Ζώδια και αστέρια: Βαριές δηλώσεις για Βανδή – Πλούταρχο: «Είναι τελειωμένοι, τους γράφω στα α@@@@@α μου»

Βαριές εκφράσεις κατά δύο σημαντικών ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου, της Δέσποινας Βανδή και του Γιάννη Πλούταρχου, από γνωστό πρόσωπο της showbiz.

Ζώδια και αστέρια: Βαριές δηλώσεις για Βανδή – Πλούταρχο: «Είναι τελειωμένοι, τους γράφω στα α@@@@@α μου»


Με τον διελαύνοντα Ερμή (πληροφορίες) στους Ιχθύες (λανθασμένες) ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι η Δέσποινα Βανδή και Γιάννης Πλούταρχος θα συνεργαστούν σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, δήλωση που οι δύο καλλιτέχνες διέψευσαν με ανακοίνωσή τους.

Φανερά ενοχλημένος που οι δύο τραγουδιστές τον πήραν τηλέφωνο να του πουν ότι αυτό που έκανε τους εξέθεσε, δήλωσε «Στα *** μου τους γράφω και τη Βανδή και τον Πλούταρχο! Μπορείς να το γράψεις αυτό όπως στο λέω; Οι τελειωμένοι και οι δυο τους. Μήπως τους έβρισα; Είπα απλά ότι θα γινόταν αυτή η συνεργασία. Ε, και λοιπόν; Εκτεθήκανε κιόλας. Δεν φτάνει που δεν έχουν δουλειά τόσο καιρό. Πες τους να πάνε να γ***θουν» ενώ συνέχισε «Είχα λάθος πληροφόρηση που δεν έφταιγα εγώ. Εμένα μου είπε ο Θανάσης Παπαγεωργίου ότι κλείσαμε τη Βανδή με τον Πλούταρχο και είπα πολύ ωραία και βγήκα και το είπα. Από ό,τι έμαθα στη συνέχεια μετά από ό,τι έγινε, η Βανδή με τον Πλούταρχο μισιούνται θανάσιμα».

Ηθικό δίδαγμα; Με Ερμής στους Ιχθύες, να αποφεύγεις να πεις κάτι που δεν είναι επίσημα κατοχυρωμένο, ιδίως αν δεν αντέχεις να σε πουν ψεύτη και βγαίνεις εύκολα έξω από τα ρούχα σου.

20140328 53352e4e1547d
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved