Ζώδια και αστέρια: The Voice - Πόσο κοστίζει το φόρεμα που έβαλε η Βανδή στο 1ο live;

Τα live του «The Voice» ξεκίνησαν και σήμερα στις 21:15 θα προβληθεί το 2ο live!

Ζώδια και αστέρια: The Voice - Πόσο κοστίζει το φόρεμα που έβαλε η Βανδή στο 1ο live;


Στο 1ο live οι Voicemaniacs τηλεθεατές άκουσαν τις νέες φωνές μα συγχρόνως άνοιξαν τα μάτια διάπλατα κοιτάζοντας τη Δέσποινα Βανδή μέσα στο σέξι, αέρινο φόρεμα της! Πόσα λέτε ότι κάνει;

Τη Δέσποινα Βανδή με την Αφροδίτη (ρούχα) στους Διδύμους (πολλαπλότητα) την ενδιαφέρει να έχει δυνατότητες επιλογής στη γκαρνταρόμπα της και το κριτήριο με το οποίο επιλέγει ένα ρούχο δεν είναι η τιμή του. Θέλει να αλλάζει λουκ και στυλ συχνά παρόλο που, ως Καρκίνος, έχει την τάση να δένεται συναισθηματικά με κάποια εξ αυτών.

Ωστόσο, η παρουσία του διελαύνοντα Κρόνου (κρίση) στον Σκορπιού (οικονομική) δείχνει ότι η εποχή των παχιών αγελάδων έχει περάσει για τους περισσότερους ανεπιστρεπτί. Ως εκ τούτου, η τραγουδίστρια δημιουργώντας μια συλλογή ρούχων εναρμονίστηκε με τις ανάγκες της εποχής και την ονόμασε «Special edition Despina Vandi for Chip & Chip».

Στην προκειμένη το φόρεμα που έβαλε η Δέσποινα Βανδή στο 1ο live και ομολογουμένως εντυπωσίασε ανήκει στη συλλογή της «Chip & Chip» και εκτός από chip, είναι αξίας 89 ευρώ, είναι και chic!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved