Ζώδια και αστέρια: Έλενα Παπαρίζου - «Κατέληξα στο νευρολογικό… Έτρεμα, μου έδωσαν χάπια»

Τα κλάματα έβαλε σε τηλεοπτική συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Ζώδια και αστέρια: Έλενα Παπαρίζου - «Κατέληξα στο νευρολογικό… Έτρεμα, μου έδωσαν χάπια»


Με τον ανάδρομο διελαύνοντα Άρη (προηγηθείσα μάχη) να ενεργοποιεί στο ωροσκόπιό της τη σύνοδο Άρη – Κρόνου όψη που συμβολίζει το θάνατο και τη διακοπή κάθε δραστηριότητας, η Έλενα Παπαρίζου σε τηλεοπτική συνέντευξή που έδωσε στη σουηδική τηλεόραση μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε μετά τον θάνατο του πατέρα της.

«Όταν γύρισα στο καμαρίνι μου ήταν όλοι εκεί και μου έλεγαν "Έλενα, πρέπει να πάμε στη Σουηδία". Δεν μου είπαν ότι ο πατέρας μου πέθανε πριν φτάσω», είπε τραγουδίστρια σε εκπομπή της σουηδικής τηλεόρασης και τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της.

«Συνέβησαν πολλά... θυμάμαι ότι υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα καν να βγω από το δωμάτιό μου. Απλά καθόμουν εκεί και κοιτούσα απλώς τον τοίχο. Έβλεπα τηλεόραση και δεν καταλάβαινα τι έδειχνε, ήταν σαν να μιλούσαν άλλη γλώσσα. Ήταν μια περίοδος κατά την οποία ήμουν τόσο τσαντισμένη! Καμιά φορά έκανα το σπίτι της μαμάς μου άνω κάτω, κατέληξα να σπάσω ένα παράθυρο στην αυλή» περιέγραψε και κατέληξε: «Μια φορά κατέληξα στο νευρολογικό γιατί έτρεμα! Πρόλαβα να ηρεμήσω πριν φτάσω στους γιατρούς, καθώς έπρεπε να περιμένω ώρα πριν μπω. Δεν πήρα χάπια! Μου τα έδωσαν, αλλά τα πέταξα στην τουαλέτα. Έπρεπε να σταθώ μπροστά στον καθρέφτη και να χαμογελάω... Με τον καιρό, αυτό το χαμόγελο μεγάλωσε μέσα μου!».

{youtube}CZixmnFf64g{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved