Έλλη Κοκκίνου Vs Γιώργος Μπόγρης- Έρωτας με διαφορά… ύψους

Ο φανατισμός και η σιγουριά του
Παπασταύρου Λίντα
Έλλη Κοκκίνου Vs Γιώργος Μπόγρης- Έρωτας με διαφορά… ύψους

από την Ρένα Κολιοπάνου



RenaKoliop


Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω τα μελανά σημεία του παρελθόντος. Αυτήν ακριβώς τη σκέψη φαίνεται να υιοθέτησε η 40χρονη σέξι και όμορφη Έλλη Κόκκινου, καθώς άφησε την πόρτα ανοιχτή σε έναν καινούργιο «σκανδαλώδη» έρωτα με τον roockie Γιώργο Μπόγρη. Ένας έρωτας που ανεξάρτητα με την εξέλιξη του, έχει να προσφέρει πολλά και στους δύο.

Δυναμική προσωπικότητα με σύνοδο Ήλιου-Άρη στον Λέοντα, η Έλλη έκανε το μεγάλο βήμα βρίσκοντας τον ...τσαμπουκά αθλητή της.

Γιατί ο γενέθλιος χάρτης του Γιώργου Μπόγρη, αυτό υποδηλώνει, άσχετα με το αν έχω την αίσθηση πως ο μικρός έχει πολλά να μάθει ακόμη και η εικόνα που έχει για τον εαυτό του είναι ...ελαφρώς φαντασμένη.

Αν και αρκετά μικρός, πριν γνωρίσει την Έλλη Κοκκίνου, από τη ζωή του έχουν περάσει ήδη -όπως φημολογείται- δύο πολύ σέξι κυρίες της εγχώριας showbiz, η Σάσα Μπάστα και η Πετρούλα Κωστίδου.

Σε συνέντευξη του, είχε αναφερθεί λεπτομερώς στη σχέση του με τις γυναίκες: «Όταν γουστάρω, πάω χύμα και το λέω, δεν φοβάμαι, δεν κρύβομαι». Κι ακόμη: «Δεν ζηλεύω, γιατί έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Γιατί η άλλη να ψάξει να βρει κάτι καλύτερο από μένα; Με έχουν ζηλέψει αρκετές φορές, αλλά το κόβω από την αρχή. Θέλω η κοπέλα που έχω δίπλα μου να μου δείχνει εμπιστοσύνη».

Ο φανατισμός και η σιγουριά του «νεοφώτιστου» αρσενικού σε όλο του το μεγαλείο θα έλεγα εγώ αλλά σημασία έχει πως το «κόλπο» έπιασε με την Έλλη.

Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, πέρυσι το Μάρτιο, όταν εκείνη βρέθηκε στο Ηράκλειο, της έδειξε τα συναισθήματα του. Ενθουσιασμένος και ξετρελαμένος μαζί της, όση ώρα η Έλλη ερμήνευε τα τραγούδια της είχε σηκωθεί όρθιος τη χαιρετούσε, της έστελνε φιλιά, κερδίζοντας την προσοχή αλλά και τα πολλά χαμογελά της. Λίγες ημέρες μετά έψαχνε να βρει το προσωπικό κινητό της για να την πάρει τηλέφωνο και να δώσει έτσι μια συνέχεια στην πρώτη τους γνωριμία, αφού -όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί σε φίλο του- αυτή η γυναίκα είχε όλο το «πακέτο» για να τη θεωρήσει ως ιδανική. Η Έλλη αιφνιδιάστηκε από το τηλεφώνημα του, κολακεύτηκε ως γυναίκα από τη διάθεση του να την ξαναδεί αλλά του εξήγησε ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα για ένα τέτοιο βήμα.
Εκείνος όμως επέμεινε τρεις ολόκληρους μήνες, της τηλεφωνούσε μέρα παρά μέρα, της έστελνε μηνύματα, προσπαθώντας να της αποδείξει ότι τα συναισθήματα του για εκείνη είναι πραγματικά και όχι κάτι επιπόλαιο.
Τελικά -παρότι σε μένα όλα αυτά θυμίζουν Κριό που κάνει το παν για να σε κατακτήσει κι ύστερα τον ...ψάχνεις, την κέρδισαν η ευγένεια, οι σκέψεις και οι κινήσεις του που παραπέμπουν σε ωριμότερο άντρα που έχει ψηθεί από τη ζωή.
Έτσι πήρε την απόφαση να βγει τελικά ένα ραντεβού μαζί του. Η συνάντηση τους κρατήθηκε άκρως μυστική και από το Σεπτέμβριο που ξεκίνησε αυτή η σχέση κανείς δεν είχε καταφέρει να αντιληφθεί τίποτα.
Κι ύστερα ήρθε η ...αποκάλυψη! Τώρα πια οι δυο τους ζουν άφοβα τον έρωτα τους και δημόσια, αποδεικνύοντας περίτρανα πως, ότι αυτό το οποίο μετράει σε μία σχέση είναι οι προσωπικότητες και όχι οι ηλικίες. Και προφανώς, η Έλλη στο πρόσωπο του Γιώργου Μπόγρη έχει βρει στοιχεία που την ώθησαν ν’ αφεθεί στα χέρια του. Για να δούμε λοιπόν μέσα από τον σύνθετο (Composite) χάρτη της σχέσης τους, πως επισημαίνεται η μεταξύ τους ενέργεια και πως την διαχειρίζονται.


composite_kokkinou-bogris

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εξετάσουμε την σχέση Ήλιου-Σελήνης και κατ’ επέκταση το πώς δένουν η θηλυκή με την αρσενική ενέργεια, εξ αιτίας της άγνωστης ώρας γέννησης και των δύο. Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και με τον Ωροσκόπο του σύνθετου χάρτη, τον οποίο δεν θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Εντούτοις η πληθώρα των άλλων όψεων μας δηλώνει πολλά για την φύση της σχέσης τους. Και ιδιαίτερα για το ανατρεπτικό της κομμάτι, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ...διάττοντα αστέρα!

Ιδιαίτερα ενδεικτική είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό που μιλά ακριβώς για την μη συμβατική φύση της σχέσης τους. Το ζευγάρι αποτελεί πρόκληση στα πρότυπα που έχει η κοινωνία.

Οι ίδιοι άλλωστε θα βιώνουν μια σχέση που η λέξη ρουτίνα δεν θα έχει καμία σχέση με αυτούς. Θα πρέπει να είναι ανοικτοί σε αυτούς τους ριζοσπαστικούς τρόπους αυτοέκφρασης, έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν τα μέγιστα που προσφέρει αυτή η σχέση.

Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και το δυναμικό της αντίθεσης του Ήλιου με τον Ερμή, κάτω από την ...σκέπη του Ουρανού. Όλα εξαρτώνται από το πώς οι ίδιοι θα διαχειριστούν αυτή την όψη, γιατί μπορεί να έχουν διαφορετικές νοοτροπίες και τρόπους αντίληψης αλλά είναι στο χέρι τους για να βρουν την κοινή συνισταμένη για αρμονική επικοινωνία.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία επισημαίνει την έλλειψη μέτρου και έναν υπερβολικό ενθουσιασμό αλλά δεν παύει να δίνει και τις προδιαγραφές μιας glamorus σχέσης. Κοινοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν και σίγουρα οι μετοχές και των δύο θα ανέβουν, έστω κι αν αυτό γίνει σε διαφορετικούς τομείς.

Παράλληλα, το εξάγωνο με τον Κρόνο υποβοηθά την σχέση να «ρίξει θεμέλια», αφού προσφέρει εκείνη την σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται τα άτομα για να μπορέσουν να δημιουργήσουν μια σχέση που θα αντέχει στον χρόνο.

Η ηλεκτρική πνευματική σπίθα που χαρίζει η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, βοηθά τα άτομα μέσα από τις συναρπαστικές συζητήσεις τους να βρίσκουν νέους και εφευρετικούς τρόπους να συνυπάρχουν. Ο ένας θα προκαλεί τις ιδέες του αλλού και θα δημιουργείτε μια έξαψη στον τρόπο που σκέπτονται.

Επίσης η πνευματική ανάπτυξη και η αισιόδοξη προοπτική που προσφέρει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δια ίσως να τους οδηγεί σε επιπόλαιες κινήσεις. Τα μέλη της σχέσης έχουν θετική σκέψη και θεωρούν πως, ότι και να τους συμβεί μπορεί να το ξεπεράσουν δημιουργώντας πολλές φόρες ένα επιφανειακό τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων τους και χάνοντας την ουσία της πραγματικής αιτίας η ενόχλησης. Εντούτοις μπορεί να εκθειάζουν ο ένας τις ιδέες του αλλού αλλά και να αντιμετωπίζουν όποια δυσκολία με καταδεκτικότητα.

Άλλωστε αυτές οι δυσκολίες μπορούν να ισοσταθμιστούν από το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που τους δωρίζει την δομή που χρειάζεται, έτσι ώστε να κατευθύνουν την ενέργεια τους σε ρεαλιστικά σχέδια και ουσιώδεις συζητήσεις. Η πνευματική ευκινησία συναντά την πρακτικότητα και το ζευγάρι μπορεί να διεκπεραιώσει από κοινού όλες τις υποχρεώσεις του.

Όσον αφορά το συναίσθημα, η Αφροδίτη στον Τοξότη τονίζει την φιλική διάθεση και την εξωστρεφή συμπεριφορά που διέπει την σχέση. Θα τους αρέσουν οι βόλτες στην φύση, τα ταξίδια και θα λατρεύουν την ελευθερία τους που η σχέση τους προσφέρει. Ίσως τα βράδια κάθονται μαζί και συζητούν για διάφορα φιλοσοφικά θέματα ενώ η έκφραση των συναισθημάτων τους θα είναι αρκετά ειλικρινής.

Ωστόσο το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, κτυπάει ένα καμπανάκι κινδύνου. Η όψη που επισημαίνει όχι συχνές αλλά πολύ έντονες συγκρούσεις και διαφωνίες, μπορεί να είναι δείκτης ακόμα και σεξουαλικής δυσλειτουργίας, δηλαδή μπορεί ο ένας να θέλει και ο άλλος να αρνείται.

Αρωγός σε αυτό το πρόβλημα είναι η ενέργεια του τρίγωνου Άρη-Πλούτωνα, το οποίο επιπλέον συγκεντρώνει την επιμονή τους στο να επιτυχαίνουν θεαματικές αλλαγές τόσο στους εαυτούς τους, όσο και στο περιβάλλον τους. Με την συνδρομή των δύο πλανητών, η σχέση τους γίνεται φορέας μιας τεράστιας και έντονης σεξουαλικής ενέργειας που έχει την ικανότητα να τους μεταμορφώνει και ψυχικά. Συνήθως αυτή η φυσική έκφραση της αγάπης τους θα είναι μια υπερβατική εμπειρία που θα κατακλύζεται από την σφοδρότητα των εντόνων συναισθημάτων.

Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό είναι μια ακόμη ένδειξη των «καινών δαιμονίων» που εισάγουν σε σχέση με τα παραδοσιακά κοινωνικά πρότυπα. Και βέβαια βάζει το κερασάκι στην τούρτα της «επανάστασης» των ηθών, χωρίς όμως να υπόσχεται διάρκεια.

Η αλήθεια είναι πως όσο λιγότερες προσδοκίες θα έχουν τόσο περισσότερα θα μπορούν να κερδίζουν, διαφορετικά οι ανατρεπτικές προδιαγραφές της όψης απειλούν να διαλύσουν την σχέση στα εξ ων συνετέθη και μάλιστα με ιδιαίτερα εκκωφαντικό τρόπο.

Αντίθετα το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα έρχεται να δώσει όραμα και ιδεαλισμό. Ίσως υπάρχει μια πνευματική σχέση όπως δασκάλου-μαθητή και τα άτομα θα διδαχτούν πολλά από αυτήν την σχέση. Επειδή τονίζεται πάρα πολύ η ονειρική διάθεση θα πρέπει να συντονίζονται καλύτερα με την πραγματικότητα για να φέρουν σε πέρας τις καθημερινές υποχρεώσεις τους.

Επίσης, η εμπλοκή του Κρόνου σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να δώσει πραγματικά μια συναρπαστική συνύπαρξη του καινούργιου με το παλιό. Προφανώς ο Μπόγρης θα καταθέσει στην σχέση όλα εκείνα τα στοιχεία της ανανέωσης και της διαφορετικής οπτικής που υποδηλώνει η ηλικία του και τα οποία θα συμπληρωθούν αρμονικά με την πείρα και την προσγειωμένη αντιμετώπιση της Έλλης, δίνοντας πνοή σε ιδέες που πριν τις θεωρούσαν ...τρελές. Οι δυο μαζί σμίγουν το παρελθόν μαζί με το μέλλον και όσο διατηρείται αυτό το «καθεστώς» μπορούν να οργανώσουν την ζωή τους δημιουργικά και εμπεριστατωμένα.

Βέβαια, από την άλλη το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα απειλεί να αποδυναμώσει ουσιαστικά την δυναμική της σχέσης. Υπάρχει περίπτωση να οδηγούνται συχνά σε σύγχυση η να υπάρχουν ψευδαισθήσεις για τον πραγματικό λόγο που βρίσκονται μαζί. Ίσως ο ένας να έχει στο μυαλό του μια πιο ονειρική διάσταση όσον άφορα την σχέση τους, ενώ ο άλλος να απαιτεί σαφήνεια και πιο υπεύθυνη δράση και όταν αυτά δεν θα ικανοποιούνται, ίσως να οδηγήσουν σε διαψεύσεις και διαλυμένα σχέδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved