Ζώδια και αστέρια: Κώστας Σπυρόπουλος - Σώθηκε ως εκ θαύματος

«Άγιο» είχε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος που βρέθηκε ένα βήμα πριν από... ένα μοιραίο ατύχημα.

Ζώδια και αστέρια: Κώστας Σπυρόπουλος - Σώθηκε ως εκ θαύματος


Τη Δευτέρα νωρίς το απόγευμα ο Κώστας Σπυρόπουλος, ενώ βρίσκονταν καθοδόν προς το θέατρο που παίζει, ένιωσε ξαφνικά το αυτοκίνητό του να γλιστράει στον βρεγμένο δρόμο και να πέφτει με δύναμη στις μπάρες της Εθνικής Οδού.

Αυτή την εποχή ο Ουρανός (ξαφνικά) και ο Πλούτωνας (καταστροφικά) ενεργοποιούν στο ωροσκόπιο του ηθοποιού το γενέθλιο τετράγωνο μεταξύ Ερμή (μεταφορικό μέσο, αυτοκίνητο) και Κρόνου (απώλεια) προεικονίζοντας το τροχαίο ατύχημα και τη διάλυση του αυτοκινήτου, το οποίο έγινε σμπαράλια.

Η καταστροφή του αυτοκινήτου ήταν τέτοια που κανείς από όσους βρέθηκαν στο σημείο εκείνη τη στιγμή δεν πίστευε ότι ο οδηγός – Κώστας Σπυρόπουλος θα μπορούσε να βγει από αυτό, που ήταν πια μια άμορφη μάζα, και μάλιστα χωρίς γρατζουνιά!

Την ίδια χρονική περίοδο ο Ποσειδώνας (θαύμα) ενεργοποιεί την όψη Ποσειδώνα (εσωτερική) – Πλούτωνα (αναμόρφωση) δείχνοντας ότι μια κρίσιμη εμπειρία θα είναι αιτία για να εμβαθύνει περισσότερο στις διάφορες όψεις της ζωής και να αναπτύξει μεγαλύτερη δύναμη και πίστη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved