Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 28/4 έως και 2/5;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η διορατικότητά σου μπορεί να χάνεται μερικές φορές από την ζήλεια και την αίσθηση της εξάρτησης που μπορεί να νιώθεις με έναν Σκορπιό. Προσπάθησε πάνω από όλα να τα βρείτε αν υπάρχουν εμπλοκές οικονομικές γιατί τώρα μπορεί να ενταθούν τα πράγματα. Από την άλλη αν είσαι τελείως ελεύθερη/ος και περιμένεις να σου έρθει κάτι καλό θα γίνει πιο εύκολα από το τέλος της εβδομάδας. Μέχρι τότε κουμαντάρισε τις δυσκολίες που έχεις για να βρεθείς σε μια καλύτερη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η έκλειψη που γίνεται στις 29/4 στο ζώδιό σου θα σε επηρεάσει κάπως και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα περάσεις μια φάση ξεκαθαρίσματος και δημιουργίας μιας νέας αρχής. Για αυτό θα υπάρχει μια απόλυτη στάση από την πλευρά σου. Η σχέση με Σκορπιό θα έχει κάποιες εντάσεις γιατί θα υπάρχει τάση να έχεις ανεξαρτησία και να βάλεις κάποιους όρους οι οποίοι θα σε αναπτύσσουν. Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει περισσότερο και δεν θα αμφισβητήσεις καθόλου την αξία σου. Η σχέση με ένα Ζυγό που μπορεί να έχει επανέρθει, θα σε προβληματίσει και καλό είναι να μετρήσεις τα ουσιαστικά στοιχεία και όχι τα επιφανειακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχεις αμφιβολίες για το αν ένα πρόσωπο νιώθει για σένα συναισθήματα ή όχι και θα κάνεις ένα τεστ που κατά την γνώμη σου θα σου δείξει τι ακριβώς συμβαίνει. Η πιθανή κρυφή σχέση με Σκορπιό θα ταρακουνηθεί για λίγο γιατί υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά, αν θα είστε μαζί στο μέλλον ή όχι και αυτό σας προβληματίζει και τους δυο. Μπορεί οικογενειακές παρεμβάσεις και από τις δυο πλευρές να μην σας αφήσουν να κάνετε τα βήματα που πρέπει. Το μόνο σίγουρο είναι ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι περισσότερο εύκολοι για τον ψυχισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα αναζητήσεις την ασφάλεια και τελικά θα την πετύχεις γιατί υπάρχει αναγκαιότητα να κάνεις μια ξαφνική στροφή και η σχέση να γίνει πιο δεμένη αφού περάσει και από τα στάδια της φιλίας. Η προσωπική σου γνώμη θα μετρήσει περισσότερο γιατί θα δεις ότι θα έχει μέσα σου καλύτερη αξιοκρατία ως προς το δικό σου σύστημα αξιών. Η χρόνια επαφή με Υδροχόο είναι δύσκολη γιατί μερικές φορές δείχνει τάσεις μεγάλης ανεξαρτησίας και δεν είναι εύκολο να την καταλάβεις σαν αισθαντικός τύπος που είσαι. Το καλό για σένα είναι ότι ξεκαθαρίζει τελείως το τοπίο και γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη μεγάλες αλλαγές που από εδώ και πέρα θα σε καθορίσουν.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις αφουγκραστεί για τα καλά ότι ίσως θα πρέπει να κάνεις πίσω σε κάποιες εμμονές που σου έχει δημιουργήσει ένας Ταύρος γιατί αλλιώς θα τα χαλάσετε και θα είναι κρίμα για ένα πείσμα και ένα λάθος χειρισμό από την πλευρά των δυο να πικραθούν οι καρδιές σας. Χρειάζεται να βάλεις και εσύ νερό στο κρασί σου και να ακούσεις με ανοικτά αφτιά τα αιτήματα του άλλου. Αν παίζει και ένα οικονομικό θέμα καλύτερα να μην παρεξηγήσεις τις απόψεις του γιατί έχει ανασφάλεια. Ο Τοξότης είναι πολύ συμβατός με τα δικά σου γούστα και σίγουρα χρειάζεται αυτή την περίοδο στήριξη γιατί μπορεί να περνάει δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχεις κάποιες ευκαιρίες να βρεθείς με ένα Ταύρο ή Σκορπιό και να περάσετε καλά γιατί γίνονται πολλές διορθωτικές κινήσεις και από την πλευρά σου και από την δική του. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες ξεκάθαρες κινήσεις και να τελειώνεις μια και καλή με ένα πρόσωπο που δεν είναι και τόσο συμβατό με εσένα για να μην πονέσεις, είναι η καλύτερη περίοδος να πεις τώρα το αντίο γιατί μπορεί να βρεις κάτι καλύτερο μπροστά σου. Η πιθανότητα να αλλάξεις το επίκεντρό σου και να εξελιχτείς βλέποντας και ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου θα είναι αυτό που θα σε βγάλει από πολλά δεινά.

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Νιώθεις ότι μπορεί να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου γιατί σου μπαίνουν κάποια εμπόδια τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να τα ξεπεράσεις. Η φιλοδοξία του να είσαι μαζί με έναν Αιγόκερω σε βοηθάει να κάνεις καλύτερα πράγματα για τον εαυτό σου και να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η σε ένα ρόλο. Όμως θα χρειαστεί η αλήθεια μεταξύ σας η οποία αν δεν έχει ήδη ειπωθεί και μπει ξαφνικά μπορεί να τα χαλάσει όλα. Από την άλλη Ταύρος ή Σκορπιός είναι άτομα που μπορεί να είναι μέσα στο πεπρωμένο σου και να μην ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Λόγω της έκλειψης που γίνεται στις 29/4 θα έχεις αρκετές αμφιβολίες αν σε αγαπάει το άτομο που είσαι μαζί για αυτό που είσαι ή για κάποια οφέλη που του προσφέρεις. Σταμάτησε να κάνεις αυτές τις σκέψεις και ζήσε το συναίσθημα που ζητάει η καρδιά σου. Αν συμβαίνει αυτό που νομίζεις, μπορεί να το έχεις προκαλέσει με το να ελέγξεις τις καταστάσεις και να έχεις το πάνω χέρι. Για αυτό να προσέχεις και να μην τα ρίχνεις στους άλλους. Έχεις μεγάλη δύναμη και χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές μέσα σου για να είσαι ευτυχής. Η σχέση με Ταύρο είναι καθοριστική για σένα γιατί είναι το άλλο σου μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις μια πραγματικότητα να αντιμετωπίσεις η οποία ίσως να είναι δύσκολη εξαιτίας πρακτικών υποθέσεων και κυρίως κάποιων υλικών θεμάτων. Για αυτό μην επιτρέψεις να γίνονται παραλείψεις λόγω της κακής σου διάθεσης. Δημιούργησε ένα περιβάλλον όμορφο και μην αφήνεις τον εαυτό σου γιατί αυτό επηρεάζει και το άλλο πρόσωπο. Ο Ταύρος είμαι μια καρμική υπόθεση κι βρεθείτε μαζί, θα πρέπει να υποστείτε από κοινού μετάλλαξη και να αναλάβετε ευθύνες. Αντίθετα ο Ζυγός είναι πιο εύκολος για σχέση αλλά πιθανόν δεν έχει την δυναμικότητα που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αφού πέρασες διά πυρός και σιδήρου τώρα προσπαθείς να ηρεμήσεις και να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους γιατί πολλές ισορροπίες έχουν διαταραχτεί και με τον τρόπο τους έχουν αλλάξει την κατεύθυνση όλης σου της ζωής. Πολύ καθοριστικός ο Κριός και ο Καρκίνος. Θεωρούνται μεγάλοι δάσκαλοι για σένα και πιθανόν να έχεις περάσει και δύσκολα μαζί τους. Το μυστικό είναι να βρεις τα μεταξύ σας όρια και όλα θα γίνουν καλύτερα. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να γνωρίσεις έναν Ταύρο ή Παρθένο και να είναι πολύ καθοριστικοί για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναγκάζεσαι κατά κάποιο τρόπο να συμβιβαστείς γιατί ο Ταύρος ή ο Σκορπιός που είναι κοντά σου μπορεί να κάνει κάποιες κινήσεις απρόβλεπτες που όμως είναι αληθινές και εσένα ό, τι έχει αλήθεια μπορεί να μην σου αρέσει αλλά τουλάχιστον το σέβεσαι. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεσαι και εσύ ένα χέρι να σε σπρώξει γιατί μερικές φορές τελματώνεις. Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει περισσότερο σε έναν Καρκίνο αν δεν κινείσαι εκρηκτικά και ακαταλαβίστικα. Προσπάθησε να καταλάβεις τις αξίες του και τον λόγο που γκρινιάζει και τότε θα έρθετε πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες να περάσεις καλά και να μην συμβιβαστείς τουλάχιστον με άτομα και καταστάσεις που σε προωθούν σε ακρότητες, κυρίως η σχέση με Ζυγό που είναι εκρηκτική γιατί ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον αλλά υπάρχει έλξη. Το καλό που συμβαίνει αυτή την περίοδο είναι η Αφροδίτη που θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 2/5 και θα σου προσδιορίσει κάποιες αληθινές αξίες που έχεις μέσα σου και θα σε κάνει να τις καταλάβεις περισσότερο. Αυτές οι αξίες είναι μόνο η αληθινή αγάπη σε όλες της τις εκφάνσεις. Ο Δίδυμος είναι κοντά σου αλλά κινδυνεύει να χαθεί η σχέση σας από έλλειψη συνεννόησης. Θα είναι καλύτερο από την πλευρά σου να μην χαθείς στον κόσμο σου και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες σας επί τόπου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved