Κοσμικό Ημερολόγιο 16 Μαΐου

Θετικοί και αρνητικοί πρωταγωνιστές της εβδομάδας που πέρασε
Παπασταύρου Λίντα
Κοσμικό Ημερολόγιο 16 Μαΐου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina




































helio_16_may

Αστρόπλοιο Γη



Sidereal Time 03ω 35΄ 25΄΄



Julian Day 40678



Ηλιοκεντρική θέση, 25ο 10΄ του Σκορπιού

Βραβείο χρυσής κρεμάστρας

kremastra
petroulaki

Με ενθουσιασμό αυτήν την εβδομάδα το βραβείο γυαλίζεται και αστράφτει, για να απονεμηθεί στη θεά της γυμναστικής Ελένη Πετρουλάκη.

Από την Δευτέρα 16/5 η απόλυτη, θεληματική και πειθαρχημένη γυμνάστρια και αξιοθαύμαστη μητέρα 4 παιδιών, ξεκινάει εκπομπή στο Ιντερνετικό κανάλι Asana TV, με συμβουλές διατροφής και με πολύ γυμναστική.

Η νέα της εκπομπή με τίτλο «Feet stars» θα έχει καλεσμένους διάσημους με τους δικές τους προτάσεις για γυμναστική, περιγράφοντας και το δικό τους πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Πλέον ακυρώνεται και η τελευταία δικαιολογία που θα κρατάει κάποιους μακριά από την άσκηση, αφού το πρόγραμμα γυμναστικής θα είναι τόσο δελεαστικό, όσο και οι κοιλιακοί της.

Η δυναμική Κριός με ωροσκόπο Τοξότη και Άρη στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο, μπορεί να ξεσηκώσει ακόμα και τις human fish, τις ασπρουδερές σαύρες, που είναι το πιο τεμπέλικο ζώο του πλανήτη, που μπορεί να ζήσει 100 χρόνια νηστικό και ακίνητο μέχρι και ένα χρόνο. Η επιτυχία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ακριβέστατη σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό και τη Σελήνη, αλλά και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα.

Με ευλάβεια αντιμετωπίζει τη γυμναστική η Ελένη εδώ και χρόνια και της αξίζουν συγχαρητήρια. Ας συντονιστούμε στις συμβουλές της και η χρυσή κρεμάστρα να γεμίσει από ρούχα, που με τη συμβολή της θα έχουν αντικατασταθεί με μικρότερα μεγέθη.

Marianne Faithfull – Στον Λυκαβηττό η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια

faithful

Η δραστηριότητα που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια μετά από μια περίοδο κατάπτωσης, συνεχίζεται για την εκπληκτική Marianne Faithfull.

Για άλλη μια φορά επισκέπτεται τη χώρα μας και οι θαυμαστές της θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν στις7/6 σε μια συναυλία στον Λυκαβηττό.

Εκτός από τα αλησμόνητα παλιά τραγούδια της, θα ερμηνεύσει και τα νέα της από τον 23ο δίσκο με τίτλο Horses and High Heels. Επίσης προγραμματίζει να δώσει παραστάσεις με τα Σονέτα του Σαίξπηρ, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Belle du Seigneur», που θα βγει στις αίθουσες το 2012.

Η ταινία είναι η αγγλική εκδοχή της θρυλικής ερωτικής ιστορίας του Albert Cohen, όπου υποδύεται την υπηρέτρια Μαριέτ. Η γυναίκα με την πολυτάραχη ζωή, η πιστή Δεισδαιμόνα του Μικ Τζάγκερ και η δημιουργός πολλών τραγουδιών του, έχει τεράστια μουσική ιστορία και απύθμενο πολυμορφικό καλλιτεχνικό ταλέντο.

Η Σελήνη της στους Ιχθείς σε τετράγωνο με Ουρανό, καθόρισε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της που σπατάλησε στην έλξη της για το ασυνήθιστο και το αντισυμβατικό.

Η συναισθηματική της αστάθεια σε συνδυασμό με τον παρορμητισμό και το πάθος της συνόδου Ήλιου – Άρη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, την περιπλάνησαν και την παραπλάνησαν σε θολές διαδρομές.

Με την Αφροδίτη να κυβερνά τον ωροσκόπο σε σύνοδο με Δία, υπερέβαλε παντού ακόμα και στα κιλά της, αλλά μία Αιγόκερως με τέτοιες όψεις, ωριμάζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, κατασταλάζοντας σαν απόσταγμα του πιο εύγευστου κρασιού.

Με την είσοδο του Δία στον Ταύρο, θα επαναφέρει ακόμα πιο πολύ την ισχυρή της παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Χωρίς να χρειάζεται πλέον τις προκλήσεις που τη συνόδευαν, τραγουδάει χαμογελαστή το θρυλικό «so sad».

Χάρις Αλεξίου – Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια

xaris

Μια ιδιαίτερη βράβευση απήλαυσε η σπουδαία καλλιτέχνης στο «Teatro Della Pergola» στη Φλωρεντία, όπου τιμήθηκε για την προσφορά της στο τραγούδι.

Το βραβείο «Una vita per la musica» ένα χρυσό έμβλημα με το κρίνο της Φλωρεντίας πάνω σε μια σφαίρα, απονέμεται σε καταξιωμένες προσωπικότητες.

Οι Ιταλοί τη θεωρούν την πιο σημαντική τραγουδίστρια της Ελλάδας.

Μπροστά σε ένα κατάμεστο θέατρο που χειροκροτούσε ασταμάτητα, αφιέρωσε κατασυγκινημένη το βραβείο στην Ελλάδα, με την ευχή να ξεπεράσει τις δύσκολες ώρες που περνάει και να βγει σύντομα από την κρίση.

Η ζεστή της φωνή αναχωρεί για το Ελσίνκι της Φιλανδίας, που θα είναι πρώτος σταθμός της ευρωπαϊκής της περιοδείας, που ξεκινάει την Κυριακή 15 Μαΐου.

Η τεράστια προσφορά της στο τραγούδι εδώ και 40 σχεδόν χρόνια και η ανεξάντλητη έμπνευση και δραστηριότητα καθιερώνουν την εικόνα της, καθώς και μία αξιοθαύμαστη αφοσίωση στην τέχνη, που συνεχώς διογκώνεται.

Ο φιλόδοξος Ήλιος στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με τη λαμπερή Σελήνη στο Λέοντα, δίνουν το στιβαρό και επιβλητικό της στοιχείο που έχει κατακλύσει τις μεγαλύτερες αίθουσες στον κόσμο.

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, την κατέστησε αξέχαστη, δίνοντάς της αναγνώριση και τεράστια δημοτικότητα.

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της χαρίζει την πολυτέλεια να τραγουδάει και να διαπερνά το ακροατήριο, ακόμα και όταν ψιθυρίζει. Με την αστείρευτη ενέργεια της αντίθεσης Ήλιου – Ουρανού, ακροβολίζεται διαρκώς, τραγουδώντας εντός και εκτός συνόρων, κουβαλώντας τη μαχητικότητα του Άρη από τον Υδροχόο και τους διχασμούς της αντίθεσης με τη Σελήνη.

Το ανήσυχο και αστείρευτο ταλέντο της έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει.

Αντώνης Ρέμος – Τραγουδά σε Λονδρέζικο κλίμα

Remos

Ο δημοφιλής και αγαπητός τραγουδιστής μας, έλαβε πρόσκληση για να τραγουδήσει σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο, πριγκιπικής αίγλης, που διοργανώνεται στις 10 Ιουνίου στο Covent Garden.

Πίσω από το μεγάλο γεγονός είναι η εφοπλίστρια Χρυσάνθη Λαιμού, γνωστή για το φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς V.I.P Έλληνες και Κύπριους που ζουν εκεί. Από την άλλη ο Αντώνης Ρέμος έχει πλατύνει το χαμόγελό του και δεν βλέπει την ώρα να παρευρεθεί στην εκδήλωση στην οποία θα γνωρίσει και δια ζώσης τον πρίγκηπα Κάρολο. Στην ίδια τιμητική θέση έχουν βρεθεί και οι Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς.

Η αναγνώρισή του ήταν ραγδαία και αυτό το οφείλει στο τρίγωνο Ήλιου – Δία στον αέρα (Δίδυμος με ωροσκόπο Ταύρο και Δία στο Ζυγό).

Η Σελήνη στον Τοξότη του δίνει συνδυαστικά την συμπαθή και περιζήτητη παρουσία του, ενώ η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και εξάγωνο με Ουρανό, τον βάζει στον καλλιτεχνικό στίβο ασυμβίβαστα, δίνοντας τις μάχες του με τα τετράγωνα Ήλιου και Σελήνης με τον Πλούτωνα.

Με τον Ερμή στους Διδύμους γοητεύει με την πνευματώδη επικοινωνία του, ενώ παράλληλα πλασάρει το ταλέντο του με μαεστρία. Ευχόμαστε και στο Buckingham!

Βραβεία για τις γυναίκες της χρονιάς

Lexou

Στην καθιερωμένη εκδήλωση του περιοδικού Life & Style, που έγινε αυτή την εβδομάδα στο Αθηνών Αρένα, ανάμεσα σε άλλους, βραβεύτηκαν δύο γυναίκες Υδροχόοι, που η κάθε μία στον τομέα της ήταν πράγματι εξαιρετική.

Πρόκειται για τις Κατερίνα Λέχου και Ελεονώρα Ζουγανέλη που βραβεύτηκαν για την ηθοποιό και την ερμηνεύτρια της χρονιάς, αντίστοιχα.

Η Κατερίνα Λέχου με τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην απαράμιλλη σειρά του Mega «Το νησί», κέρδισε το βραβείο που της τάζει έστω και εξιδανικευμένα, το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα.

zouganeli

Ερμηνεύοντας άψογα το ρόλο της δασκάλας Ελένης με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στους Ιχθείς, κατάφερε να δαμάσει τα άγρια ξεσπάσματα με μοναδική ερμηνεία.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κράτησε μόλις στα 28 της χρόνια το βραβείο της καλύτερης ερμηνεύτριας, αφού μέσα σε δύο χρόνια αναρριχήθηκε επάξια στην κορυφή, μέσα από την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της.

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με Ουρανό και Δία, εμφανίστηκε σαν καλλιτεχνικός κομήτης με εκκεντρική απόχρωση και ασυμβίβαστες προεκτάσεις. Το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού θα την κρατάει πάντα σε δημιουργική πρωτοτυπία, ξεχωρίζοντας από τα συνηθισμένα ακούσματα και στυλ.

Προσπερνάμε τα βαρετά και ανούσια βραβεία όπως της τηλεοπτικής προσωπικότητας, που έλαβε η Ελένη Μενεγάκη (η Μανωλίδου απλά το κατάπιε) ή το βραβείο «έργου ζωής», που έλαβε για πολλοστή φορά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, κάνοντας έργο ζωής με τους τηλεμαραθώνιους, ενώ άλλοι με την ψυχή τους.

Συγκινούμαστε με το βραβείο «Καλλίστη» στην μεγάλη ελληνίδα ηθοποιό Άννα Συνοδινού και χειροκροτούμε τις δύο κυρίες που διέπρεψαν, τη χρονιά που πέρασε.

Dominique Strauss-Kahn – Αγριο σκάνδαλο για τον άγριο επικριτή μας

dominique-strauss

Συνελήφθη στις 14/5 αφότου επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για τη Γαλλία, με την κατηγορία απόπειρας βιασμού μιας καμαριέρας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μανχάταν.

Είναι η δεύτερη φορά που ο επικεφαλής του ΔΝΤ εκτροχιάζεται, αφού πριν 3 χρόνια σύναψε εξωσυζυγική σχέση με την Piroska Nagy, οικονομολόγο του ΔΝΤ, που παραιτήθηκε αμέσως. Εκείνος δηλώνει αθώος, αλλά ο εισαγγελέας δεν δείχνει προς το παρόν να συμμερίζεται τη θέση του.

Οδεύοντας προς την εξουσία της Γαλλίας οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. Με 3 πλανήτες στο μεσουράνημα (Ήλιο και Αφροδίτη στον Ταύρο και Άρη στον Κριό), Βόρειο Δεσμό δίπλα στον Άρη κυβερνήτη του μεσουρανήματος και γωνιακό Δία στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τη Σελήνη από τον Κριό, η αναρρίχηση προς την κορυφή είναι δεδομένη. Ο Δίας όμως αυτό το διάστημα σε σύνοδο με τον Άρη επηρεάζει το γενέθλιο τετράγωνο Άρη – Δία γεγονός που τον φέρνει στην κορυφή της επικαιρότητας, με τρόπο βίαιο που σίγουρα δεν προσδοκούσε.

Ο Ουρανός από την άλλη, κυβερνήτης του 8ου οίκου σε σύνοδο με τη Σελήνη, κυβερνήτη του 12ου, απολαμβάνει αποκαλύψεις και ίντριγκες που κεραυνοβολούν το γενέθλιο τετράγωνο μεταξύ τους.

Ελπίζουμε να μην δεχθεί και ο ίδιος τις αναθυμιάσεις του βόθρου στον οποίο πιστεύει πως έχουμε βουτηχτεί σαν λαός, έστω και για διαφορετικούς λόγους.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved