Οφηλία Vs Στρος Καν-Το αστρολογικό σενάριο

Γιατί, υπάρχει και ο ...Άρης!
Παπασταύρου Λίντα
Οφηλία Vs Στρος Καν-Το αστρολογικό σενάριο

από τον Γιάννη Ριζόπουλο





Το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Κίνα μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στην Αμερική υποστηρίζει η Θεωρία του Χάους και επαληθεύτηκε πλήρως στην περίπτωση της Οφηλίας Φαμοτίντινα, της αφροαμερικανής καμαριέρας που η μετανάστευση από την πατρίδα της στις ΗΠΑ άλλαξε τα πάντα στο ΔΝΤ, στην Γαλλική πολιτική σκηνή και ποιός ξέρει που αλλού ακόμη.

Με βάση τις -όσο να ‘ναι ελεγχόμενες- πληροφορίες για την ταυτότητα της, φέρεται να έχει γεννηθεί στις 17/1/1979, μάλλον στην Γουινέα.

Και κάποια από τα δεδομένα του υποθετικού γενέθλιου χάρτη της δείχνουν να «συντονίζονται» με την πραγματικότητα. Αν μη τι άλλο, τα τετράγωνα του διελαύνοντα Δία προς τον Ήλιο και τον Άρη της συνηγορούν σε μια διασημότητα με στοιχεία έντασης ή βίας. Αλλά υπάρχουν και επιπλέον στοιχεία:

Γυναίκα της δουλειάς και του μόχθου, ικανότατη και ακούραστη χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την Σελήνη στην Παρθένο σε σύνοδο μάλιστα με τον Κρόνο, μια μάλλον τυπική θέση για άτομα που παρέχουν ανάλογες υπηρεσίες. Το επιπλέον τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη στον Τοξότη, σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως για την Οφηλία των αυστηρών ηθικών αξιών (εκτός από Κρόνια είναι και μουσουλμάνα) σε κάθε περίπτωση η δουλειά έχει προτεραιότητα και από αυτήν την άποψη αποκλείεται να «έπαιξε» με τον Στρος Καν, εκτός βέβαια αν αυτό ήταν μέρος των ...καθηκόντων της. Και δεν αποκλείεται καθόλου το να παρείχε τελικά τις υπηρεσίες της σε κάποιους «σκηνοθέτες», ενδεχομένως με το ανάλογο αντίτιμο.


ophelia_assault

Γιατί, υπάρχει και ο ...Άρης! Αν τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο είναι τα πραγματικά, τότε το σενάριο που πλέχτηκε γύρω από το τι συνέβη στη σουΐτα του Sofitel, απλά... δεν υπάρχει!

Εκτιμώ πως μια γυναίκα με σύνοδο Ήλιου-Άρη είναι πρακτικά αδύνατον να μην αντέδρασε στην ενδεχόμενη επίθεση του «ασυμμάζευτου» Ντομινίκ και να υπέκυψε στις ορέξεις του αμαχητί. Μπορεί αρχικά να μπλόκαρε στα πλαίσια του επαγγελματισμού της αλλά από τη στιγμή που αγρίεψαν τα πράγματα ο πρώην πρόεδρος του ΔΝΤ θα είχε φάει δεξί ντιρέκτ και κλωτσιά στην επίμαχη περιοχή, πηγαίνοντας όχι για ψώνια αλλά στο ...νοσοκομείο!

Εφ’ όσον λοιπόν ο Στρος Καν της ρίχτηκε, το πιθανότερο θα ήταν να φύγει... τρέχοντας και ξεσηκώνοντας το ξενοδοχείο στο πόδι, όπως και τελικά έγινε. Αλλά πόση ώρα μετά την επίθεση; Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα με τους χρόνους. Πότε βιάστηκε (σύμφωνα με το κατηγορητήριο) η Οφηλία και πότε πρόλαβε ο «βιαστής» Ντομινίκ να ντυθεί και να βγει έξω με την ησυχία του; Ήταν μήπως αναίσθητη η Οφηλία και για πόσο;

«Άλλα κόλπα» μου... μυρίζουν και με βάση τουλάχιστον τα αστρολογικά δεδομένα, όλα αυτά «στήθηκαν» ετεροχρονισμένα στα πλαίσια μιας δόλιας σκηνοθεσίας, κάτι που ήδη συζητιέται διεθνώς.

Έτσι κι αλλιώς, η Οφηλία ως μετανάστρια ήταν εύκολο θύμα για τις μυστικές υπηρεσίες που άνετα μπορούσαν να της θέσουν το δίλημμα «ή παίζεις το παιχνίδι μας και αμείβεσαι γι’ αυτό ή ...άντε γειά»!

«Υπονοούμενα» για την εμπλοκή της σε μια τέτοια υπόθεση αφήνουν τα τετράγωνα του Ποσειδώνα με τον Κρόνο και πιθανότατα τη Σελήνη. Ου μπλέξεις, που λένε...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved