Ζώδια και αστέρια: Ποια ήταν η αμοιβή της Κατερίνας Λέχου ως πρωθιέρεια;

Η Κατερίνα Λέχου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι πρωθιέρεια που θα ζητά τη βοήθεια του θεού Απόλλωνα για να ανάψει η δάδα τόσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και για σχετικά δρώμενα. Ποια είναι η αμοιβή της;

Ζώδια και αστέρια: Ποια ήταν η αμοιβή της Κατερίνας Λέχου ως πρωθιέρεια;


Η Αφροδίτη (χρήματα) στον αστρολογικό της χάρτη βρίσκεται στους Ιχθύες, το ζώδιο που σχετίζεται με την τέχνη αλλά και τον εθελοντισμό! Η δυσαρμονική όψη που κάνει με τον Πλούτωνα (χρέη, φόροι) δείχνει ότι ο τρόπος που επιλέγει να αμειφθεί (Αφροδίτη) η ηθοποιός για κάτι που την ικανοποιεί ψυχικά (Ιχθύες) αρκετές φορές είναι αιτία για να βρίσκεται οικονομικά... στο καναβάτσο (Πλούτωνας).

Κάπως, έτσι όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr, η Κατερίνα Λέχου μπορεί να νιώθει μια μεγάλη ψυχική συγκίνηση, σε σημείο που να νιώθει να ίπταται από το έδαφος σχετικά με το «ρόλο» της πρωθιερέας, όμως δεν παίρνει δραχμή ή -για να είμαστε πιο επίκαιροι- δεν παίρνει ούτε ένα Ευρώ.

Χαρακτηριστικά είπε: «Το ελληνικό δημόσιο δεν πληρώνει δραχμή. Όλη αυτή ιστορία, όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν, όλες αυτές οι εργατοώρες είναι εθελοντική εργασία. Δεν πληρώνεται κανείς μας. Όχι μόνο εγώ, κανένας. Κι όχι μόνο εμείς που φαινόμαστε, αλλά όλοι όσοι συμμετέχουν σ΄ αυτό το σύστημα».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved