Η φλογερή Αφροδίτη στον Κριό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Δες πως θα σε επηρεάσει η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό

Η φλογερή Αφροδίτη στον Κριό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Κριός
Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 28.5, οπότε θα περάσεις κάποιες δικές σου γραμμές και θα διεκδικήσεις με ένα μοναδικό τρόπο την προσωπική σου εμφάνιση αλλά και την προσωπικότητά σου. Επειδή θέλεις να έχεις την πρωτιά πιθανόν σε όλα τα επίπεδα μπορεί να μην υποχωρήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο από 13/4 -19/4 θα κάνεις διάφορες τρέλες μαζί με ανατροπές. Η άρνηση να μπεις σε καλούπι θα σου δώσει την ελευθερία να κάνεις κινήσεις που θα βγεις από κάποιες εξαρτήσεις και μέσα από αυτό θα δοκιμάσεις να δεις την αλήθεια με όλη της την μεγαλοπρέπεια, κυρίως αν σχετίζεσαι με έναν Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω. Πάντως να περιμένεις μια επαγγελματική εύνοια όλο αυτό το διάστημα αρκεί να κινηθείς πολύ γρήγορα και δυναμικά.

Ταύρος
Η συμπονετική σου διάθεση μπορεί να συνοδεύεται και από μια έντονη επιθυμία να ξεκόψεις κάποιες συμβατικές σχέσεις και να κινηθείς πιο ελεύθερα από τις απαιτήσεις της κοινωνίας. Πιθανόν η απόσυρση να είναι συνειδητή γιατί θέλεις να ξεφύγεις από τα καλούπια. Η σκέψη ενός Κριού μπορεί να σε ταλαιπωρήσει γιατί όλα αυτά θα γίνουν πολύ πιεστικά για σένα. Θα χρειαστεί να κατεβάσεις του τόνους και να μην θέλεις να παρατήσεις ό, τι και αν έχεις κάνει την τελευταία στιγμή. Η μυστικότητα που θες να κινηθείς μπορεί να μην υπάρξει από ένα σημείο και μετά γιατί στο τέλος θα βγουν στην επιφάνεια όλες σου οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου και μάλιστα με έναν πολύ εκρηκτικό τρόπο. Προσπάθησε να μην παραμένεις για πολύ καιρό στην μοναξιά γιατί μερικές φορές γίνεσαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου.

Δίδυμοι
Έχεις μεγάλη πυγμή και σίγουρα μπορείς να οραματίζεσαι τον εαυτό σου με τον τρόπο που τον έχεις φανταστεί γιατί πολλά πράγματα από αυτά που θέλεις θα γίνουν πραγματικότητα και μάλιστα με ένα πολύ γρήγορο τρόπο και κυρίως θεαματικό. Το ζητούμενο είναι να μην παραμείνεις στο σκεπτικό του «ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός» γιατί τελικά χρειάζεται να κάνεις δουλειά και επαφές με φίλους, με γνωστούς με ομάδες και με οτιδήποτε σου κάνει καλό και σε κάνει να ανοιχτείς περισσότερο. Ίσως να βρεθεί ακόμα και μια δουλειά για σένα που δεν την περίμενες και θα σου έρθει κεραυνοβόλα. Η ερωτική σου ζωή θα έχει μεγαλύτερη δράση και πιθανόν ένας φίλος να καταλήξει ξαφνικά σαν ερωτική σου σχέση. Η επιστροφή ενός Ζυγού θα γίνει πιο εύκολα αυτή την φορά.

Καρκίνος
Θα κάνεις κάποιες προσπάθειες να δείξεις τις δυνατότητές σου και να πας παραπέρα. Τελικά θα τα καταφέρεις γιατί θέλεις να πετύχεις κοινωνικά και υπάρχει περίπτωση να πάρεις και πίσω την ρεβάνς από μια κατάσταση που την είχες χάσει παλιά. Μπορεί να ακολουθήσεις την μόδα με ένα ακραίο τρόπο και να σε πιάσει κρίση εφηβείας και επαναστατικότητας. Η πιθανή επιθυμία για κοινωνική ανέλιξη ίσως να σε κάνει να είσαι λιγότερο του έρωτα και του πάθους και περισσότερο της επίδειξης. Η ξαφνική σχέση με Κριό θα σου αυξήσει την επιθυμία να κάνεις τρέλες, ακόμα και διακοπές με άτομα που δεν έχεις μεγάλη συμβατότητα. Άλλες φορές οποιαδήποτε αλλαγή θα τη θεωρούσες υπέρβαση. Πάντως υπάρχει περίπτωση να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και αυτό βέβαια θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερες ευθύνες και κυρίως αν ασχολείσαι με την πολιτική ή με ένα θέμα επαγγελματικό που ζητά από εσένα πρωτοπορία και πρωτοτυπία.

Λέων
Θα ξεκινήσεις πολύ πιο εύκολα να κάνεις κάποιες επαφές με το εξωτερικό και κυρίως θα σου φέρει κάτι καινούργιο και πολύ πρωτοποριακό σε επίπεδο δουλειάς ή ακόμα και σπουδών. Για αυτό να μην φοβάσαι να τολμήσεις και να κάνεις πράγματα που παλιά φοβόσουν. Η διάθεση για την ποιότητα θα σου φέρει μεγαλύτερη συμμετοχή σε πολιτιστικά γεγονότα που θα σου αυξήσουν την διάθεση για νέα γνώση. Μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που μπορεί να προέρχεται και από το εξωτερικό θα σου σπάσει κάποια κάποιες πεποιθήσεις που μπορεί να είναι ελαφρώς οπισθοδρομικές. Πιθανόν να έρθεις σε επαφή με την πολιτική γιατί αυτή την περίοδο σου αρέσουν και οι μεταρρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένος
Υπάρχουν πολλά απροσδόκητα νέα πράγματα τα οποία θα προστεθούν στην ζωή σου και τώρα μπορεί να συμπληρωθεί και μια συναρπαστική σχέση η οποία θα σε εξελίξει με ένα τρόπο που έχει να κάνει ακόμα και με την σεξουαλική σου απελευθέρωση. Το σημαντικό είναι ότι θα έχεις υποστήριξη από πρόσωπα που δεν το περίμενες και αυτό θα σου προσθέσει πόντους. Κυρίως θα έχεις οφέλη από συνεταιρισμό, από ασφάλεια ή κληρονομιά. Το θέμα είναι ότι εσύ θα χρειαστεί για να λάβεις το καλό κομμάτι που σε βγάζει από την πλήξη και την καθημερινότητα, να έχεις μεγαλύτερη απελευθέρωση σε πολλά πράγματα και να δεχτείς ότι χρειάζεται να φύγεις από κάποια τετριμμένα για να γίνουν οι αλλαγές. Μερικές φορές το ρίσκο είναι απαραίτητο, αρκεί να μην φοβάσαι.

Ζυγός
Η δύναμη που μπορεί να πάρεις μέσα από τους άλλους θα σου κάνει καλό. Κυρίως θα έχεις την ευκολία έστω και καλυμμένα να ξεχάσεις κάποιες δύσκολες στιγμές και να προχωρήσεις σε μια πιο υποτίθεται ισορροπημένη κατάσταση. Και λέω υποτιθέμενη γιατί υπάρχει και μια βόμβα που μπορεί να βρίσκεται κάτω από τα πόδια σου και να μην την έχεις αντιληφθεί. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να προσπαθήσεις να κάνεις τις καταστάσεις όσο μπορείς πιο εύκολες αλλά η ανατροπή μπορεί να έρθει από ένα Κριό που δεν το περίμενες. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι στην τελική ευθεία δεν θα είναι για το καλό σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γευτείς εν μέρει την υποστήριξη των άλλων και να δεχτείς ακόμα και μια ξαφνική πρόταση που μπορεί να γίνει χωρίς να το περιμένεις.

Σκορπιός
Η πιθανότητα να αλλάξεις κάποιες παρέες και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που είναι αρκετά πρωτοποριακά, θα σε βοηθήσει να ενταχθείς στο πνεύμα της εποχής και να δημιουργήσεις ένα αληθινό περίγυρο από φίλους και ενδιαφέροντα πολύ πιο διαφορετικά από παλιά. Η επαφή με έναν Κριό μπορεί να έχει την μορφή της προσφοράς προς το πρόσωπό του και ο λόγος είναι ότι εξ ανάγκης κάπου θα βρεθείτε για να συντονίσετε τις δυνάμεις σας από κοινού. Μια δημιουργία νέας σχέσης με ένα πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σου θα σε βοηθήσει και ίσως η επαφή μαζί του σου φέρνει γούρι γιατί κατά κάποιο τρόπο σε προστατεύει, κυρίως αν είναι Κριός.

Τοξότης
Έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο και να σου δημιουργήσει μεγάλη επιθυμία είτε να ταξιδέψεις είτε να βρεθείς πολύ κοντά του ερωτικά. Αυτό σίγουρα θα σε βγάλει από την μεγάλη πλήξη. Αν η γνωριμία με το καινούργιο άτομο είναι κάπως περίεργη ή τελείως διαφορετική από τις άλλες σου σχέσεις, μην σε στεναχωρεί αλλά ούτε και να σε προβληματίζει. Ο λόγος είναι τελικά σου ταιριάζει ένα τέτοιο πρόσωπο γιατί έχεις και εσύ μέσα σου την πρωτοτυπία και έχεις ανάγκη να μην επαναλαμβάνεσαι. Ένα ταξίδι που μπορεί να σου φανείς ρίσκο γιατί δεν βγαίνει από μέσα σου η σιγουριά, αν θέλεις να είσαι με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Το καλό είναι ότι μπορεί να βρεις χρήματα ξαφνικά ή να περιμένεις κάτι καλύτερο από μια δουλειά που θα κάνεις.

Αιγόκερως
Η δύναμη μπορεί να σου έρθει κατόπιν κάποιων κατευθύνσεων τις οποίες δεν είναι και πολύ εύκολο να ακολουθήσεις γιατί δείχνουν εύκολες. Το καλό είναι ότι θα παλαντζάρεις συνέχεια και αυτό θα σε βοηθήσει τελικά να απελευθερωθείς από κάποιες ανασφάλειες ή ακόμα και θέματα εμφάνισης. Θα βάλεις νερό στο κρασί σου και δεν θα έχεις αμφιβολίες μήπως στον δρόμο χαθείς και δεν κάνεις κάτι σημαντικό. Το καλό είναι ότι έχεις αντιστάσεις και αυτό σε βοηθάει να βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη, κυρίως αν σχετίζεσαι με Κριό ή Ζυγό. Η διάθεση να παρέμβεις λίγο στην εμφάνισή σου δεν είναι ρίσκο. Ρίσκο θα είναι να μην το κάνεις ενώ το είχες αποφασίσει από πριν. Ο Ζυγός αντιστέκεται στις ανασφάλειες σου όσο μπορεί.

Υδροχόος
Ξεκινάει μια περίοδος που θα αναδείξεις τα ηγετικά σου προσόντα τα οποία όσο περνάει ο καιρός τόσο βελτιώνεσαι ακόμα περισσότερο. Δείχνεις ότι όλα αυτά σε ξεκουράζουν αρκεί να μην έχεις πολύ δουλειά που δεν είναι του ενδιαφέροντός σου ή την ανάμειξη της οικογένειας σου γιατί η επαφή με ένα μέλος από το σπίτι σου θα σε προβληματίσει. Όλα θα αλλάξουν και θα είναι πολύ εύκολο από ό, τι το περίμενες. Η προβολή ενός θέματος που αφορά σε ένα πρόσωπο που μπορεί μην δείχνει σωστό αλλά τα φαινόμενα να απατούν θα σου κάνει καλό γιατί θα ξεσκεπαστεί η αλήθεια. Το καλό είναι ότι θα έχεις πολλά πρόσωπα γύρω σου που θα έρθουν πολύ κοντά σου και θα σε θαυμάζουν.

Ιχθύες
Η πιθανότητα να τα βρεις ξανά με ένα πρόσωπο θα είναι κάπως μικρή, κυρίως αν πρόκειται για ερωτική σχέση η οποία έρχεται από το παρελθόν σου. Ο λόγος της άρνησης μπορεί να σου είναι μια καλή δικαιολογία για να μην έρθεις τόσο κοντά με αυτό το πρόσωπο λόγω μεγάλης ευθιξίας. Το καλό είναι ότι κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο σε επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι πιο απελευθερωμένο από όρια και ταμπού. Οπότε θα τολμήσεις να διεκδικήσεις κάτι διαφορετικό που δεν θα σε φοβίζει. Η σκέψη σου πάντως δεν χωράει πολλές αρνητικές πεποιθήσεις και ο αυθορμητισμός σου θα είναι πολύ δυνατός. Μια νέα γνώση πιθανόν να σε βοηθήσει να ρισκάρεις κάποια πράγματα που παλιά δεν θα το έκανες. Η σχέση με Ζυγό σε δυσκολεύει αλλά τουλάχιστον θα βρεθεί μια μέση λύση.

Διάβασε επίσης:

Αφροδίτη έλα στον Κριό!

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved