Ζώδια και αστέρια: Κατερίνα Γκαγκάκη - Γιατί δεν αφήνει τον Ant1 παρά τις προτάσεις;

Δύο δελεαστικές προτάσεις για να αλλάξει δουλειά έχει δεχτεί η Δίδυμος διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου Ant1, Κατερίνα Γκαγκάκη, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της ενώ εξήγησε και τον λόγο που τις αρνήθηκε.

Ζώδια και αστέρια: Κατερίνα Γκαγκάκη - Γιατί δεν αφήνει τον Ant1 παρά τις προτάσεις;


Η Κατερίνα Γκαγκάκ,η ως Δίδυμος, έχει άνεση στην επικοινωνία και συγχρόνως αγαπά τις εναλλαγές. Αν και πολλοί Δίδυμοι δυσκολεύονται να μείνουν σε μια δουλειά –καθώς δύσκολα μπορούν να βρουν κάποια που θα ικανοποιήσει την ανάγκη τους να μην βαριούνται, να μαθαίνουν νέα πράγματα και να γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους, η διευθύντρια του Ant1 και κριτής του #YFSF δηλώνει ότι η δουλειά της την ικανοποιεί γιατί κάνει την κάθε μέρα της να μην είναι ανιαρή.

Χαρακτηριστικά, στην ερώτηση αν είχε κάποια δελεαστική πρόταση για να αλλάξει δουλειά η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε: «Είχα. Μάλιστα δύο. Όμως αυτό που κάνω εδώ έχει μια ιδιαιτερότητα. Δεν μιλάμε για το κανάλι Αnt1, αλλά για έναν όμιλο με διαφορετικές εταιρείες, από digital media μέχρι e-shop και εταιρείες του εξωτερικού. Επειδή όλοι μας σε κάποια δουλειά σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα, ξέρω πως, αν φύγω κάποτε από εδώ, θα πάω σε μια άλλη βιομηχανία, όχι σε άλλο Μέσο. Αλλά αυτή την εναλλαγή που ζω εγώ στη μέρα μου, δεν θα τη βρω πουθενά».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved