Ζώδια και αστέρια: Η γκάφα της Μπεκατώρου στο τελευταίο YFSF

«Παγωμάρα» στο YFSF με τη γκάφα της Μαρίας Μπεκατώρου. Έσπευσαν να τα μαζέψουν οι κριτές!

Ζώδια και αστέρια: Η γκάφα της Μπεκατώρου στο τελευταίο YFSF


Οι διευλάνοντες Ποσειδώνας (συγχέω) και ο Ερμής (ονόματα, λόγια) ενεργοποίησαν χθες το γενέθλιο τετράγωνο Ερμή- Ποσειδώνα (γκάφες, αστοχίες, εσφαλμένες κρίσεις) στο ωροσκόπιο της Μαρία Μπεκατώρου και η παρουσιάστρια του YFSF μπέρδεψε την κόρη της Μπέσσυ Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα με την κόρη της Τάμμυ, Τζωρτζίνα!

Πιο συγκεκριμένα χθες στο YFSF καλεσμένη ήταν η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη την οποία η παίκτρια του show μεταμφιέσεων Σοφία Κουρτίδου υποδύθηκε λέγοντας το τραγούδι «Μεγάλη στιγμή». Η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε κριτική για τη μεταμφίεση της Σοφίας Κουρτίδου και επιπλέον εξήγησε ότι άφησε το τραγούδι για τα παιδιά της, εκφράζοντας ταυτόχρονα το παράπονο «Τώρα που μεγάλωσαν δεν με θέλουν κοντά τους και δεν μ' ακούν καθόλου».
Σε εκείνο το σημείο η Μαρία Μπεκατώρου είπε «Σ' άκουγαν όταν ήταν μικρά για αυτό η Τζωρτζίνα... είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια και εξαιρετικό παιδί!».

Αμηχανία επικράτησε στο πλατό του YFSF με τις κριτές Κατερίνα Γκαγκάκη και Μπέσσυ Μάλφα να διορθώνουν λέγοντας «Εβελίνα» και «Εβελίνα Νικόλιζα» αντίστοιχα και να αλλάζουν αμέσως θέμα.

Πάντως εδώ που τα λέμε η Τζωρτζίνα με την Εβελίνα έχουν κάποιες ομοιότητες. Είναι και οι δύο κόρες γνωστών τραγουδιστριών, ψηλές – κοκκινομάλλες, φωνάρες και αμφότερες έγιναν γνωστές από τη συμμετοχή τους στο «The Voice».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved