάνεις κινήσεις που τελικά θα σε ευνοήσουν. Το ότι θέλεις να δημιουργήσεις καλύτερες και σταθερές σχέσεις μέσα στην δουλειά σου θα σε εμπνεύσει να κάνεις μια διαφορετική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ένας από τους γονείς θα παίξει κάποιο σοβαρό ρόλο στην επαγγελματική σου καθοδήγηση. Αυτή την περίοδο πάντως δεν είναι δύσκολο να είσαι δημοφιλής. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σε ενδιαφέρει πολύ και να κάνεις υπερβάσεις για να έρθετε κοντά.

Παρθένος
Θα απολαύσεις όσο μπορείς τα ταξίδια, την ανώτερη εκπαίδευση, την φιλοσοφία και γενικά κάθε είδους νέας, όμορφης περιπέτειας. Η μελέτη μπορεί να σε προσελκύσει και κυρίως να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά θέματα τα οποία θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα και κοντά στον εαυτό σου. Οι τομείς της διδασκαλίας και της νομικής μπορεί να είναι ο τελικός σου στόχος επιλογής. Αποφύγετε μόνο τον φανατισμό σε θέματα θρησκείας. Ο Σκορπιός που μπορεί να σχετίζεσαι μαζί του πιθανόν να φύγει για ένα ταξίδι, χωρίς όμως να απομακρύνεται από σένα. Το αντίθετο, μάλιστα, θα έρθετε πιο κοντά.

Ζυγός
Χρειάζεσαι μεγαλύτερη γείωση γιατί σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή δυσκολίες που μπορεί να προέλθουν από την απαίτηση για ποιότητα στην ζωή σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλάσεις μια σχέση επειδή δεν υπάρχει αυτή ή η υλική εξασφάλιση αλλά θα διαταραχτούν οι ισορροπίες. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Ταύρο θα δοκιμάσεις να έρθετε κοντά αλλά χρειάζονται θυσίες και από τους δυο. Τα χρήματα που έρχονται από εισπράξεις ή πληρωμές μέσω των άλλων θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια τάξη.

Σκορπιός
Ξεκινάει μια περίοδος η οποία θα σε πολύ επιβοηθητική για σένα, οπότε θα υπάρχουν καλύτερες ημέρες να περιμένεις σε όλα σου τα θέματα. Αν έχεις κάποιους δισταγμούς για το πώς χειρίζεσαι τις στενές σου σχέσεις, θα διαπιστώσεις ότι έχεις τελικά πάρει σωστές αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα φανούν άμεσα. Η καλή σου στάση και η δημιουργία ενός καλού περιβάλλοντος θα σου δώσει ευκολία στον συνεταιρισμό και βοήθεια στο να εισπράξεις χρήματα. Πιθανόν να αποφασίσετε με το πρόσωπο που είσαι μαζί να συζήσετε ή να κάνετε κάτι ακόμα πιο σοβαρό, όπως ο γάμος.

Τοξότης
Θα ωριμάσεις και θα είναι ένα κίνητρο να αλλάξεις κάπως τις καθημερινές σου συνήθειες και κυρίως τις διατροφικές γιατί μπορεί να το έχεις παρακάνει τον τελευταίο καιρό και να μην τρέφεσαι σωστά. Τώρα θα βάλεις φρένο και θα φροντίσεις να φτιάξεις το σώμα σου ή να αλλάξεις τα ρούχα σου και να αποκτήσεις λίγο φινέτσα για να αναδείξεις περισσότερο το σώμα σου. Ο Ταύρος θα σε πλησιάσει πιο πολύ και θα προσπαθήσετε να μιλήσετε μαζί ακόμα και για μια δουλειά η οποία μπορεί να ευδοκιμήσει πιο εύκολα αυτή την περίοδο, αρκεί να είσαι προσγειωμένος/η.

Αιγόκερως
Η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει και θα πάει προς το καλύτερο. Ο λόγος είναι ότι θα ρισκάρεις περισσότερο στην σχέση με ένα πρόσωπο γιατί νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι η αγάπη είναι το απαραίτητο συστατικό για να νιώσεις ευεξία. Οπότε θα έχεις ανοικτές τις κεραίες σου και όλη την καλή διάθεση να μοιραστείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τα μυστικά του έρωτα. Η απόφαση για ένα παιδί θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις και να βάλεις ένα τέλος στην κρίση μέσα στην σχέση σου. Αν ασχολείσαι με νέους ή γενικά με θέματα παιδιών θα δεις ότι θα έχεις επιτυχία.

Υδροχόος
Έχεις ανάγκη να βιώσεις για λίγο την πολυτέλεια, εκτός αν την ζεις ήδη, οπότε θα χρειαστεί να ανεβάσεις την πήχη. Πιθανόν να προσπαθήσεις να βελτιώσεις το σπίτι σου ή το υπνοδωμάτιό σου και να το κάνεις πιο όμορφο. Η επαφή με Ταύρο που σε συνδέει και κάτι επαγγελματικό θα είναι καλή αλλά κάπως δύσκολη γιατί διαφέρεις σε ιδέες και τρόπο κατεύθυνσης. Πάντως αν θέλεις να κερδίσεις χρήματα καλό είναι να ακούς και ένα πρόσωπο που είναι αρκετά προσγειωμένο όπως ο Ταύρος.

Ιχθύες
Θα προτιμήσεις να κάνεις καλύτερες επαφές και να βελτιώσεις σχέσεις κυρίως με συγγενικά πρόσωπα. Πιθανότητα να έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και οι σκέψεις σου να είναι θετικές. Αυτό θα βάλει τέρμα στα προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό. Ο Καρκίνος θα σου φερθεί καλύτερα και μπορεί να καταλήξεις σε αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν κάποια άτομα. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι να δεχτείς την καινούργια γνώση που ίσως έρχεται στην ζωή σου. Ένα ταλέντο που έχεις θα βγει στην επιφάνεια.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved