Ζώδια και αστέρια: Με ποιο κριτήριο διάλεξε η Ελένη Μενεγάκη τον νέο της συνεργάτη;

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου καλωσόρισε η Ελένη Μενεγάκη στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη» ως νέο συνεργάτη στη θέση του Γιώργου Παράσχου.


Μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου λόγω συμμετοχής του στο Just The Two Of Us, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε το νεαρό μοντέλο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά από το πιο σύντομο και πετυχημένο, όπως είπε η ίδια, casting για επιλογή συνεργάτη.

Το κοινό που βλέπει την εκπομπή «Ελένη» είναι κυρίως γυναίκες και ένα νεαρό, ωραίο αγόρι με το οποίο η παρουσιάστρια και το πάνελ της εκπομπής θα πέρναγαν καλά και χαλαρά ήταν το ζητούμενο. Το νεαρό μοντέλο, που όπως είπε η παρουσιάστρια, είναι όμορφος και συμπαθής, έπεισε την Ελένη Μενεγάκη από την πρώτη κιόλας μέρα καθώς έδειξε άνεση και ταίριαξε στην παρέα της «Ελένης».

Ο Ήλιος του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι στον Ταύρο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω της Ελένης Μενεγάκη επιβεβαιώνοντας αυτό που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια, ότι δηλαδή τον βλέπει ως «ένα ωραίο παιδί που αρέσει σε όλες μας κορίτσια» αλλά και που έχει αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές προσδοκίες της εκπομπής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved