Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 12/5 έως και 16/5;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η μοναδικότητά σου είναι πολύ σημαντική οπότε δεν χρειάζεται να παραμένεις μέσα σε σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν. Έτσι και αλλιώς τον τελευταίο καιρό γίνονται διάφορες αλλαγές στην κοσμοθεωρία σου και δεν έχεις τις παλιές αντοχές. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να μην έχεις καχυποψία και κυρίως ζήλεια για το άτομο που είσαι μαζί γιατί θα χαλάσεις κάτι που μπορεί να έκανες καιρό να το κερδίσεις. Ο Σκορπιός είναι ένα μοναδικό άτομο στην ζωή σου που άλλες φορές σου κάνει την ζωή δύσκολη και άλλες σε οδηγεί σε μονοπάτι μεγάλης ευτυχίας αλλά και εξάρτησης.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 14.5 σε επηρεάζει άμεσα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις κάποια πράγματα να ανατρέπονται και να βγαίνουν στην επιφάνεια πιθανά μυστικά που τα είχες κρύψει πολύ καλά. Η επαφή με Σκορπιό είναι δύσκολη αυτή την περίοδο γιατί μπαίνουν πολλά όρια είτε για κάποιες διαφορές που έχετε είτε για μια προσωπική σου εσωτερική ψυχολογική κατάσταση. Πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσεις την σχέση με Κριό ή Ζυγό γιατί ναι μεν έχεις ενδιαφέρον αλλά όχι και την απόλυτη επαφή που έχεις ανάγκη για να νιώσεις μια στενή επαφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις ένα μυστικό κόσμο που μερικές φορές βγαίνει στην επιφάνεια και σε παρασέρνει να δείξεις έναν άλλο πιο βαρύ εαυτό και μάλιστα πολύ θιγμένο. Όμως όταν βάλεις την λογική σταματάς τις αρνητικές σκέψεις και επανέρχεσαι. Το καλό είναι ότι θα χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο το μυαλό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να κυριαρχήσεις πάνω στην επαφή σου με τον Σκορπιό. Η διαφορά με ένα πρόσωπο που είναι πιο μεγάλο δεν σε ενοχλεί καθόλου αρκεί να μπορεί να σε ακολουθεί σε όλες σου τις τρέλες και στις πρωτοπόρες ιδέες. Καλό είναι να μην μπερδέψεις τα οικονομικά με ένα κομμάτι από το παρελθόν γιατί θα έχεις μεγαλύτερες κόντρες με ένα πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ενώ μέσα σου νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια όλο και κάτι γίνεται στον εξωτερικό παράγοντα και με αυτόν τον τρόπο χάνεις την ηρεμία σου. Η επαφή με Κριό σε εξιτάρει γιατί σου βγάζει κομμάτια που θέλεις πάρα πολύ να εκφράσεις. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνεις ο εαυτός σου και να διατηρήσεις τα καλά που έχεις μέχρι τώρα. Από την άλλη η διάθεση να είσαι μαζί με έναν Σκορπιό θα σε βοηθήσει με κάποιο τρόπο να ωριμάσεις γιατί χρειάζεσαι και ένα μικρό συμμάζεμα. Οπότε αν μπουν τα όρια εκ των πραγμάτων θα σταματήσεις τις σκηνές.

ΛΕΩΝ

leo

Δυσκολεύεσαι να δώσεις κάποια επιπλέον συναισθήματα και ο λόγος είναι ότι φοβάσαι να ανοιχτείς και προτιμάς να είσαι σε άμυνα. Κάποιες οικονομικές υποθέσεις ή εγωιστικές προβολές δεν θα σε βοηθήσουν στις 14.5 που είναι η Πανσέληνος γιατί θα έχεις κόντρες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η εμφάνισή σου θα είναι άκρως επιτηδευμένη και έχεις ανάγκη να βελτιωθείς με το φοράς ρούχα πολύ κλασικά και πιθανόν να κάνεις δώρα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μόνο μην χαλάσεις τις σχέσεις σου από ανασφάλεια ή ζήλεια, αν σχετίζεσαι με Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είσαι σε φάση που δεν θέλεις να σε εκμεταλλεύεται κανένας και το πιο σημαντικό είναι να μπορείς εσύ να απορρίπτεις ή να λες την τελευταία λέξη γιατί έχεις μέσα σου μια καινούργια ενέργεια η οποία σε κάνει και επαναστατείς. Η σχέση με Κριό είναι δύσκολη αλλά τουλάχιστον βρίσκεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που δεν το περίμενες καν ότι υπάρχει. Ο Σκορπιός σε ενθουσιάζει αλλά αν σου κάνει κάτι που δεν το θεωρείς σωστό ή το θεωρείς άδικο θα φύγεις με την πρώτη δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και αυτό είναι η νέα σου πραγματικότητα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του και δεν σε αφήνει προς το παρόν με τίποτε. Οπότε αναγκαστικά τοποθετήσου για να μην κατηγορείς μετά τον εαυτό σου ότι δεν εκμεταλλεύτηκες όπως πρέπει τις δυνατότητες σου. Από την άλλη ο Ταύρος είναι ένα πρόσωπο που έχει μαζί σου κάποια κοινά ενδιαφέροντα και κυρίως καλλιτεχνία και δημιουργία. Αν έχεις κάποιες μνησικακίες από ένα κομμάτι που σε συνδέει με το παρελθόν και κυρίως με Σκορπιό θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να πετάξεις από πάνω σου κάποιες αρνητικές εικόνες για να μπορέσεις να ζήσεις πιο ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η Πανσέληνος αυτή είναι καθοριστική γιατί μπορεί να σου βγάλει στην επιφάνεια επιθυμίες και συναισθήματα πολύ έντονα τα οποία πιστεύεις ότι δεν τα ικανοποιείς. Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο θα διαπιστώσεις ότι έχεις βάλει τα όρια σου και δεν μπορεί κανένας να σε πλησιάσει εκτός αν εσύ ανοίξεις τις πόρτες. Η διαφορετικότητα του Κριού σε ξενίζει αλλά τουλάχιστον σε βγάζει από την πλήξη και την μονοτονία. Το πιο σημαντικό για σένα αυτή την περίοδο πέρα από την προσωπική σου σχέση η οποία σε καίει πάρα πολύ, είναι να λύσεις κάποιες εσωτερικές ανησυχίες και ένα ανικανοποίητο κομμάτι που σε κατατρώει και δεν σε βοηθάει να έχεις χαρά και ευτυχία μέσα στην σχέση σου. Ο Ταύρος και Υδροχόος είναι επίσης σχέσεις δύσκολες που σε παιδεύουν με τον τρόπο τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μπορεί να μην έχεις υπολογίσει μια νέα πραγματικότητα και αυτό σε κάνει και χάνεις για λίγο το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ενώ οι συνθήκες σε ευνοούν γιατί έχεις την δυναμικότητα να αντιμετωπίσεις όλα τα εμπόδια ίσως η ψυχολογία σου να σε προδώσει και να μην τα πας και τόσο καλά. Αν νιώθεις την ανάγκη να έχεις μοναχικότητα μην την αρνηθείς στον εαυτό σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βρεις την προσωπική σου λύση. Ο Ταύρος δεν καταθέτει τα όπλα πολύ εύκολα αλλά ούτε και εσύ, μέχρι τη στιγμή που θα συναντηθείτε. Το Λιοντάρι όμως είναι πιο ανώδυνο και εύκολο για σένα γιατί ταιριάζετε κιόλας αρκετά. Τέλος ο Ιχθύς έχει τον τρόπο και είναι ο μόνος που μπορεί να σε κουμαντάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αντιστέκεσαι σε κάποιες αλλαγές που έρχονται αναγκαστικά. Ο Κριός σου φέρνει τα πάνω κάτω και πιθανόν να σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια μαζί του. Αν βελτιώσεις τις απόψεις σου και γίνεις περισσότερο ανοικτός/η σε κάτι που παλιά δεν συμφωνούσες δεν θα έχεις κόντρες με το Λιοντάρι. Μόνο μην επιτρέπεις να σου την βγαίνει ή να έχει ανταγωνισμό μαζί σου. Όσο πάντως έχεις φοβίες για την εικόνα σου και κυρίως τι σου προσθέτει σ' αυτήν το άλλο πρόσωπο, τόσο δεν θα κάνεις ελεύθερες επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχεις κάποια ανακατέματα με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να συμβιβαστείς με συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε υποβιβάζουν. Πάντως αν είσαι στο εξωτερικό, τελικά μέσα από μια τηλεφωνική επικοινωνία θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις και κυρίως να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, επειδή θα απεγκλωβιστείς από την γνώμη των άλλων. Μερικές φορές υποφέρεις από εμμονές και δεν αλλάζεις τις παλιές εικόνες εκτός αν αποφασίσεις να δουλέψεις σκληρά με τον εσωτερικό σου κόσμο γιατί αξίζει να περάσεις πολύ καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις γενικά μια ανησυχία αλλά τουλάχιστον κατορθώνεις να δείξεις την αγάπη σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κυρίως αν είναι Ζυγός θα επανέλθει ακάθεκτος και μετά δεν θα ξεκολλήσετε. Ο Καρκίνος και Σκορπιός επίσης μπορεί να είναι σύντροφοι ζωής, θα πάρετε αποφάσεις από κοινού και ίσως μιλήσετε για γάμο ή για συμβίωση. Πάντως οι γονείς σου θα σε επηρεάσουν γιατί δεν θέλουν να είσαι με το συγκεκριμένο άτομο. Στο χέρι σου είναι να στηρίξεις την γνώμη σου και κυρίως να μην υποχωρήσεις από ακούσματα χαζά ή κακόβουλα κουτσομπολιά.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved