Ζώδια και αστέρια: Με ποιον διάσημο ηθοποιό ήταν ερωτευμένη η Ναταλία Γερμανού;

Τον έρωτά της για ηθοποιό 16 χρόνια μεγαλύτερό της αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

Ζώδια και αστέρια: Με ποιον διάσημο ηθοποιό ήταν ερωτευμένη η Ναταλία Γερμανού;


Την περασμένη Παρασκευή σε κοσμικό επίπεδο η Αφροδίτη (έρωτας) έκανε τρίγωνο με τον Κρόνο (άτομο μεγαλύτερο, καταξιωμένο στο χώρο του, παρελθόν) και η επιρροή της έδωσε το στίγμα της στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Όπως διαβάσαμε και στο Gossip-tv.gr, η παρουσιάστρια, έχοντας καλεσμένο της τον Ηλία Ψινάκη τον ρώτησε με ποια διάσημη Ελληνίδα ήταν ερωτευμένος στο παρελθόν. Εκείνος αναρωτήθηκε αν εννοεί σεξουαλικά ή σαν άτομο και εκείνη διευκρίνισε... σεξουαλικά. Τότε ο Ηλίας Ψινάκης προσπάθησε να υπεκφύγει αλλά η Ναταλία με μαεστρία επέμεινε και τελικά απάντησε ότι στα νιάτα του θαύμαζε τη Ζωή Λάσκαρη ενώ σαν άτομο είχε ερωτευτεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού, που στο ωροσκόπιό της την προηγούμενη εβδομάδα η διελαύνουσα Αφροδίτη (αισθηματικά θέματα) ενεργοποιούσε την όψη Αφροδίτης (έρωτας) – Κρόνου (παλιός, άτομο ηλικιακά μεγαλύτερο), αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήταν ερωτευμένη με τον 16 χρόνια μεγαλύτερο της και πολύ γνωστό ηθοποιό Δάνη Κατρανίδη.

«Είχε γίνε κάτι;» ρώτησε ο Ηλίας Ψινάκης με την παρουσιάστρια να απαντά «Καλέ, ούτε που με ήξερε» και θέλοντας μάλιστα να τονίσει πόσο άγνωστη του ήταν πρόσθεσε «Ούτε να με φτύσει».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved